onsdag 16. juli 2014

Sommerglimt......det har vært lite liv og røre på bloggen de siste dagene!VI har hatt fantastisk vær i en lang periode nå,fra et særs egoistisk syn på saken aaaaltfor fint og aaaltfor lenge,men for ungene sin del er jeg likevel bare glad for nå har de virkelig fått smake sommer slik sommer skal være.Og det betyr bading!!!!Så liv og røre har det ihvertfall vært i vannet,og det er i grunnen rart det ikke har blitt utviklet svømmehud mellom tærne på våre to badeløver!Heldigvis har jeg funnet meg fast plass slik jeg kan sitte i skygge og passe på,men de er jammen så flinke både mine unger og de andre som er der og passer på hverandre og hjelper til og de har hatt det superkjekt store og små!Stas å hoppe fra stupebrettet,til og med fra øverste etasje!!!Gøy å se på,men når timene går og man sitter der på baken og gjør intet er det ikke helt fritt for at man tenker på alt man skulle ha gjort,men jeg prøver å vri tankegangen inn på andre retninger og fokuserer heller på tanken om at vi får leve i nuet og nyte mens vi kan!En annen dag tok vi oss en kjøretur på kvelden over fjorden til Ålebyen og Voldsdalsberga sammen med tante Linda,og her ble det nedgraving av Martine - vi er ikke så bortskjemt med sand her i Langevågen,men mest vant til strender med masse stein.Så her måtte vi benytte oss og jenta fikk ny sveis i samme slengen ;)Tante Linda får klem med verdens go´este godgutt Linus!


Det var litt skumlere å stupe i havet enn i vannet,for det var jo ikke godt å vite hva som skjulte seg bak tangen og taren mente MArtine,mnes Linusen hoppet gladelig uti og tok seg en dukkert !
Søndag var denne fine gjengen i 80årsdag til Gubbens mor,vi ser kidsa sammen med storebror Jakob og Gubben himself,og Linus med søskenbarnet Aron - to tøffe karer,uten tvil!Det var så varmt denne dagen også at vi tok med badetøy og ungene benyttet seg og hoppet (les:ble kastet ) uti sjøen i havnen der lokalet var leid (Tomrefjord)
Det aner meg at lille Aron syntes Linus og Martine var litt av noen galninger,og det stemmer vel ganske bra,hihi!!!

I forgårs kveld skyet det over og temperaturen sank,og eeeeendelig kunne det bli min tur å få ta meg en fjelltur!
Smeis så misunnelig jeg har vært på alle fantastiske Facebook bilder folk har lagt ut av fantastiske turer,savner muligheten til å gå på fjellet når jeg vil,slik som før.
Men nå var alle forholdene perfekte og kroppen samarbeidsvillig,
så jeg beordret ungene med meg og vi fikk en super tur!
Hundene var selvsagt også med og peste seg oppover,og Pisty sine ben ble lekrere for hvert steg han tok :/
Sikkert like lekre ben på de andre to også,men siden Pisty er den hviteste av desse trolla mine viser det ekstra godt på han!


Det var så magisk og nesten litt trolsk for tåka lå rett under oss og truet med å komme innover hele tiden,men det ble med det!
Utsikten kunne nytes likevel :)


Raffe hadde fått strikk på luggen slik han også fikk se skikkelig!Søtingen!

Nå har det vært et par dager med overskyet vær og det har vært godt med pause,med muligheter til å gjøre litt andre ting!Fineværet skal komme tilbake og da er det på an igjen!Uansett vær og vind så prøver vi ihvertfall å kose oss :)

Ønsker dere fine sommerdager videre!


11 kommentarer:

 1. For et langt og innholdsrikt innlegg med masse fine bilder. Både av barn, hund, m.m. :-)
  Minner fra bading på sommeren er de fineste barndomsminnene jeg kan tenke meg og da med mor sittende i skyggen. Koselig!!! Ønsker deg fortsatt fine dager. :-) Merete-smil :-)

  SvarSlett
 2. Dette er skikkelig sommer. Mange gode minner ligger i disse bildene.
  Bading hører med og en fjell eller skogstur er også deilig om sommeren.
  Har planer om en liten fisketur i dag... Er så herlig vær her i dag.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 3. Super wakacje ;))
  I jakie śliczne psy , ja mam dużo mniejsze yorki .
  Pozdrawiam balerinka

  SvarSlett
 4. Vilka underbara sommarbilder! kram Johanna

  SvarSlett
 5. Toves! Is that you in the photo with the pretty little girl? IT'S YOU! And....I love your dogs! One of my best blogging friends also has two afghan hounds and they are just glamorous creatures!

  I just love seeing how you and your family enjoy the lakes. We here in Minneapolis, Minnesota are surrounded by lakes and the Scandinavian heritage here shows through the family tradition of owning a lake cabin or home. I LOVE MINNESOTA, and I just adore the Scandinavian culture. That photo of your daughter as a sand princess is just fantastic!

  Happy summer! Anita

  SvarSlett
 6. Å for er herlig innlegg❤
  Skjønne bilder alle sammen!
  Flott mann og skjønne barn ❤
  Elegante hunder..... Hva mer kan man si?
  ( fri?) hi hi ❤

  Kos deg og nyt sommeren ❤❤❤

  Klem fra polski camillski❤

  SvarSlett
 7. Ja, disse sommerdagene må bare nytes og det er herlig for ungene å kunne hoppe i sjøen. Føler med deg at du lider i varmen. Fine unger og hunder du har :-)

  SvarSlett
 8. Så fine sommerglimt du viser. Lige til at smile af.
  Her er ferien slut for mit vedkommende. Ham den kære holder stadig ferie
  og jeg må indrømme at det kan være lidt vanskeligt at komme tidlig op om morgenen,
  når alle andre i huset stadig sover.
  Her til weekenden lover de igen høje temperaturer, og jeg må indrømme, at jeg
  ikke helt kan med de mange grader. Men selvfølgelig skal vi også nyde det. Det er jo ikke hvert år vi får så fin en sommer.
  God aften til dig og fortsat god sommer.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 9. å så gøy å se dere griper dagene
  masse flotte bilder
  av fine herlige folk
  kos dere max
  sommer klemmer til hele hurven
  fra Eli peli:)

  SvarSlett
 10. Ååå så herlige sommerbilder, fin familie du
  har. :)) Kose dere masse.
  Klemmer til hele gjengen og god sommer videre.
  Mette.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)