tirsdag 26. august 2014

Når man minst venter det….


 ...får man de beste overraskelsene i form av idéer og innfall!
I går gikk jeg hele dagen og tenkte på hva jeg skulle plukke inn fra naturens side og pynte og lage litt høststemning ved inngangsdøren, etter jeg hadde tatt vekk en og annen forfallen stakkar som hadde gjort sin plikt som sommerblomster!I tillegg hadde jeg malt på et lite velkommen veggord på muren,så nå måtte det stæsjes videre når jeg først var i det kreative hjørnet ;)
Men ikke svarten om jeg kunne komme på noe som var passende å plukke inn,så jeg la det på is,enn så lenge, og tenkte jeg fikk vente til jeg kom meg på butikkene og fikk kjøpt litt mer høstblomster.Litt senere på dagen skulle jeg hente Linus´en hos en kompis,og mens jeg satt i bilen og vente på at han skulle komme og stort sett satt og flante ut i intet,fanget blikket mitt opp noe som faktisk kunne se ut som det hadde både rett konsistens og farge!Kunne det være sant?Solbrillene kunne jo lyve litt om fargen,så jeg måtte hoppe ut av bilen og sjekke på nærmere hold i dagslys!Hallelujah utbrøt jeg høyt,og det var ikke fordi jeg hadde parkert ved kirkegården altså!Neida,lovprisingen min var over ugresset som stod der og svaiet i vinden,som om det vinket på meg og fortalte at her var rette sorten å pynte med!
Jeg var snar å plukke med meg de stilkene jeg fant må vite!!!! (Skal ikke påstå jeg var iført den lekre MyCinnamonGirl kjolen når jeg krøp i veikanten da,men kan jo late som hihi )

Hva det er jeg har plukket aner ikke jeg,og jeg har aldri sett sorten før.Regner med det er noe ugress,men for meg gir det like mye glede som det man kjøper i butikken - det er faktisk ekstra gøy når man kan finne ting ute som man kan bruke!Og så matcher jo ugreset mitt helt perfekt til høstblomstrene jeg skal kjøpe - har planer om Pyntekål,Veronica og hvite gresskar,og sammen med lyngen og ugresset fra grøftene langs krikegården blir det...


...en salig blanding ;)3 kommentarer:

 1. He he. Godt å høre at fler tar for seg av grøftekantens flora.
  Masse fint som finnes der hele året, eller ihvertfall når det ikke er snø da.
  Grøftekant snø er ikke så stas... Men snø, det gidder vi ikke tenke på enda.
  Velkomsthilsenen din på veggen ble også kjempefin. Du får det til du Tove.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Humrer litt for meg selv av det du skriver å nyter fine bilder :-)

  SvarSlett
 3. Oh Tove, your garden and accessories are just GORGEOUS. And I like your pink dress! I hope you are having a lovely August; I went back to the classroom yesterday to teach and it was great. Enjoy your day! Anita

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)