fredag 10. januar 2014

Endelig......Hipp Hurra for nymotens oppfinnelser som gjør hverdagen lettere.At det alltid er samme sjarmen med det nye kan vel diskuteres,men vi ville nok ikke vært foruten i våre travle hverdager!Mengder med klær skal vaskes,tørkes,brettes,strykes.
Når kommer strykemaskinen forresten?? Blir millionær den som finner opp noe såntslags til den vanlige heim!


Enkelte ting er umulig å stryke etter en runde i tørketrommelen og må bare tørkes på gamle-måten!For eksempel slike kjøkkenhåndkle som desse fra GreenGate som jeg er så glad i!Etter en runde i vaskemaskinen med påfølgende runde i tørketrommelen ser de heller tygd og utigjenspytta ut enn nyvasket og fine!


Derfor passet det meeeget bra at jeg helt tilfeldig fikk øye på en oppdatering på Facebook fra butikken Tore-Garden som hadde desse gammeldagse tørkestativene på halv pris.Dæsken.Jeg som hadde hatt lyst på et sånt så lenge...men rundtomkringsen her på Sunnmøre savnes butikker som selger slike ting og jeg hadde ikke fått tak i så langt - det var næææære på på Finn en gang men neida,lykke stod meg ikke bi.Før nå!Super service fra ei kjekke dame og et par dager så var tørkestativet her!!!Takketakk!!!
Og inntil strykemaskinen blir oppfunnet så får jeg vel lete frem "jernet" og glatte på desse som henger her på rekke og rad - egentlig gjør det meg ingenting å stryke klær,så lenge det ikke er store mengder uten ende som man blir grønn i trynet og matt i beina bare man tenker på(men det har jo det en merkelig tendens til å bli samme søren!).Best å ta det etterhvert og ikke la det hope seg opp!Og jeg føler meg rimelig sikker på at jeg kan risikere å kose meg når jeg skal stryke klær fremover,for 
hvem har vel ikke bestilt seg GreenGate stryketrekk???Tror den strykemaskinoppfinnelsen får vente noen år til jeg....

...jeg klarer meg ;)14 kommentarer:

 1. Å så koselig da! Vi hadde sånn hjemme når jeg var liten,og med 7 unger i hus kan du jo tenke at det var flittig i bruk! Tenk så masse klær mamma har vasket og brettet .....

  Vel, by the way så var det godt at du blogget i dag, ja for det var rett før jeg sendte ut WANTED plakat av deg ❤
  Ha! Der fikk du den!
  Her PØSER det nå, men har faktisk vært flott vær før i dag,
  Vet du hva jeg så i Hagen min i sted??? Nei ikke Robbie , men 3 skjønne dompaper ;)))) å de er nå søte!
  Jeg har ryddet hele huset i dag og føler meg superførnøyd ;))
  GOD helg da snuppa ❤❤❤
  Kiss and love!

  SvarSlett
 2. Å så koselig da! Vi hadde sånn hjemme når jeg var liten,og med 7 unger i hus kan du jo tenke at det var flittig i bruk! Tenk så masse klær mamma har vasket og brettet .....

  Vel, by the way så var det godt at du blogget i dag, ja for det var rett før jeg sendte ut WANTED plakat av deg ❤
  Ha! Der fikk du den!
  Her PØSER det nå, men har faktisk vært flott vær før i dag,
  Vet du hva jeg så i Hagen min i sted??? Nei ikke Robbie , men 3 skjønne dompaper ;)))) å de er nå søte!
  Jeg har ryddet hele huset i dag og føler meg superførnøyd ;))
  GOD helg da snuppa ❤❤❤
  Kiss and love!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var da SVÆRT da! Ja ja nå får du må masse kommentarer ho ho hooo ❤❤❤

   Slett
 3. Så utrolig heldig du har vært da :)) Helt Tove dette:) Hvor har du plassert det,på stua?
  Jeg har svigermor sitt på loftet,tre hvitt det da.Har lyst å shabbe det med hvitt ♥
  Takk for dine koselige kommentarer Tove,you make my day ♥

  God helg!

