onsdag 28. mai 2014

Kaniner og dopapir…...har du noen gang,som meg,lurt på hva som er det mykeste dopapiret?For når du ihvertfall gjerne vil kjøpe det mykeste dopapiret og står på butikken fem minutter før den stenger og skal velge blant superlativene som beskriver kvaliteten så kan man bli forvirret av mindre!Ultra,Mega,Supersoft!!!!???Què?


Da gjelder det å tenke raskt.Hvilket superlativ er sterkest?
Denne gangen kjøpte jeg Ultrasoft.Og det kan jeg si med en gang:
Ultrasoft er ikke så veldig soft som det later som!!!
Hissigproppen meg ble rød i toppen av irritasjon med en gang pakken ble åpnet,- her kjente jeg at mykheten ikke var som forventet!!!Ikke for det at rompen min (eller andre i huset) er spesielt krevende i forhold til mykhet,det er vel helst hjernen som liker ordet mykt,spesielt når det står på pakken at det er mykt,faktisk Ultramykt så forventer man liksom det!!!!Særlig!!!!


Kjære produsent av Ultramykt dopapir:
Kyss meg i ræva!


Jeg kan fortelle dere hva som er mykt jeg,Ultrasuperdupermegamykt
faktisk - en god,liten kaninunge å kose med og klappe på !
Skriv det på pakken neste gang,hihi...Lambi har sparken!
Tok med meg Linus nedi dalen for å ta bilder av mykheten,og etter en liten stund dukket det opp en sterk konkurrent...hvem som er Ultra og hvem som er Mega av kanin og katt vites ikke - forvirringsfaktoren er like stor her ettersom denne vakre pusefrøkena også var veeeldig myk og god og kosete og hadde blitt vidunderlig å bruke som rompetørk om man liksom skulle trylle den om til det!(Det var da også en tanke!Forbli pus du!!!)Og når jeg først er inne på (egentlig) helt idiotiske tema kan jeg like godt buse ut av meg neste irritasjonsmoment ved dopapir:
hvorfor i huleste må det alltid være hvitt…eller hvitt og blått?
I London kjøper jeg alltid med meg lys delikat, mykt ferskenfarget dopapir hjem,og siden jeg ikke akkurat pendler til London kunne det være kjekt å få kjøpe i hjemlandet også.Altså!


Da anser jeg min jobb som samvittighetsfull dopapirbruker gjort  og håper at diverse hint blir tatt til etterretning???4 kommentarer:

 1. hihi, herlige bilder, og ja, superlativene står ikke helt til eksamen ;)

  SvarSlett
 2. Åhhh, så skjønne bilder, Tove!! Supersøt kanin, pus og barn!!
  Ha en flott fridag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Du er morsom du Tove:-)) men jeg kjenner meg igjen på at irritasjonen tar over når forventingene ikke innfris. Veldig søte og fine bilder!

  SvarSlett
 4. Hehe.. Du får sagt det du.. :D Deilige myke dyr du viser. Nei, ikke til rumpetørk, men til kos. Oi oi, for noen tegneseriebilder du skapte i hodet mitt nå.. :o
  Ja til farget dopapir med mykt og godt tørk. Turkis takk! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)