søndag 7. september 2014

Meg liksom…...blek og langt fra fattet leste jeg en mail for noen uker siden.
Fra Lev Landlig.Ville jeg være med i neste nummer?Jeg???
Iiiiiik - sånt liker jeg ikke,og det er vel litt rart å skrive når man skriver innlegg etter innlegg og byr på seg selv på godt og vondt - plutselig beskjeden liksom?
Men publisitet har aldri vært min greie!Det kan sikkert skrives under på av folk jeg kjenner,som vet hvordan jeg sniker meg vekk så snart et kamera dukker opp!Men jeg fikk meg ikke til å si nei - jeg leste mailen sent om kvelden og de måtte ha stoffet innen neste formiddag,- litt om meg og bloggen,og kanskje et høsttips?
Høsttips...jeg som var i sommermodus enda og hadde slett ikke tenkt på høsten!!! Det ble lite søvn den natten (også) !


Neste morgen var det bare å innse realitetene,tiden til kreative påfunn var knapp,og jeg fant ut at jeg måtte alliere meg med lyngen oppi skogen,det var slett ikke tid til noe shoppings!


Og egentlig...trenger vi jo slett ikke shoppe bare fordi vi vil forandre stemning i hjemmet!
Høsten i så måte er jo et skattkammer uten like med utrolig mye flott å by på - det må vi vel benytte oss av :)
Ikke behøver det være avansert heller,pynte litt opp i vaser,mugger...eller som meg i en gammel kjele.
Og kanskje pynte lyslykten med lyng også?

Lag en nydelig krans av lyng - eller rogn,nype,vakre høstblad eller kongler som kan henge på døren :)
Høsten er tid for å sanke mose - for den kan jo fort være frossen akkurat den dagen i Desember man finner ut at man skal pynte med det!Ut og plukk!Kongler sankes,jeg får aldri nok kongler å pynte med,både til høst og vinter!!Ute som inne!Epler er også nydelig å pynte med nå på høsten! 

Men jeg er faktisk ikke helt i høstmodus enda jeg.Hageplaner okkuperer mye av hjernekapasiteten enda,det er så mye jeg vil gjøre!Men man kan kanskje få både i sekk og pose?Hageliv om dagen og mørke koslige høstkvelder?

Det er ganske perfekt :)


Jeg må bare gjøre oppmerksom på at det ikke er snakk om en reportasje fra heimen her,men en liten snutt om bloggen på knapt 1/4 side - det er en fast spalte i hver utgave av Lev Landlig hvor de presenterer en blogger,denne gangen alstå meg :)

Takk til Lev Landlig som ville skrive litt om bloggen min og meg,- anbefaler alle å kjøpe bladet og kose seg for der er som vanlig utrolig mange fine reportasjer og inspirasjon :)


16 kommentarer:

 1. Så deg med det samme jeg bladde igjennom bladet! Det er så gøy når man ser noen man kjenner i ett blad. Synes jeg kjenner deg nå, selv om vi aldri har møttes annet enn i kommentarfeltet på bloggene.
  Hi hi.Gratulerer med omtalen, og flott tips til billig og flott høstpynt du deler med oss. Den kommer jeg til å kopiere til høstens koselige vennebord.
  Masse klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Så gøy og gratulerer med innlegg i bladet!! Det er koselig å pynte med naturmaterialer og lys nå om høsten. Og du, ang pakken må du ikke ha dårlig samvittighet :-)

  SvarSlett
 3. Så flot! Det fortjener du som gør det så godt. Det er jo altid fine billeder og tekst du skriver. Og lyng er jo selvskreven som høst favorit. Selvfølgelig fortjener du en plads i bladet. Desværre tror jeg ikke at man kan købe bladet har i Danmark. Tillykke med det.

  SvarSlett
 4. Good morning, beautiful TOVE! WOW, to see you! Your photo vignettes are lovely and thank you for inviting us into your lovely Scandinavian home. I see you are wearing a sweater....the weather is changing for you! It is getting a little cooler here too.

  Have a happy day decorating, gardening, being YOU!

  SvarSlett
 5. Flotteste Tove så gøy!!!! Nå drar jeg straks av sted og kjøpet bladet med en gang!! Veldig bra at du sa ja til slik omtale. Tenk på alle de der ute som enda ikke har blitt kjent med bloggen din.... Nå fikk de en mulighet, herlig :o) Nå er jeg stiv og støl etter toppturen i helga, det ble ikke dine trakter, men Galdhøpiggen. Første gang på topp tur og da må man jo bare slå til med den høyeste toppen med en gang liksom :o) Nå gleder jeg meg til å lese om det i bladet :o) Herlig mandag til deg snuppa! Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Koselig å se deg i bladet, abonnerer, så deg med en gang, riktig så gildt!
  Var selv så heldig å være med for to nr siden, skjønner hva du snakker om......
  Koselig å pynte med det en finner i naturen, du gjør det så fint!
  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 7. Åhhh, så gøy=) Og velfortjent! Jeg liker Lev Landlig, og må selvfølgelig prøve å få med meg utgaven fra ditt hjem=) Du har det veldig koselig, og er kreativ og flink, så dette blir helt sikkert kjempebra=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Blir uansett bra med en liten titt også=) Selv om jeg synes Lev Landlig kan lage en større sak om deg og hjemmet ditt=) Vibeke

  SvarSlett
 9. skulle gjerne sett deg over flere sider .....du har et spennende flott hjem :-)

  takk for supert tips!

  klem tone

  SvarSlett
 10. Så bra at du takket ja, Tove! Du burde vært med over flere sider med ditt spennende hjem og kreative ideer. Jeg har ikke sett bladet, men jeg skal gå å kjøpe det i morgen. Gratulerer så mye!! Så flotte bilder av deg og tipset med lyng og lys var helt nydelig!!
  Ha en fortsatt fin uke, klemmer fra Jorunn

  SvarSlett
 11. Hi You have lovely DIY Gardening ideas
  Would you like to share your ideas with us at http:/sapceio.com

  SvarSlett
 12. Åh ja, dette så jeg ...men har ikke hatt tid til å finlese bladet ennå!
  Koselige bilder, og det enkleste er jo som kjent ofte det beste!
  Tenk så heldig vi er som kan plukke det vakreste i naturen.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 13. Hei igjen Tovevenn!! Jeg ville bare si tuuuusen takk for den fantastiske boken som kom i posten i går:-) Åh, så mye lekkert, jeg får vann i munnen av å se på alle de fine bildene! Gleder meg til å prøve oppskriftene :-)
  Klem, Berit

  SvarSlett
 14. Tillykke - du er også en mesterblogger. Du er altid på med et spændende indlæg.
  Knus fra Lise

  SvarSlett
 15. Så utrulig flott!!
  Mange fine bilder Tove og fin helgestemning du gir!...
  Litt av samme ideene som eg og detvar jo kjekt å sjå ;)
  No skal ej avgårde å kjøpe blad!! :)
  Klem -Anja-

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)