tirsdag 21. oktober 2014

Håndballkamp...


...meg her,og håndballkamp meg der.Til stadighet skal snuppa vår kjøres rundtomkring på vakre Sunnmøre,og det er veldig kjekt samtidig som det kan være travelt.Men heldigivs mest kjekt!
I helgen var det til Stranda vi skulle.På vei til Stranda la jeg merke til et visst skilt i veikanten.Et skilt som har blitt lagt merke til før,så jeg hadde jo en viss forhåpning om at det kanskje stod der denne dagen også? Lykken var stor og suget enda større da jeg fikk se det - "Antikt og brukt åpen"!
Gjett hvem som hadde lyst å hoppe over alt som het håndball og kjøre av hovedveien?
Selvfølgelig meg,men jeg har da tross alt et hjerte inni her (tro det eller ei) og styrte mine lyster,så fikk man håpe at skiltet stod der på tilbakeveien også???!!!


O lykke.Etter at håndballkampen var over med et durabelig tap denne gangen,og både jeg og trultemora hadde fått mat i magen ble fartsgrensene tøyd og det gikk strake veien tilbake mot skiltet...som stod der!!!! Det var bare å benytte muligheten,for det er ikke hver helg her er åpent og langt i fra hver helg jeg passerer,så dermed måtte vi innom brukthuset på Brunstad!Vi kom visst akkurat i det de skulle stenge,men fikk lov å ta en titt!
Litt særbehandling kanskje - siden siost gang vi møttes var det faktisk de som kjøpte noe av meg!!Tji-hji,jeg ble latterfull da de kom og kjøpte et glassskap fra meg og det viste seg hvem det var,virkelig skjebnens ironi - vanlivis var det vel helst jeg som skulle handlet gamle ting med dem ;)


Det var ikke fritt for at man fikk øye på mye man kunne hatt lyst å kjøpe,men jeg kunne ikke gå helt amok heller.Men jeg fant meg endelig et serveringsfat med roser,passe nostalgisk,romantisk og søtt og akkurat et slikt jeg hadde lett etter en stund! Så da ble det en liten souvenir selvfølgelig!


Det var egentlig meningen å henge det opp men jeg hadde ikke rette utstyret viste det seg,må få tak i større kroker.Enn så lenge fikk det seg en plass på en allerede overfylt kjøkkenbenk..

…akkurat slik jeg liker det :)

Nå lurer jeg på om jeg kan be håndballkretsen legge alle kampene til Martine på Stranda,hihi ?5 kommentarer:

 1. danke für die schönen bilder und einen schönen abend wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 2. Hello dear Tove, you have found a beautiful platter to go with all of your lovely things on this shelf. I am always so inspired when I come by and view the beauty here!
  sending hugs...

  SvarSlett
 3. Nydelig fat og morsomt funn! :)

  Jeg har utlodning på bloggen min nå! Se her http://bruderihundre.blogspot.no/2014/10/vinn-en-bok.html

  SvarSlett
 4. He he, gjenkjennelsen er stor her. Skjønner deg godt jeg. Slike skilter virker veldig fristende å svinge inn ved hele tiden. Godt du fikk kjørt innom på hjemvegen. Fint fat fant du også, artig at du kjente igjen selgerne også da. Iblant er verden ganske liten.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. For et utrolig fin fat :-)
  Selv har jeg av og til latt bruktbutikker går foran liv, helse. Så ille er det :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)