torsdag 10. april 2014

Bente-tingen......nok en gang sitter jeg og tenker med meg selv at jeg må ha de rareste overskriftene i blogglandia!Men noen må vel ha det også?
Bente-tingen det er den flotte gaven Bente med bloggen Loftkroken kom med i går kveld.Hun hadde satt inn en annonse i lokalavisen her hvor hun prøvde å få tak i en gammel utslagsvask,og det var ikke måte på hvor mange napp hun fikk!Ei viss anna kjerring ble fristet til å sette inn annonse selv,vel vitende om at folk har mangt slags skrot som hun kunne tenkt seg liggende rundt omkring!
Kanskje hadde jeg vært like heldig om jeg åpenbarte mine lyster?


En av tingene jeg mange ganger har tenkt det hadde vært koslig å ha er ihvertfall en gammel vask og tenk nå har jeg en - jippi :)


Utrolig snilt av Bente å gi en til meg,jeg hadde egentlig tenkt å  kose meg med å henge den opp ute i dag - som vanlig kan ikke ting skje fort nok når man først har tenkt noe - men huff i  dag er det surt på Sunnmøre altså!Har fyrt opp både oppe og nede og  har bestemt meg for å snøre sammen det lille jeg har av tålmodighet og vente med å henge opp vasken til været er kjekkere til sånne slags gjøremål.I tillegg må jeg jo ha noen skjønne blomster oppi,- over påske tenker jeg det begynner å bli litt mer å velge mellom i butikkene og da skal vasken få nye beboere - gleder meg!

Tusen takk snille Bente-mor!


10 kommentarer:

 1. Å SÅ HELDIG DU VAR
  JEG OGSÅ HAR ALLTID
  ØNSKET MEG EN SÅNN
  BLIR KNALFINT HOS DEG
  JA HUFF FOR ET VÆR
  FÅR KOSE OSS INNE DA
  SÅNN SOM DU HAR GJORT UNDER HER
  BLEI SÅ FINT
  FIN KVELD TIL DEG SØTA
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Såååå..utrolig heldig du har vært:) ja det er mange som tror ting er bare skrot også vil de kaste, mens det egentelig er en masse herlige skatter:)
  Det ble utrolig flott og jeg bare digger gamle vasker med blomster i:) gleder meg masse til å finne frem min med tiden også...
  Du må ha en herlig kveld, her er det grått, trist og regn, men man får mane seg opp til å se fotball etterpå når 15 åringen spiller:)
  Klem Klem skjønne du
  Merete

  SvarSlett
 3. Bare en GLEDE å kunne gi til noen som setter slik pris på det ♥
  Så nydelige bilder du har tatt, ser fransk inspirert ut ;)

  God klem Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Må jo legge til at det var veeeeldig koslig med en snarvisitt også da Bente,selv om det ble bare i mørket utenfor!!!! Neste gang gjør vi det skikkelig!!!! Uansett kjekt å se deg,takk nok en gang snuppa!
   Toveklem:)

   Slett
 4. Slike snille venner er gull verdt. Så fint det er når noen tenker på andre når de selv får noe.
  Vasken ble skikkelig fin og de små lilla stemorsblomstene var søte oppi vasken de.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. heldige deg!
  Jeg var så heldig å komme over en sånn vask i fjor ( med blå kant) og jeg bare digger den ....henger ved ingangspartiet.....og snart, veldig snart skal det bugne oppi der :-)

  klem tone

  SvarSlett
 6. For en gave !!!
  Snilleste Bentemor ..hun vet å glede hun.
  FOR noen nydelige bilder ...sukk SÅ fint !
  Klem Anne

  SvarSlett
 7. Så heldig da!1 Skikkelig flott ble det! men ikke så rart , med de kreative evnene dine ;-) Ha en super fredag :-)

  SvarSlett
 8. Heldige deg og snille Bente:-))) Og så fint som du har gjort det med de lysegrønne kontrastene her. Tenker du får mye glede av denne fine vasken! Ønske deg en riktig god helg og takker for koselig hilsen du la igjen hos meg sist:-)

  SvarSlett
 9. Så stilig, heldige deg.
  Ute på gamlehuset henger det en sånn vask i kjelleren. Skikkelig flott.

  Ha en flott påske.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)