mandag 10. november 2014

Gledelige gjensyn...


...nå følte jeg tiden var kommet for å lete frem noen eksemplar med juleinteriørblad.Ikke for at jeg er klar for julen på lenge enda,men jeg er helt klar for juleblad.Det er liksom lovlig i mine øyne,å ha litt god tid til å kose seg med dem.Det har blitt en fin liten gjeng,og det blir gledelige gjensyn med vakre forsider,nydelige reportasjer,ideer og inspirasjon.Jeg merker jeg rett og slett er glad i jule-bladene mine,og samlingen skal nok utvides med enda flere å bli glad i,år for år!!!


Så kan jeg kjenne på den gode følelsen det er å faktisk glede seg til julen når den faktisk kommer,og det er ikke i November i mine øyne!Jeg tror det er sunt å glede seg,lære seg å vente på noe godt.
Og den følelsen får jeg garantert når jeg nå begynner å bla igjennom mine kjære venner her!!

Juleblad = en god investering!


4 kommentarer:

 1. To sjeler og en tanke i dag faktisk. Jeg har finni fram julebøkene mine i dag, så de ligger lagelig til for en liten titt når jeg måtte ønske.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Julemodus... der er jeg, men jeg har jammen ikke kjøpt et eneste juleblad enda.
  Det må jeg jammen gjøre i morgen :)

  Håper du har en fin mandagskveld ♥

  SvarSlett
 3. Å ja, juleblader, nye og gamle, er herlig........ Jeg har visst fått kjøpt noen stykker allerede, og forventningen, den er jo halve moroa!
  Ha en strålende uke, her produserer jeg for livet til julemarked som er allerede til helga, tenk om jeg hadde begynt litt før........
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Now this looks like my own stack of favorite magazines! I love your blue table, Tove!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)