tirsdag 14. januar 2014

Gode intensjoner...


...kribler i hodet om kveldene når jeg legger meg,og jeg tenker på alt jeg vil/skal gjøre neste dag.Av forskjellige grunner blir ikke alt det påtenkte gjort - det hadde forresten vært en umulighet slik som idéene står i kø!Men denne uken hadde jeg bestemt meg for å komme litt videre på prosjektene jeg holdt på med.Begynte nemlig på søndag og skrape den heeeelv...es trappen igjen - hahaha,jeg som hadde sagt til meg selv at den skulle være ferdig til jul!(Jaja,ihvertfall neste jul;)
Men jeg hadde kjøpt en spray som gjorde susen og nå er trappen klar for pussing - så det skrider fremover.Men skuldrene mine synes ikke noe som helst om slike fremogtilbake-øvelser så det blir maks et trappetrinn om dagen.Men,men....sånn er det.
Stive skuldre og nakke har forøvrig ført til nye "lidelser"
- skal si det forfallet har begynt her for nå har jeg begynt å få Tinnitus (øresus) også!Hvorfor det heter sus skjønner ikke jeg,her er det ikke noe liv hverken i sus eller dus,men en dur!
Tinnitus er visst ganske vanlig blant folk med Fibromyalgi,da det gjerne har en sammenheng med at man er så stiv i nakke/skuldre.
Synes egentlig det er ganske merkelig at jeg skal være så stiv jeg for jeg må si at jeg er temmelig aktiv og sitter ikke på baken og gaper akkurat - til tross for noen pauser som må til.
Men nå surrer jeg veeeeldig rundt grøten her.Pointen var jo egentlig bare å si hei og hå - jeg er i live,men hadde altså bare bestemt meg for å være effektiv og dermed prioriterer jeg vekk innlegg på Sammensuriumet..ihvertfall så langt.Det varer ikke lenge,frykt ikke.Klarer ikke holde meg unna - 
Bloggen er jo kosen min om dagene (og nettene)

Sa kjerringa og malte videre...


5 kommentarer:

 1. Å du din malehøne!
  Nå må det bli slutt på dine plager.......rett før jeg klager;)
  Du er nå en god Skjønning du,......alltid et smil på lur.
  Stakkars deg med øresus.....vel liker vi et liv i sus og dus,men IKKE øresus!
  Håper det snart gir seg min tapre venn.
  Godt å vite at du snart er tilbake....klarer meg ikke uten sanatoriumet,krematoriumet,eller sammensuriumet ❤️❤️❤️

  Kiss and løøøøøve ❤️

  SvarSlett
 2. Hihi :-)))))) det här låter väldigt bekant, jag kan förlora mig i flera timmar i cyberrymden, ha en fin fortsatt vecka, imorgon blir det formex, ett säkert vårtecken, KRAM

  SvarSlett
 3. Hej Tove
  Du er bare så dygtig !! En dag ad gangen og en trappe om dagen :) glæder mig at se resultatet !! Forsæt god uge !!
  Kram Diana

  SvarSlett
 4. Så dejligt med en masse idéer. Er ikke i tvivl om at du er kreativ og laver meget fint.
  Gulvet du har lavet er feks helt fantastisk. Det bliver din trappe helt sikkert også.
  God arbejdslyst med dine idéer og god bedring.
  Ønsker dig det bedste.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Jeg har en slik h..... trapp selv og begynte på ett trappetrinn for flere måneder siden. Det siste jeg prøvde var en sitrusspray som hjalp litt....er det en slik spray du har prøvd nå? Vi har noen av de samme plagene og for 2 år siden fikk jeg plutselig øresus som varierer i styrke og lyd...det kom rett etter at jeg hadde tatt MR 2 ganger på samme dag....ikke sikkert det var derfor, da.

  Ha en fin kveld, Tove!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)