onsdag 14. mai 2014

Plutseligere enn plutselig….


…fikk man nesten lyst til å emigrere fra vakre Norge,
og gjøre Danske ut av seg!!!Om så dette hjemmet befant seg i Langtvekkistan så hadde jeg nok fått samme lystene - 
her får man umiddelbart lyst å flytte inn i det fantastiske huset med den nydelige hagen og den herlige beliggenheten!

For en idyll!Og for de som faktisk virkelig kunne tenkt seg å flytte hit så ligger eiendommen faktisk til salgs!Jeg er allerede misunnelig på de nye eierne,dette var mildt sagt et  paradis!


Rett og slett en drøm,nesten for fint til å være sant ;)Alt er bare lekkert innvendig også,her er det innflyttingsklart!
Til og med min overaktive oppussingshjerne har hvilepuls…
(hmm,det var forresten en ny opplevelse ;)
Ikke bare er innredningen utrolig koslig og delikat,og ikke minst veldig sjarmerende,men jeg synes det ser ut som planløsningen også er spennende,dette huset er alt annet enn kjedelig!!!


Dette hadde vært noe å nyte - for et herlig vindu,for en utsikt!


Dåner litt her…
 Og jammen merker jeg at jeg dåner litt av denne herlige,store garderoben også….her var det system på sakene gitt!Jeg har jo forsåvidt system på sakene selv,men det er jo unektelig litt lettere å ha system når man har så god plass som her da...


 Her kunne vi sanneligen ha trivdes,små og store,inne og ute! Deilig å drømme seg litt vekk,spesielt når regnet prikker på vinduene her og det er kaldt og gufsete ute.Men noen flytting blir det nok ikke lell,det skiftende klimaet på Sunnmøre er jo litt av sjarmen synes jeg (men det er ikke alle like enig i )!Og
faktisk så var desse bildene nyttige til litt mer enn drømming for den deilige hagen har litt samme utforming som det jeg prøver å skape her så her dette ga næring til et prosjekt som ikke bare er en drøm,men som er i ferd med å bli til virkelighet :)


5 kommentarer:

 1. Ja her skulle man ville bo!!!!
  Vi to?? Ho ho;)))
  Jeg elsker Danmark og det huset var bare stunning altså❤
  Skulle hilse fra Bjarte alias Ali og si at om han var til salgs ble det dyrt:) hi hi og du er jo Sunnmørimg så da har du vel råd til det hi hoooo ❤❤❤
  Ja nå er du vel nysgjerrig på hva som skal stå der spisebordet stod..... Oj oj det er Ali som har vært ute igjen.... Høy dånefaktor og vi skal få det sendt med flyttebil helt fra Nesøya ;)))
  Det gledes og du skal få vite mer når det er på plass.... Stikkord : 1890 og løveføtter ;)))))
  Kos deg med mai dagene min venn.
  God klem ❤❤❤

  SvarSlett
 2. Hei, Ja helt enig med deg....dette var litt av et sted. God 17. mai til deg! klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Et virkeligt fint og hyggeligt sted du denne gang har fundet. Her ville jeg også gerne bo. Jeg kan lide stilen og skulle gerne have haft den selv.
  Plantebordet i indlægget under er også virkelig fint. Der var du heldig at have sådan en sød far med gode evner til at lave sådan et fint bord. Min far er også altid god til at hjælpe mig med mine projekter, når nu manden har 10 tommelfingre.
  Du ønskes en rigtig god og fin forlænget weekend.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Her strekker ikke superlativene til, dette var bare helt nydelig!! Godt vi kan drømme oss bort i fine bilder av og til - helt gratis;-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)