onsdag 28. mai 2014

Selvfølgelig......må også denne bloggersken vise sine syriner


Blogglandia har i desse dager innlegg etter innlegg med lovord og vakre bilder om syriner,og jeg kan jo ikke være noe dårligere jeg
- det er tross alt ikke uten grunn syrinen blir blogget om!
For enten man blogger eller ei er det en stor glede og fryd for både hjertet og øynene å få plukke inn og nyte synet,kjenne lukten!Og så gøy det er å fråtse i blomster da,leke seg litt :)

Selv har jeg en liten Jack og bønnestengelen følelse i dag,holder nemlig på å snekre sammen espalièr til en av klematisene her,og det ble ikke lite gitt,hihi -  det var jo så moro å spikre littegranne at jeg ble veldig ivrig i tjenesten visst!Men det kan jo hende klematisen skyter til himmels når den får nytt espalièr?

Så utrolig god følelse det er å lage ting selv,og plukke inn fra egen hage.Se ting bli til,både levende og materialistiske :)
Og når man først har begynt og styre rundtom og får se resultater,så blir det blod på tann merker jeg - herlig :)


Dessverre får inneklimaet lide litt under mine små ting og tang prosjekt rundt huset,så nå skal jeg bare lure noen lavendler nedi et bed før jeg tar litt tak i alt som venter!Den som bare hadde super kropp,ti (eksemfrie) hender,energi til tusen og tusenvis av penger til alt man vil gjøre!!!Har ingen av delene og synes derfor det er ekstra deilig å faktisk kose meg med den gode følelsen en bukett syriner fra hagen gir meg :)

5 kommentarer:

 1. Du tar altså de nydeligste bilder :-)
  Smil fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Ååååå dette var stunning❤❤❤
  Blir vel så koselig helg på turtellduene tenker jeg!
  Kos dere massevis ❤

  Bare rett innom vettu...

  Smask

  SvarSlett
 3. Nydelig - vakre bilder du tar :-) klem Siv

  SvarSlett
 4. Jeg elsker syriner, helt nydelige er de. Jeg plantet et tre for sikkert tre år siden, men det vil bare ikke vokse. Vet ikke hva jeg gjør galt.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Das sieht so schön aus....!
  Liebe Grüße.
  Daniéla

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)