søndag 11. mai 2014

Kjekt så lenge det varte...


…for når det nå har vært litt kaldt igjen ute har kjerringa fått nyte pelargoniumene sine inne en stakket stund!
Deilig med rosa,sommerlige fargeklatter :)De har vandret fra kjøkken til stue,og videre til en annen stue!
Men i dag var vandringen slutt for denne gang…endelig kunne de få komme ut og nyte solstrålene !Og jammen ble de ikke minst like fine ute også!!!

Alt kler jo den smukke,ikke sant ?

Kjerringa må ellers si seg særdeles nøgde med dagen og synes hun har fått gjort mye i heimen,nå gjenstår det bare å "bestige et fjell" - et fjell av rene klær klar for bretting og stryking.
Men det får vente til i morgen kjenner jeg,for nå er det visst nok sier skrotten.Det jeg derimot er helt og fullt i stand til er å ta meg en koslig bloggerunde og se hva dere har styrt med i det siste - gjett om det er ei som skal kose seg :)

Glad i Pelargonium??Sjekk dette stedet da…dåååånings!

5 kommentarer:

 1. I morgon i morgon men ikkje i dag!!!!
  Helt enig med at klær kan vente til i morgen;)))
  Jeg har egentlig offisielt det ryddig nå i kjellerstuen der alle klær ligger å venter på skapet sitt....
  Det har vært ryddig her nå i nærmere 5.... FEM dager!
  Slå DEN du!
  Men i dag har det sneket seg en stor IKEApose med reine klær som skal på plass.....det får bli i morgon,men ikkje i dag!
  Har da annet å bruke tiden min på i kveld med en viss MR S på NRK ;))))
  GU kor finte bilder fra din herlige stue frue!
  Dånings rettere sagt!

  Gutta vant kampen og jeg delte ut sjokoladekake....hi,hi skal si det var stjerne i boken;)
  ( om de hadde tapt hadde jeg gitt kaken til det andre laget....kniiiis .....)
  Husker en gang at jeg ropte på en kamp til Casper at om han ikke lagde mål ble det ingen lørdagsgodt.....ho,ho ikke alle forstod min humor.....og jeg fikk noen rare blikk.....hi,hi litt gøy må vi jo ha det....;)))
  Snart ny uke.....snart 17 mai og snart stort bryllup på min bror der moi skal lage ALT av blomster.....oj,oj....det gledes;)
  Ha en flott kveld da snuppa så " snakkes" vi plutselig!

  Blipp og klem;)

  SvarSlett
 2. De skjønne pelargoniumene som er enklere å uttale navnet på enn å skrive det, ble feil mange ganger til meg nå, hi, hi. Kjøpte med meg hjem to retrogeraniumer i går, og nå ble jeg så forvirret at jeg måtte google, for hva er egentlig forskjellen på de jeg kjøpt og den du har. Jeg havnet inne hos Moseplassen og fikk bekreftet det jeg trodde, navnene brukes visstnok om hverandre til tross for at det er litt forskjell på de. Ja, ja, uansett er de superduper herlige :O) I dag har jeg vært på hagedugnad og på fjelltur, middagen ble inntatt klokken 20.30, sånn går det når det er godvær og herlig å være ute :o) Håper du får en superduper start på uka! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Har varit samma trista väder här i flera veckor men nu vänder det och äntligen visar sig solen idag och värmen ska komma tillbaka, en fin vecka till dig, kram VIOLA

  SvarSlett
 4. Pelargonier er så smukke.
  Jeg plejer altid at have Dronning Ingrid i nogle krukker udenfor, men i år blev det til nogle hvide nogle. Kender ikke engang navnet på dem. Men synes de passet lidt bedre til de andre blomster i farven.
  Her i Danmark havde vi morsdag i går, så jeg fik fine gaver. Men uf for en dag børnene skændtes meget af dagen, så det blev først godt da de var lagt i seng og der var ro for aftenen! Det er ikke alt der er rosenrødt her, men de plejer at være gode til at lege sammen til vanlig. Men sådan var det ikke lige i går. Desværre!
  Her vasker jeg kun tøj en gang i ugen, men så er der også et bjerg af vasketøj. Så jeg kender det alt for godt. Gider ikke vaske den ene dag efter den anden, så jeg vasker færdig inden weekenden. Og selvfølgelig hvis der er et enkelt stykke i ny og næ. God fornøjelse til dig.
  Rigtig god start på en ny og forhåbenlig dejlig uge.
  Klem fra Lonni

  SvarSlett
 5. Pelargonia er så nydelige ♡
  Deilig med litt råååsa lykke i stuen:))

  Ser du har et fibroinnlegg litt over, tror nok vi er mange, desverre...
  Og det er IKKE lett:(

  Ha en fin uke:))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)