fredag 12. september 2014

Litt bevegelse ble det..


...hvem klarer vel å sitte stille?
Joda,jeg var veldig flink en liten stund,sløvet med instagram,pinterest,strikking og sådant,men det spørs om man ble så inspirert at man måtte være litt kreativ selv,for vips hadde jeg laget en krans av nydelig syrinhortensia plukket fra hagen!
Syntes de sarte,skjønne blomstrene var en vakker kontrast til den gamle trestigen jeg kom over i går.Ikke spør hvordan hihi!


En slik stige har jeg ønsket meg lenge,synes de er så morsomme å pynte med!Her har den fått plass i hagen,i en "avdeling" hvor jeg har prøvd å forbedre tilstanden denne sommeren!
Det lille bordet ble snektret sammen i helgen,og Gubben og Linus skal ha æren for det.Det mangler en pyntelist rundt kanten øverst,men den skal komme ganske så snart den også!
Jeg liker å lage slike kroker og kriker med bord og whatever man har for hånd,en hage behøver slett ikke bestå av bare blomsterbed.Slike ting skaper,ihvertfall for meg,miljø og stemning!Melkespannet er et av flere Gubben hadde som "medgift" og zinkbaljen har jeg malt litt utenpå og pyntet litt opp!


Malingsflekker???Neeeida,patina ;)


Det er så kjekt å se at det begynner å ligne noe her på denne siden av huset også,og rett ved siden av dette styret lagde jeg i fjor et lupin-bed.Plukket frøkolber langs veikantene, og drev frem spede spirer på fuktig tørkepapir.Det kom litt blad i vår,men nå dere er der blomster faktisk!Hele to stk,hihi.
Men det er en begynnelse,og planen er at her skal det være Lupiner i mange nydelige farger etterhvert  :)
Og ved siden av der igjen har jeg flyttet klatrehortensia´n vår,som så langt hadde hatt et liv som krypehortensia!Nå har den fått espalier og kan få pynte opp i høyden etterhvert :)
Andre ting har også skjedd,men mer gjenstår!
Og gøy er det,hvert eneste lille steg i rikitg retning!!!!


Denne karen kom forresten snikende mens matmor var i farta med kameraet,måtte jo sjekke hva hun bedrev slik han ikke gikk glipp av noe - tabbe,for plutselig stod han der og så fin ut med en krans tredd nedover hodet!Så fine at,Pisty-gullet :)

Etter kreativiteten hadde fått litt utløp har jeg svinget meg både med vaskefilla og annet,og er jeg lynende rask nå så rekker jeg å henge opp klær,sette på ny vaskemaskin og et par andre småting før jeg skal lage litt fredagskosemat til gjengen min!
Etter det blir jeg nok amøbe igjen,og må vel bare innse at her går det i rykk og napp...


..men det funker på et vis!9 kommentarer:

 1. wow!!! ein schöner hund-und er schaut ganz stolz!!! der hortensienkranz ist sooo süß!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, og nydelig krans! Tenker den blir vakker tørket også;). God helg!

  SvarSlett
 3. Så koselig du har laget det=) Og for en flott besøk du fikk=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. De var jo helt nydelige de kranser. Så god du er.
  Fine billeder som altid du viser.
  Sådan en gammel stige skulle også være mit ønske. Den er så fin med patina.
  God lørdag til dig kære Tove :-)

  SvarSlett
 5. Oh, how cute, Tove! Your dog is so elegant and she is POSING for the camera because she knows she is beautiful with her flowered "necklace!" I so love your blog. Happy Saturday! Anita

  SvarSlett
 6. Lekker krans ....
  Ha en fiiiiin søndag !
  klem Anne

  SvarSlett
 7. Åååå så fine..... Jeg likte den trappa de også jeg. Tenk at jeg hadde en slik en stående med bkomsterkrukker på i flere somre, den ble vinterlagret i garasjen og plutselig ble den bare borte.... min kjære hadde ryddet garasjen og den gamle trappa med malingsflekker, kremt, patina, var jo ikke noe å samle på.... Ja, ja, jeg må nesten le litt av det jeg :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. For en nydelig krans - bildene er jo som henta ut av et interørmagasin! Du er så flink til å sette sammen fine komposisjoner! Tja, om det er det det heter ;) og for en fotogen hund du har. Hadde jeg gjort slik med min firbeinte hadde ikke den kransen blitt gammel gitt ;) ha en fin ukestart! Klem, line.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)