lørdag 23. august 2014

Kvalitetskontroll utført...


 ...av husets spesialist på tomme esker og lignende,nå også bøtter!For når matmor plutselig satt frem den flunkende nye IB Laursen bøtten hun vant via Lev Landlig så måtte Bruno sjekke ut!
Bruno ser ganske fornøyd ut og matmor her er ihvertfall veeeldig glad og fornøyd og takker for både bøtten og såpeholderen som kom som premie for at mitt tørkestativ var en av fire heldige vinnere i tørkestativ konkurransen Lev Landlig hadde i forrige nummer :)
Noen er heldig sier bare jeg!Tuuusen takk,så gøy - og samtidig må jeg få gratulerer alle de andre fine vinnerne og bidragene som var med.Tørkestativ er sannelig både praktisk og fint!! Nå blir det ikke bare stas å henge opp klesvasken,men også vaske litt med den nyyydelige lyseblå bøtten flere enn jeg har lagt sin elsk på som dere ser ;)

Tusen takk Lev Landlig!

6 kommentarer:

 1. du har jo et spesielt flott stativ da, så skjønner godt du vant :-)
  nydelig premie ....og det var jammen pusen også :-)

  Hele bilde var flott!!!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Jeg så du var en av vinnerne da jeg fikk bladet i posten.
  Har desverre helt glemt å skrive grattis til deg.
  Jeg sa det i kommentaren min til tørkestativet ditt husker jeg, at du må da ha Norges fineste tørkestativ. Så dette var ingen overraskelse for meg, det er jo superflott!!! Grattis til deg Tove.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Gratulerer med både konkurranse og gave - fine ting :) jeg har forresten prøvd å kommentere her inne flere ganger, men hver gang jeg går inn på bloggen din henger dataen seg opp! Jeg veit ikke hvorfor, og det skjer dessverre kun på din side. Det er mest sannsynlig min data eller lignende det er noe feil med, for jeg ser jo at du får mange kommentarer! Det uansett veldig synd, for jeg synes bloggen din er veldig fin, og det klør ofte i fingra etter å kommentere;) nå prøver jeg å kommentere for andre gang i dag via gubbens jobbtelefon, så får vi se åssen det går ;)

  SvarSlett
 4. Oh, how beautiful are those EYES! Hello Tove!

  SvarSlett
 5. Så gøy!! Gratulerer med premien og vinnerstativet. Du må vel nesten dele den bøtta med han som laget det da kanskje.... hi. hi. Herlig farge, skjønner godt pusen godkjente den! Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Grattis!! Tror knappt att katten vill ha sitt bad där i ;) Fina klockor i förra inlägget :) Kram Anna

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)