fredag 17. januar 2014

Det varmet...


...å lese kommentaren fra JOrunn,som skrev at hun aldri ble lei av å se på vakre afghanere.Da snakker vi hunder altså,og det var bildet av Talisa under her hun kommenterte!Jeg får aldri nok av affe-bilder selv,de er sååå fine og fotogene at det er en fryd :)
Og veldig greit å ta bilder av når ikke resten i hjemmet er på sitt mest fotogene - det blir jo litt sånn at når man holder på med et prosjekt må liksom noe annet vike - selv om jeg gjerne skulle vært det er jeg ingen Superwoman eller Duracellkanin med uante krefter og energi i det uendelige!Men det blir jo bra til slutt da,når man har fått malt fra seg en vakker dag.....


Noe jeg heller aldri blir lei av å se på er alt det fine fra svenske Artwood!!!Jeg kunne rett og slett gått helt bananas dersom lommeboken var på mitt lag.Fantastiske møbler,puter,pledd,lamper,ting og tang!!!

Jeg synes sortimentet er for det første utrolig bredt,og man kan egentlig skape den stilen man vil med tingene!
Shabby chic,landlig,rustikt,maskulint,industrielt,tøft...
her er noe for enhver vil jeg tro?
Ser du noe du liker???Jeg liker alt jeg!!!
*øynene detter nesten ut her*
I desse dager foregår Formex i Sverige,nyheter presenteres!
Og varer bestilles,og skal friste oss stakkarane!
Jeg koser meg enn så lenge med å se i katalogen til Artwood,
har iiiingen problemer i det hele tatt med å se ting man kunne tenkt seg å kjøpe!!!Ikke bare skulle man hatt mye mer penger,man skulle visst hatt mange flere rom også ;)
(Som om jeg ikke har nok å holde styr på,vaske,rydde,pusse opp..) Heldigvis er det ganske fornøyelig bare å titte også!

Hadde jo vært enda bedre å få gått rundt på Formex,hver gang det er messer merker jeg det kribler litt ekstra - har mange gode msseminner og hvem vet,kanskje blir det flere i fremtiden?
Formex er ihvertfall en messe jeg mer enn gjerne kunne tenkt meg å besøke.Men enn så lenge så "besøker" jeg via nettet - 
om du også er nysgjerrig på leverandører og nyheter kan du gå inn på Formex og gå inn på linken til Utstillerne,der ligger de alfabetisk og med linker til hjemmesider og alt hva et hjerte kan begjære!Morsomt for min del å se at "all time favourites" holder seg til stilen sin og er favoritter i dag også,- og andre fancy ting grøsser jeg meg innvendig av men det er jo slik det skal være!Noe for enhver ikke sant :)


Artwood grøsser jeg absolutt ikke av...

3 kommentarer:

 1. Jeg måtte lese den første setningen et par ganger før jeg så at det stod hunder! Hehe.
  Ja, jeg og skulle hatt masse masse penger. Det var MYE fint på bildene du la ut :)

  SvarSlett
 2. Fyyyy søren så mye lekkert det var å hvile øynene på her...jeg kunne fint ha kjøpt alt om jeg vant i lotto...hehe...!!! Artwood er en STOR favoritt hos meg også!!!!

  God helg, Tove!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. FÅR LYST TIL Å KVITTE MEG MED ALT
  NÅR JEG RER DISSE BILDENE BEVARES SÅ MASSE FLOTT:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)