onsdag 23. juli 2014

små steg,STOR GLEDE
...litt etter litt-metoden kan av og til være en sann prøvelse.
Ting skal liksom helst skje...i går!!!!
Men det er jo ikke på den måten livet fungerer,og man må fint innfinne seg med at ikke alt kan gå like fort!


Og det kan nok være en mening med det også,for gleden blir sannelig ekstra stor,god og deilig når man ser at det lille man gjør litt etter litt viser resultat :)


Den stakkars klematisen her hadde mistet sin støttekontakt i livet for en tid tilbake,og har lagt mer utover enn klatret oppover!Det måtte gjøres noe med og espalièr ble snekret sammen.
Klematisen hadde blitt litt av en floke og ikke helt enkel å binde opp,men den klarte seg godt likevel og i desse dager er det fantastisk å nyte synet av den laaaangt oppetter veggen her :)


Det ble litt mer stell på sakene med en gang,og jeg fikk jo selvfølgelig blod på tann og spikret sammen et espalièr til,flyttet en flott klatrehortenisa som også godt kunne klatre oppover heller enn bortover!Nå begynner det nesten å ligne litt på en hage på vestsiden også,og det blir bedre og bedre dag for dag,tralala!!!Så utrolig kjekt det er å få det finere rundt seg,det gjør godt for både øyne og sjel merker jeg!

Selv om det er bare litt etter litt!
5 kommentarer:

 1. My dear Tove, your sunny space is filled with so much life-giving life and the color purple is MY FAVORITE! I love your world....Anita

  SvarSlett
 2. Klematis er så nydelig ♥
  Likte "close the gate" på veggen der også jeg :)
  Det har du malt selv kanskje?

  SvarSlett
 3. süße blumen!!! alles liebe, angie

  SvarSlett
 4. Hei på deg bloggvennen min!!

  Nå er det aaaaaaalt for lenge siden jeg har vært her inne på besøk hos deg!
  Så nå har jeg lest med nedover innleggene dine. Og kost meg med hvert eneste et!
  Sett bilder av badeglade barn, fantastiske steder, herlige blomster og RÅÅÅÅSA vannslange da gitt!!!! Det "GRØNNE" innlegget var bare hekt SUKK!!!!!

  Håper du har fine dager og koser deg!!!
  Jeg har ferie, og nyter sydenferie i eget land!!!
  Helt herlig med over 30`på land og mange og 20 i vann!!!

  Dagene tilbringes på stranda og i båten vår!
  Vi har hatt en deilig tur til Danmark også.
  Og selv om jeg begynner på jobb igjen til uka,
  skal jeg bare jobbe litt nå og da, frem til ungene begynner på skolen igjen.

  Formen er grei, og prøvene fine!

  Ha en god sommernatt!

  Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Hei Snuppa med den rosa hageslangen, håper du finner riktig tut nå da :o) Da kan du vanne de herlige lilla blomstene dine samt hortensiaen med den rosa :o) Herlig! Så nydelige bilder du har tatt ved porten din. Vi klippet ned klemtisen da vi skulle male hus i vår og nå har vi en jobb å gjøre når vi vender snuten hjemover. Enda har vi godt over en uke igjen her Sør i Frankrike, tre uker her er ikke for mye for meg. Jeg kan dessuten love deg at den byen, Beyonne, den er verdt et besøk. Jeg har vært der for mange år siden :o) Nå koser jeg meg med kaffe og ferske croissanter hver morgen, det er ferie for meg. Jeg er ikke så glad i å ligge paddeflat å sole meg på stranda, men vi har besøkt mange fantastiske små byer rundt omkring :o) Kos deg masse Tove, det er så koselig å titte innom deg! Det blir ikke så ofte siden internett er veldig treegt, men i dag har jeg bevilget meg to timer på turistkontoret :o) Herlig torsdag videre til deg! God klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)