fredag 17. oktober 2014

Det bøllete bordet….


...det var en gang et bord.Konsollbord,avlastningsbord - kall det hva du vil,fra nå av kaller jeg det for det bøllete bordet!


Maken til ålageånd har jeg aldri vært borti,og om bord hadde kunne tenke skal jeg love det hadde vært gjensidig!


Bordet fikk jeg vel i fjor en gang av en dame,og det har vel vandret litt frem og tilbake her i huset før jeg fant ut at det var på tide å male det.Og malt har jeg gjort!!!

Maaaaaaange ganger!Aldri har jeg vel vært ute for maken til spetakkel,på malingsfronten vel og merke!Strøk etter strøk har blitt malt,og like håpefull har jeg vært hver gang det har tørket,- har det blitt hvitt nå?Men neida…dette bordet hadde ikke tenkt å bli hvitt det!Brunfargen fra treverket eller lakken som jeg mener jeg hadde pusset grundig ned trakk igjennom hver en gang.Etter tre dager til endes med x antall malingstrøk pr dag og en særdeles lite fornøyd rygg og skuldre,er det ihvertfall hvitt!
Måtte bare male 27 ganger først!No kidding!!!!!!!!
Jeg som i utgangspunktet hadde plenty maling gikk tom,og måtte bruke noen rester - misfornøyd med den saken men jeg skal nok gi bordet enda litt mer juling før jeg er fornøyd.


Men jeg er i det minste litt fornøyd nå da,etter å ha vunnet slaget over bøllebordet!Selv om det ikke forundrer meg om det ypper seg litt til?Nye knotter på skuffene har det også fått,og skoddene opp på bordet har blitt grå.Riktignok må jeg komme meg til bya og kjøpe mer kalkmaling,enn så lenge brukte jeg bare vanlig maling for når ting skal skje her folkens,da skal det skje med det samme og da er det ikke altid man har tid til å kjøpe innnødvendig utstyr engang!En dårlig vane i grunn og bunn,men det er nå engang slik jeg er skapt!


 Og selv om tingene ikke er helt perfekt enda,så er de ihvertfall på vei til å bli.Det ble litt av en forskjell når bordet kom hit og fikk ny drakt!Litt malingsflekker på gulvene som dere ser,det gjør absolutt ingenting for det skal jo selvfølgelig også males!
Etterhvert!Ikke nå.Nå er jeg virkelig lei alt som heter maling!
Men det går sikkert fort over ;)


11 kommentarer:

 1. Bøllebordet ble jo riktig så fint da. Men som alltid gjelder det å ikke gi opp og her var du særdeles tålmodig vil jeg si!!! Kjenner litt til det du skriver om at ting helst skal skje PRONTO, er litt sånn her også. Da må man bare ta hva man har og kjøre på. Liker det jeg, og vi er jo klar over at det kanskje må mer arbeid til senere, for å få det akkurat slik vi tenkte. God fredag til deg kos deg med bøllebordet.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Nei og nei for et STYYYR du hadde da........ Du burde hatt sperregrunn eller lakket der det blødde igjennom.Jeg opplevde det med skapet mitt. Brukte neglelakk jeg, funket faktisk ;)

  Men dette ble UTROOOLIG flott Tove, perfekt :)
  Nydelig pynt oppå også, likte skoddene og speilet <3

  God helg søta <3

  Benteklem

  SvarSlett
 3. Du store min for en jobb du har hatt, men fint ble det!! Og all ros til deg for å være både flink og tålmodig, jeg hadde nok avskrevet det bordet etter strøk nr 5.

  SvarSlett
 4. 1-0 til dig. Du vandt over bordet i sidste ende. Sådan kan det gå indimellem. Men fint at det endte godt. Flot er det i hvert fald blevet og så fint du har pyntet det. Du er bare så god :-)
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Så flott det ble!
  Men du verden så bølletet bord da!
  Vakkert pyntet:)

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 6. Heldigvis seiret du over bordet - godt det endte godt! ;) det blei i hvert fall kjempe fint! Og du har virkelig pynta så fantastisk fint! Jeg har selv pynta konsollbordet mitt i dag, men nå fikk jeg jo lyst til å "herme" etter deg, for det var så fint! ;) jeg synes nemlig det er et av de vanskeligste stedene å pynte her i huset, men nå fikk jeg inspirasjon! God fredagskveld til deg. Klem

  SvarSlett
 7. For et fantastisk bord=) Tenk for en jobb du har lagt ned i det bordet. Jeg hadde sikkert gitt opp forlengst. Jeg liker så godt stilien din=) Ser ut som du har det utrolig fint=) Gooood helg=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Bordet ble jo nydelig til slutt. Jeg har også vært ute for dette, men da har jeg malt et strøk sperregrunning og det har funket.
  Ha ei flott helg
  Klem

  SvarSlett
 9. Ha, ha, jeg lurer nå på hvem som er mest bøllete jeg da..... den som vant kanskje :) Neida, jeg synes du er utrolig flink som har gått på med så mange strøk. Det er tålmodighetsarbeid når det blir sånn. Men bruker du kalkmaling på møblene altså? Hvordan blir det med vannsøl ol. Tenk at nå er jeg ferdig med trappa!! Endelig!! I tillegg til mye overtid på jobb denne uka, har jeg og snuppa mi stått på hode, kravlet på kne og gjort diverse akrobatiske øvelser for å komme til alle krinkelkroker mellom rekkverk og trapp. Sene kvelder har gitt resultater, men nå er vi i gang med gulvet som vi har sølt på..... Så Tove, jeg tror ikke du orker å gå lenge og titte på de malingsflekkene før du er igang igjen :o) Herlig fredagskveld til deg flinka!! Klem fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. På ting,møbler,overflater etc man bruker kalkmaling på som skal vaskes,må man bruke sealer når man er ferdig med å male :)
   Da kan man vaske senere !<Toveklem :)

   Slett
 10. Oj, så lekkert dette var, bordet er kjempefint og du har stylet veldig fint rundt det! Flott med sjalusidørene sammen med speilet og kurven under bordet!! Malt 27 ganger..wow...RESPEKT!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)