torsdag 16. oktober 2014

Gode idèer...


..man koker sammen oppi topplokket er ikke alltid like i virkeligheten! Jeg gledde meg storveges til den store favnen med syrinhortensia jeg plukket inn tidligere i høst og la til tørk skulle få pynte opp i det sammensuriumske hjem!
Når blomstrene var knasktørre men nesten like fine som når de var ute på busken,ble de satt fint nedi en trekasse på spisestuebordet.Ja jeg kunne ikke annet enn klappe meg selv på skulderene og være strålende fornøyd med meg selv,dette var ikke dumt nei!Men så består det sammensuriumske hjem av en del firbeinte!Spesielt en  av desse utmerker seg når det gjelder tiltrekningskraften til tomme esker,bøtter - alt som egentlig kan romme en katt og hoppes oppi for å teste ut ligge-å-kose-seg-kvaliteten!Det meste faller i smak,og vi får oss en god latter titt og ofte over alle de rare plassene Bruno dukker opp.Men i går kveld,da var det ikke latter som kom ut av kjeften på kjerringa her!Satt og koste meg i sofakroken,da jeg plutselig syntes det ble så merkelige knitrelyder på spisestuen!Og det var et voldsomt leven midt på bordet!Trodde først det var Silver som bet litt i blomstrene i trekassen,det hadde jo være gale nok,men hva ser jeg når jeg går bort for å se?
Bruno!Som på reneste Houdini-vis har klart å lure seg inn under alle syrinhortensiane og ligger i kassen og synes livet er ganske så greit rett og slett!ALl farge forsvant fra ansiktet mitt og jeg sa det ene ordet styggere enn det andre ens jeg plukket syrinhortensian bort og la den fint til side før jeg endelig kom til bunns i saken og fikk fatt i rakkern!Grrrr...lysten til å vri om hodet var til stede,jeg innrømmer det,en når man så ser det søte ansiktet som er så fornøyd med seg selv så kan man ikke annet enn smelte.SÅ får vel den opprinnelige planen min endres - syrinhortensiane mine får finne seg nytt sted å pynte opp!

I dag vil jeg anbefale dere en annen god historie,jeg satt her og knegget godt da jeg besøkte Frk.Loppe og leste om hennes plan som ikke helt gikk som den skulle ;)
Men slik som med min plan,kan man ikke annet enn le av den i ettertid.Og en god latter for lenger livet vet dere!

Smil og vær glad :)
6 kommentarer:

 1. To gode historier på morgenen, det er bra det :-)

  SvarSlett
 2. Kjenner igjen stilen der ja. Katter er jo verdens søteste kosebamer, men innimellom er de også litt rampete. Har funnet igjen x antall veltede ting og måttet rette på skrukkete duker på bordet her rett som det er. Og det meste foregår da på nattestid her i huset. Disse søtingene er jo nattdyr, så det er kanskje ikke så rart. Uansett tilgir jeg pus hver eneste gang, han er jo mammas kosebamse nr en.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Hei, gode, herlige, gale deg!!!!

  Nå sitter jeg her å ler for meg selv altså!!!
  Du skjønner, jeg har tatt inn de siste blomstene på hortensiane mine ute på trappa.
  Og nå har de tørket så fint, og fått en herlig grønn farge.
  Jeg pynter både i krystall boller, og i rustne kanner med disse herlighetene.
  men lille Milli, synes også disse blomstene er så fine, så der hun klarer og hoppe opp, og ja, det er på de utroligste steder, blir de både kattemat og katteleke!!!!
  Så nå står noen ute, for der får ikke lillepus være alene, også står det noen på et sted jeg vet hun ikke kommer opp!
  Tror jeg rett og slett på lage et blogginnlegg om dette jeg nå!!!
  det skal jeg jammen gjøre i helgen!!!

  I kveld kommer det et innlegg om hvordan det gikk på 1/2 års kontrollen i går.
  Det gikk bra kan jeg avsløre! 3-4 år til på cellegift, og jeg vil bli bra!!! HURRA!!!

  Ha en fin høstdag, her er det grått og vått, men vi har ikke fått snø, som de har fått i Oslo i dag!

  Stor varm og god klem til herlige deg fra meg!!!

  SvarSlett
 4. Dearest Tove!!!! I seemed to have missed your last glorious and beautiful post! Thank you for coming to visit me with the kindest words I could ever hear. I have been feeling anxious and empty in my ability to write anything, and your words were an uplifting reminder that I can make a difference. THANK YOU! Tove, have you noticed that Pinterest is not allowing you to drag a photo off a board onto your desktop? I can't seem to access any of my own photography or any other photo off the pinboards! They are locked in and inaccessible!

  SvarSlett
 5. Gu for et vakkert bilde!!!!!
  Dån og besvim de kattene er både rampete og fin!
  Klart det må knaskes og prøves ut!
  De tenkte nok ikke at de ble kastet ut!
  Ja smelter det gjør vi nok alle som en... Spesielt når de er så dånings pen❤
  Syrinhortensia til å dåne for.....de syns nok dine pelsdotter og!!!

  Suss og klask og knip!
  Et lite pip fra meg❤❤❤

  SvarSlett
 6. Ha-ha, dette gjorde dagens smil ;-) Men så søte pusekatter kan man nesten ikke bli sint på... Skjønt bilde:-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)