søndag 16. november 2014

Litt om gangen...


...det er måten ting må skje på her til gards!
Det fikk kjerringa nok en bekreftelse på i går etter at hun bedrev litt blomsterbinding,det skulle ikke lange stunden til før ryggen og skuldre klaget!Så derfor er jeg bare enda mer fornøyd med meg selv,og at jeg har begynt så smått å style mot vinter/jul ute!
Martine fikk også prøve seg,og lagde faktisk den fine einekransen som skal få henge på hageporten her - nærmere jul skal den få en rød og fjong sløyfe også !jenta hadde visst i følge henne selv ikke fingre igjen,for det var vel ikke helt fritt for at det stakk litt under arbeidet...velkommen til klubben for fingerløse sier jeg ;)
Synes hun var kjempeflink ihvertfall og kransen ble så fin at !
Og så er det viktig å lære at man kan lage ting selv også,
hildrande du så mye fint man kan lage av alt naturen byr på!
Den tankegangen må gjerne ungene våre tar med seg videre i livet!


Men dere,hakk i plata her og jeg gjentar meg selv til stadighet og tenker høyt og ser for meg akkurat dette bildet til neste jul: da er det grusgang foran porten og bak her er vel vinterhagen kommet opp til da?? Yeaaaah,blir såååå kjekt,og såååå fint!!!!
Et dryss av snø vil vi også ha når det blir jul!


Mens Martine laget krans lagde jeg noen mosekuler,og forflyttet denne døren som jeg fikk av en snill dame tidligere i år til fremsiden av huset ved inngangen.Så koslige farger i den,passer perfekt nå fremover mot jul,ikke sant :)
(jeg og alle de gamle dørene haha)


Ett lite mini-juletre fikk også komme på plass:)Synes det ble kjempekoslig og ikke minst var det koslig å styre på pittelitt,og jeg merker at jeg gleder meg veldig til neste pynte-stund!Så utrolig deilig å være litt kreativ,og mange idèer står i kø,og køen den er laaaang!Men det vil jeg ikke fokusere på,mye kjekkere å tenke på alt som blir gjort,og så godt det føles!

Det tror jeg er lurt å tenke for de fleste av oss ;)


5 kommentarer:

 1. Oh Tove, your sweet Christmas tree and wreath are what I love the best....I am not a fan of having a large and overly ornate Christmas tree; I would rather have a tree JUST LIKE THIS in a zinc bucket. This is so beautifully Scandinavian!!!

  SvarSlett
 2. Jentungen har talent for kransebinding hun. Kankje du har en framtidig blomsterdekoratør i huset.
  Masse fint man kan lage av det naturen gir. Hadde tenkt å hente inn litt grankvister og pusle med i dag jeg, men er så forkjøla at jeg lar det være. Får lese blader og blogger i dag jeg. Masse fin inspirasjon å hente begge steder. Ha en superrin dag.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. so süße bilder!!! einen schönen abend wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 4. Fint innlegg kjære du :-) Jeg følger deg glad og fornøyd på Insta, men sannelig er jeg glad for at du blogger også. Elsker innleggene dine. Og jeg husker fortsatt innlegget teksten på innlegget om når du fikk den gamle døra i hus. Da lo jeg godt. :-)

  SvarSlett
 5. Så koselig du har gjort det ute, de mosekulene var riktig dekorative, hva har du inni?
  Takk for koselig hilsen hos meg, ja takk, jeg vil gjerne ha hvite cosmosfrø, selv har jeg mye stokkrosefrø, kunne det være av interesse?
  Ha en fin kveld fortsatt.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)