torsdag 20. februar 2014

Brannfare......på ferde blir det når man har et gavekort på lur.Spesielt når man har et gavekort på lur i den deiligste butikken i området!
Man kribler etter å få bruke det og vet med sikkerhet at man finner noe helt fantastisk helt i sin stil!Når man får slike gavekort kan man nesten ikke vente med å bruke dem.Det brenner nesten...jeg fikk et gavekort fra mine foreldre i julegave,riktignok etter "litt" hinting.For en deilig følelse å vite at det ligger på en lur plass med alle de forventningene som det skapes!Men det er klart det er begrenset hvor lenge en shopoholiker klarer å la gavekortet ligge i fred og ro....

...og i går sprakk jeg!


Siden det også er vinterferie her så fant kjerringa ut at her kunne man slå to fluer i en smekk og antall fornøyde skapninger ble mer enn bare seg selv.Unger og hunder ble stappet i bilen...
snille Gubben hadde til og med skrapt av is på frontruten og lagt igjen fergekortet sitt og bidro på sin måte - det aller kjekkeste hadde selvsagt vært å hatt han med også på en koselig dagstur,men noen må jo holde samfunnet i gang også ;)
Vi resterende tullingene satte snuten mot Molde by,nå skulle man til paradiset...bokstavelig talt!!!Og for en natur,for et vær,for en kjøretur det ble!Norge på sitt beste,ho mor satt i førersetet og oj´et seg og uttrykte sin begeistring mer enn bare en gang!Rart hun holdt seg på veien i grunn! Første stopp ble Paradiset Hage og Interiør - min yndlingsbutikk!
Og det var nettopp her jeg hadde gavekort - for en lykke!
Først måtte man gå noen runder i den akkurat passelig store,intime,koslige og herlige butikken for å få oversikten.
Fristelsene var høyt og lavt!Man måtte begynne å eliminere,kunne slett ikke kjøpe alt man hadde lyst på for man fikk jo lyst på nesten alt i hele butikken!I tillegg satt et par hunder og peste bak i bilen og et par unger maste så smått...så det gjaldt å være noenlunde effektiv og rask med avgjørelsene!Og som du sikkert skjønner så ble gavekortet borte vekk på null komma niks!


Akkurat hva som ble ervervet skal jeg nok vise en dag sometimes soon,men i mellomtiden kan jeg vise noen glimt fra butikken som jeg fikk knipse mens "trulta" bak disken pakket inn varene mine.Etter at vi hadde snakket fra oss om Greengate da - vi var fra oss av begeistring begge to og det er så kjekt å komme og se litt av de delige nyhetene GG har kommet med i år :)


Butikken er delt opp i ulike soner,noe som fungerer veldig bra.En kjøkkensone med skjønne møbler og et råååååååsa Smegkjøleskap og med alskens tilbehør og fristelser,egen avdeling for bad og det som hører til,og noen sofagrupper her og der!Martinemora besvimte nesten på badeavdelingen da hun begynte å åpne på litt skuffer...plutselig viste det seg at noe som ved første øyenkast så ut som en helt vanlig kommode var en genistrek uten like.Hun lettet på toppen og fant et innebygd smykkeskrin og hylte av begeistring!Inni skapdørene på siden var der kroker til å henge smykker og sånt på,g i felre skuffer var der bur til andre pynteting!!!!Dån altså!!!!Noe for en liten (og stor) diva ;)Den flinke eieren av butikken Nina tar inn sååå mye fint,både interiør og akkurat passelige mengder med litt klær,sko og tilbehør!Angrer allerede på at jeg ikke kjøpte med meg et par tøffe Miel-støvler! :/


Og når jeg ser på dette bildet angrer jeg ihvertfall...sjekk det skjermbrettet i ryggen da!Iiiik!Hvorfor så jeg ikke det da?
 En herlig spisegruppe med et nydelig utvalg av sittemuligheter !


