lørdag 8. november 2014

En liten aperitìf......det var lørdag og på tide med en liten fest.Haha,ihvertfall det nærmeste vi kommer en fest ;)
Men fest ble det synes nå ihvertfall kjerringa når hun fikk (mis)bruke Gubbens muskelkraft og hjelp til å sette opp delene av tilbygget hun fikk plukke ned fra det nå dessverre nedrevne huset!
Hittil har det bare lagt på bakken,og jeg skal love jeg har prøvd å flytte selv men der møtte jeg veggen skal jeg love,fikk ikke flyttet delene en milimeter en gang!Skikkelig nedtur,for jeg ville jo gjerne se det for meg der og da! 


Jeg var veldig spent på hvordan det ville være i høyden i forholdt til uthuset,men det var visst ikke noe å bekymre seg for - dette var visst "meant to be"!!!!Så da er det herved avgjort,tilbygget skal stå på fremsiden her,se det bare for deg midt på under vinduet,med en ny gammel dobbel dør - det må da bli vakkert vel!!!


Og legger du så på et lass eller fem med grus/singel,noen blomster bed etc så har plutselig gårdsplassen vår blitt forandret fra den stygge andungen til en svane!
Skål!Dette var festen sin det,og den lille og særdeles hyggelige drammen var en deilig forsmak på det som kommer!

Hurra !8 kommentarer:

 1. ich bin auf die neuen bilder gespannt, wenn es repariert ist!!! ein schönes wochenende wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 2. Dette kan bli flott! Lykke til!
  Ha en fin lørdagskveld, klem fra Signe.

  SvarSlett
 3. Ja snakk om at ting lager seg da gitt. Dette kommer til å bli helt konge.
  Det blir nok en ny favoritt uteplass kan jeg tro. Kjempebra at du fikk din snille
  far til å hjelpe deg med det utbygget. Detta blir intet mindre enn kjempeflott.
  Klem fra Marit som har hatt nett i hele kveld!!!

  SvarSlett
 4. I just say wow!!! This is going to be faboulus , cant wait to see more of it in the future, its going to fit perfectly.
  have a nice weekend
  klem Stína

  SvarSlett
 5. Dette kommer til å bli helt fantastisk, Tove!! Jeg har ingen problemer med å se dette for meg, jeg gleder meg virkelig til å følge denne prosessen etterhvert. Så morsomt at du fikk tak i det gamle inngangspartiet!!! Jeg tar en skål med deg!

  Ha en flott søndag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Å du og du, dette har jeg tro på at dere får til. Sukk, de er jo utrolig flotte de bjelkene, men du må jo ikke holde på å styre med de alene da..... Gleder meg veldig til å se hvordan dette tar form etterhvert. Håper du er i bedre form, så kjedelig at du skal plages slik som du gjør, men vi har jo egentlig ikke noe valg, vi må jo leve med det vi har fått tildelt av skavanker. Jeg sliter akkurat nå veldig med leddene, det er jo helt håpløst når temperaturen svinger som den gjør, men man får gjøre det beste ut av det :o) Ellers må jeg nå le godt av din glemsomhet..... det er som å høre meg selv når jeg skal huske å sende noe.... det ligger i frampanna helt til jeg kommer på noe annet jeg skulle ha gjort... Det går veldig bra å vente noen dager for min del :o) Håper dere har kost dere masse med bursdagsfeiring. I morgen er det den store familiedagen hos oss, da skal farsdag feires og bursdag til mormor feires og det med en heidundranes lutefiskmiddag..... God søndag til deg Tove! Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. Oh Tove....since I can't turn on the translator and based on only what I see, I wonder, was there a STORM to knock off the pilars from this beautiful little house? IT LOOKS BEAUTIFUL TO ME, but is everything OK?

  SvarSlett
 8. Dette blir jo kjempekoselig, romantisk og fint! Lykke til med planene! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)