torsdag 24. juli 2014

Luksus rett og slett...


..."because I´m worth it" tenkte jeg med meg selv idet jeg begynte å hakke salat.Nå skal jeg jammen kose meg litt!
Unne meg litt luksus sånn omtrent midt i uken!


Oppskriften får du her:


*Send ungene på hyttetur med besteforeldrene!
(bare det er i grunn og bunn luksus :stillheten,freden,roen!)

*Jobb så svetten siler i noen timer!
(det behøver nødvendigvis ikke være så hard jobbing,svetten siler jo bare man leer en finger i desse dager!Men det føles enda bedre å unne seg litt luksus når den føles velfortjent)

*Lag noe godt å spise!
(I mitt tilfelle ble det deilig pastasalat,det gjaldt å benytte seg mens man hadde anledningen for enkelte av husets familiemedlemmer er jo indre overbevist om at pasta er livsfarlig å putte i munnen!!!)

*Lag deg en deilig kosekrok!
(I mitt tilfelle ble det altanen,godt å få kunne sette seg ut uten å være redd for solen for i dag er det nesten tåke her.Tåken ligger rett uti fjorden og Cruisebåtene tuter om kapp uti der,sikten er vel lik null.Men jeg ser akkurat ut til sjøen og noen holmer men Ålesund er sporløst borte.En magisk stemning.En svalende deilig bris var heller ikke feil!)

*Unn deg et godt fotbad 
(både fordi det er deilig,og i mitt tilfelle også fordi det trengtes etter trakking barbeint inn og ut fra hagen)

*Finn en god bok
(Ikke nødvendigvis les-bar,en med fantastiske bilder er heller ikke dumt spør du meg som nøt Sanselig Sommer for n´te gang)

*Senk skuldrene og nyt!
(Kjenn på den gode følelsen dette gir,og nyt det mens det varer...samtidig som man gleder seg at snart kommer glade og fornøyde unger hjem igjen og karusellen starter opp igjen i vanlig tempo!)Pisty lurte også litt på om han burde være del av hyrdestunden til ho mor,ihvertfall den spiselige delen av den,men fant fort ut at Pastasalat kunne han stå over!

Det var oppskriften på min luksus-stund,håper dere alle har deres egen oppskrift som dere benytter i ny og ne,for dette var skjønt!

             O nytelse!!!
5 kommentarer:

 1. Dearest Tove! It looks as if you and your beautiful Afghan hound are enjoying such a beautiful summer day. ME TOO! But I don't have a dog....LOVELY GARDEN! Anita

  SvarSlett
 2. Den stunden der hørtes og så ikke dum ut. Jammen fortjener vi sånne stunder en gang i blant.
  Siden det bare blir en gang i blant nyter vi dem vel også til fulle. Jeg har meg en kosestund ved Pc¨n nå jeg. Har vært skikkelig tordenvær her i hele ettermiddag, så nå lurer jeg meg til en time med blog-lesing før det ser ut til å brake løs igjen... Gleder meg ikke til en torden natt. Håper det glir over!!!
  Nattaklem fra Marit

  SvarSlett
 3. Å Gu kor herlig ❤❤❤
  DEN vasen hadde jeg kidnappet eller vasenappet om du hadde bodd i nærheten;)))) Så bra du koser deg med litt sjølvdigging hi hi der er deg vel undt ❤❤❤
  Ha ein foooole fin fredda søta. Måtte le av din poetiske hilsen❤Du er nå grei er du! Hils han Karl da❤❤❤

  Smask og klask

  SvarSlett
 4. Den opskriften var værd at prøve. Det var en af de bedre. Den må huskes og gemmes til en dag jeg bare er mig selv, så vil jeg finde den frem igen og helt sikkert afprøve den.
  Håber du nød din stund alene "because you are worth it" som du selv siger. Det kan gøre godt for både krop og sjæl.
  God dag til dig kære.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)