Her kan du som du ser både kjøpe store ting som møbler,lamper etc..men det mangler ikke på skjønt småplukk i hyllene heller!Jeg gleder meg allerede til neste Paradis-besøk,skal vente til litt mer utpå våren for jeg vet her pleier å være utrolig mye fint til hagen også - og med blant annet en kommende vinterhage i bakhodet så kan her nok være et og annet passende å finne!
Etter Paradiset parkerte vi bilen og gikk tur med hundene gjennom Molde sentrum - som vanlig følte jeg meg som en sirkusartist og folk tittet på oss,pratet med oss,klappet hunder.Afghanske Mynder vekker visst oppsikt alle steder!Og det er bare moro å høre hvor begeistret de fleste blir når de ser oss!Vi fikk med oss både Palma,Sandra og Iris og til og med et lite brukt og antikkmarked...dog uten å finne noen kupp dessverre!
Etter litt godt i magen ble det endelig ungene som kunne få komme til "sitt" paradis - det flotte badelandet i Molde!
Jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at alle var fornøyd med dagen,og når mamsen overraskendekunne trylle frem noe spennende godteri fra Søstrene Grene i bilen på tilbaketuren kom prikken over i´en og gledesuttbruddene store (og høylydte!)
Kjekt å shoppe i andre butikker enn de som er her hjemme,selv fant jeg meg for eksempel et turkis metermål.Knis.Gøy ;)
Små barn og store gleder,store barn og små gleder!


9 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG TOVEMOR:)
  Så gøy og innholdsrik dag
  ja her var mange fristelser,
  gleder meg til å se hva du fikk med deg
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Herligamolde da!!!!
  Dette var snopebutikken sin det ja!
  Nå savnet jeg deg sånn at jeg nesten trodde du var lagt inn pga shoppeglede:)))
  Det høres ut som om dere hadde en trivelig dag og de hundene dine er jo bare et syn så skjønne og vakre.... Og så du da.......
  Snille gubben din.....han er nok en skapromantikker han:))) syns det var romantisk og skrape vinduet for deg.....regner med han hadde skrapet en hjerteform???? Og så fergekortet da....ja,han får 2 poeng av meg i dag:))))
  I dag har gutta bestilt den nye grandissen med salami og skinke.....topp for i dag har jeg IKKE lyst til å lage middag......darlingen skal få en kylling:))) om ikke Cesar spiser den FØR han kommer da:)
  Hei hvor det går.....må vel snart starte med å pille av all paprikaen på pizzaen......skjønner du???? Her blir vi aldri arbeidsledig nei.
  Nå snør det litt her.....skikkelig narrevær:(
  Kos deg og så må vi snart få se hva du kjøpte sant?

  Smask og klask!

  SvarSlett
 3. Nå oier jeg rett og slett bare med deg. Så masse snasent, og en deilig tur for dere alle skjønner jeg. Så godt med sånne store smil- dager :)

  SvarSlett
 4. Herlighet for en deilig dag og for en herlig butikk..... og helt enig, enn at du ikke så det skjermbrettet... Rålekkert. Det kan forøvrig høres ut som din datter er på full fart inn i sin mors interessefelt :O) så gøy!
  Ha en strålende kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 5. Piękny sklep i cudowny spacer po nim :))
  Pozdarwiam

  SvarSlett
 6. Det lyder til at være den perfekte tur.
  Noget for alle mand. Jeg skulle gerne have
  været med på de fine butikker. Så meget
  fint der er på billederne du viser i dag.
  Jeg har vist opbrugt min kvote af penge til
  interiør denne måneden. Så må hellere vente med
  at investere i nyt bare et lille stykke tid. I hvert
  fald indtil den 1. i måneden. Derefter kan der ske
  hvad som helst.
  Her er det tid for at komme i seng nu.
  Natti nat.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 7. Herregud så mye lekkert det er i den butikken, skulle gjerne hatt den i nærheten! Jeg har siklet på det skjermbrettet for lenge siden. Hørtes ut som dere hadde en flott tur! Den er så fin den bohylletapeten din lengre ned her.

  Ha en fin helg, Tove!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Heia Brann!!!!
  Tog du an?????
  Ha,ha det er bare tulle Camilla som er innom deg for å si: GOD HELG ❤️❤️❤️
  Skal levere audien på service nå.....så da blir det ikke mye sprell på meg i dag:))
  Ja,for det er vel brannfare i lommeboken når jeg ska hente bilen igjen....
  FOR en overgang......skulle nesten tro at jeg jobbet i tv 2 ,ho,ho,hooooo .!

  Hadet bra da snuppa❤️
  En brennheit klem fra moi ;)))))

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)