søndag 21. september 2014

En titt bak gitteret......heldigvis er ikke gitteret mer alvorlig enn noen kattebur - 
hvis interiør gikk fra rosa,til leopard,blonder,glitter og stas!
Det er nemlig mye moro å se på katteutstilling,ikke bare nydelige katter av mange spennende raser,men også burene og folkene :)


Inni burene var det sure katter,kosete katter,sultne katter,katter som nettopp hadde sluppet en liten bombe så vi måtte gå fort forbi,katter som sov,lekne katter,katter som pratet og kattet som stirret!Og veldig mange vakre katter!!!!


Og nettopp fordi det er så mange vakre katter på utstilling synes vi det er koslig å besøke Sunnmørskattens årlige utstilling,for å beundre og se nærmere på alle skjønnhetene! Visst blir vi fristet til å anskaffe flere,men klarer å holde lystene ajour heldigvis!På samme utstillingen i fjor derimot så jeg hva som måtte bli neste katt,når det eventuelt skjer en gang! Det måtte bli en britisk korthår chinchilla,med lang pels.Noe i den dur!
Håpte å se den igjen i år,men dengang ei!Generelt syntes jeg det var færre katter og færre raser representert denne gangen,men til gjengjeld var der veldig mange Ragdoller og det var jo morsomt siden vi har to slike og det var skremmende å se inni et par av burene for der lå det tro kopier av våre,hihi :)"Elvis" fra Russland fikk vi både kose med og høre om - enkelte katteeiere er hysteriske og man må ikke komme nær,mens det heldigvis også er mange koslige folk som med glede forteller om rasen sin!Og det er jo litt greit siden det er åpent for publikum,og mange kanskje kommer for å lære om en rase de vil ha?


Devon Rex minner mest av alt om Gremlinser,men det blikket sier jeg bare - fascinerende!!!
De to kattungene i dette buret var sikkert ikke så gamle,men de hadde det eldste og klokeste blikket jeg har sett på noen katt!


Sjekk denne karen da!


Et par Ragdoller tar livet med ro!


Å gå på katteutstilling var en av aktivitetene denne helgen,i tillegg til at Martines håndballlag har spilt tre kamper så da sier det vel seg selv at det ikke har blitt mye annet spennende!
Håpte jeg skulle rekke en Loppis eller to,men det ble det skralt med dessverre!Er det ikke rart hvordan "alt" må skje samtidig?
Det blir heldigvis flere muligheter på Loppismarkedet,ser på annonsene i avisene at de kommer som perler på en snor fremover !
Og det gjør vel håndballkampene også,haha - nå skal snart Linus sitt lage starte sesongen også!Jaja,viktigere enn alt er vel aktive unger som har det gøy ?Da får Loppiser bare være Loppiser!

Her er vel nok lopper?Og nok katter ?

   

4 kommentarer:

 1. Good morning, Tove! It looks like you went to a cat show? Lovely kitties!!

  SvarSlett
 2. Katter er kule. Jeg har jo en kattesjef i huset sjøl.
  Men det er en helt vanlig huskatt. Akkurat nå har jeg vært
  ute å gått og ropt på han. Har vært borte siden i går og da
  må matmor rope litt så han husker adressen sin...
  Fin søndagskveld til deg.

  SvarSlett
 3. Det finns utrolig spennende katteraser, skulle jeg hatt en rasekatt så måtte det bli en britisk korthår..hannkatt:)

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)