torsdag 20. november 2014

Bedre blir det ikke...


...i dag må jeg bare få ut av meg for en deilig morgen jeg har hatt!
Den siste uken har det nemlig vært litt mer "spenning" i hverdagen,og det er vel ikke fritt for at man har har tenkt på det!
Nav har nemlig bestilt en slags "avklaring" på dette kvinnemennesket,og jeg skulle møte opp på Brisk som samarbeider med Nav.Spennende!På både godt og vondt,for man vet jo hvordan man har det selv,og føler en del begrensinger både på hjemmeplan og ikke minst i forhold til en eventuell jobb slik stoda er akkurat nå!
Men det kunne jo hende Brisk kunne se muligheter jeg ikke gjorde,så det var vel verdt et forsøk! Men neida, i går fikk jeg vite at både den kjekke damen jeg hadde med å gjøre og Fysioterapeut ikke synes jeg hadde så mye på arbeidsmarkedet å gjøre ...enda ihvertfall!
Det er selvfølgelig ingen god nyhet i utgangspunktet,men likevel noe jeg følte selv også,så om jeg faktisk hadde blitt bedt om å prøve arbeidslivet så vet jeg ikke hvordan det skulle gått!Så derfor var det litt godt å vite at man kan få "fred",fortsette mot mer hjelp og videre diagnoser i tillegg til den hersens Fibro´n!
Med andre ord,en litt mer avslappet kjerring gikk på morgentur!


 Og når Novemberværet er som en fin høstdag og det hverken er glatt eller kaldt så blir man enda mer avslappet - for jeg blir stiv som en stokk når den tynnes,skumle isen ligger som en hinne på veiene,med tre mer eller mindra gale hunder som drar hver sin kant!
Livredd for å dette - ja da har man vel begynt å bli gammel hihi!


Glatt blir det garantert mye av de neste månedene,aller helst snø seøvfølgelig men vi får ta det som kommer!Det gjelder ihvertfall å nyte akkurat slike morgener som desse!!!!
Det herlige miljøt med de mer eller mindre gamle og falleferdige naustene som ligger som en klynge er bare så herlig!
Em helt egen stemning råder,og det er ikke feil med frisk sjølukt heller!!!!


Så jeg måtte dra frem mobilen,og knipse litt.Bildekvaliteten blir ikke optimal,men skit la gå! Jeg får iallefullefall delt gleden oer min gode morgenstund!! Nå er en god frokost fortært og jeg er klar for resten av dagen,så klar at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne!Har lyst til alt...
..men det gjelder å begrense seg!

4 kommentarer:

 1. Så godt å høre at du får forståelse for din situasjon og ikke blir presset ut i noe du ikke er klar for! Man hører jo så mye annet fra nav'kantet... Nydelige bilder du har knipset! Naturen gjør alltid godt for sjel og sinn:-) Ha en fin torsdag videre! Klem og smil fra Berit

  SvarSlett
 2. My dear Tove, your photos capture the reality and awesome beauty of your environment....so pure, so real, and a desirable still life for many of us lovers of Scandinavian lifestyle! GORGEOUS!

  SvarSlett
 3. Hei på deg vennen!

  Blir så glad på dine vegne jeg nå.
  Så godt at de jeg bryr meg om, har det bra!
  Fint og være åpen og dele opp og nedturer med
  bloggvenner, det synes jeg også!
  Vi er en fin heiagjeng sammen!!!

  Ha en superfin dag videre!!!

  Varm stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Så dejlig for dig at få en afklaring på din situation.
  Nu ved du hvad du har med at gøre i fremtiden.
  Så flotte billeder du har taget på din tur.
  Og også flotte billeder i indlægget under.
  Du har det så fint og hyggeligt hos dig.
  Rigtig god aften til dig kære.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)