  Klemmmmm Bente

  SvarSlett
 4. Dette tror jeg må være det lekreste tørkestativet jeg har sett, det passer perfekt hjemme hos deg! Du har en pen samling med kjøkkenhåndkler fra Greengate:))

  God helg, Tove!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Hei du vakre vennen:)
  Tusen takk for kjempe koselig hilsen inne hos meg her om dagen, du er jo bare go da:) og jeg trengte en sånn hilsen..... Er ikke vant med at folk bryr seg , så satte så stor pris på det:)
  Er på etterskudd så det holder, rørlegger og elektriker har ikke begynt så slite meg i håret om dagene, for får ikke støpt, lagd vegger, tatt taket, satt opp panel, fliser på bad, lister, dører, pusse trapper, lagt gulv alt står igjen og jeg må være inne innen 20 feb:( så nå er alt bare et slit og alt for mye når man er aleine..... Men må ha vann og strøm for å kunne bo der så får jeg heller bare ta ting etterhvert.........
  Så blir nok en pause på meg over tid:(

  Så herlige innlegg du har lagt ut og for et herlig kjøkken du har med masse herlig detaljer i nydelige sammen satte farger:) LOVE IT
  Og det tørkestativet det var bare helt deg :) og meg hi hi hi.... Sånt kunne jeg tenkt meg også:)
  Og for en flott Give Away du har lagt ut:) elsker disse interiør bøker:)
  Håper ellers alt er bra med deg og at året har hatt en god start:)
  Ønsker deg en herlig helg:)
  Vi blogges:)
  Masse varme klemmer Merete

  SvarSlett
 6. Hi, Thank you for your coment on my blog! I love your home! So lovely!
  Greetings from Switzerland. ;-)
  Claudine

  SvarSlett
 7. So lovely, what a cute idea! And thank you so much for your lovely comment! Have a wonderful weekend,

  hugs, Jade

  SvarSlett
 8. Herlighet, du har det jo vakkert til og med når du tørker tøy. Nyydelig, Tove.
  Tusen takk for dine gode ord hos meg. Du er en utrolig inspirerende person og jeg setter utrolig pris på dine besøk.

  Stooor klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hehe, nei dessverre Tove - det har vi ikke :) Og hadde det ikke vært for at tapeten synger på siste verset hadde det nok fått forbli som det er.
  Men tapeten er hvit, og sengen står inntil veggen... Den er både tegnet på, revet i og uhorverlig møkkete. Jeg har vasket og vasket den jevnlig, men nå tåler den dessverre ikke mer. Og derfor måtte hun velge en tapet med mørk bakgrunn :)
  Tror det blir råkult jeg :)) Og det fineste av alt syns jeg er at hun har valgt med omhu, noe helt annet enn jeg hadde kommet til og valgt for henne :)

  Innmari fint tørkestativ du har fått deg! Jammen meg litt av et kupp! :)
  Ha en strålende helg der du er ;)

  SvarSlett
 10. Hei på deg!!!
  Å hjelp for et herlig tørkestativ da!!!!
  Det vil jeg også ha!!!!!

  Nydelige hånkler fra Greengate. Selger mange av de i butikken min!!!
  Ha en fin helg!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 11. Hei - og riktig godt nytt år! Og....endelig, endelig, endelig får jeg kommenterat hos deg. Jippi! Jeg har prövd og prövd og prövd - på maaaaange innlegg, men kommentarfeltet kommer ikke opp. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle pröve fra en annen pc - og det funker. Bruker nå min svenske samboers pc - derfor blir det litt "konstig"/rart.

  Fantastisk törkestativ du har fått deg. Det er bare så utrolig sjarmerende og fint. Jeg har lenge önsket meg et sånt selv, men de jeg har sett på rundt her, har värt kjempedyre. Heldige du ;-)

  Jeg er veldig fornöyd med porselensvasken. Jeg har en dobbel i sommerhuset og en enkel hjemme. Bege kjöpt på Ikea. Men...blandebatteriet jeg har i sommerhuset er jeg dessverre ikke så fornöyd med. Det er fot lite og for skröpelig. Tror jeg må bytte det ut.

  Önsker deg en super dag og en herlig kveld! Og...jeg er bare så fornöyd med at jeg har fått til å kommentere hos deg igjen ;-)

  Stor klem

  SvarSlett
 12. Hi dear Tove,
  I think this is the best way to dry some things too, but i don't have such a cute drying rack as this. My mom dried everything like this. Not only is it efficient, it is also very pretty :)
  I LOVE your beautiful kitchen dearest! It is so bright and fresh and it just makes me so happy!
  Thank you for your sweet comment. It made my whole day!
  sending hugs...

  SvarSlett
 13. Det er så herlig å komme inn her til deg med dine morsomme kommentarer i innleggene :o) Ja, tenk om du skulle komme til å kose deg på vaskerommet da, det går vel ikke an, hi, hi. Jeg storkoser meg på vaskerommet mitt og stryker haugevis av klær for jeg kan ikke fordra den stripen som kommer midt på t skjorta eller genseren når den har hengt til tørk. Det stativet var direkte rått!! Jeg klarer ikke å se om det er i tre eller metall, fant det ikke ut ved å titte innom nettbutikken heller. Jeg har lenge vært på leting etter et slikt et i tre :o) Ha en superduper lørdagskveld, du står vel på vaskerommet nå..... :o) Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)