onsdag 6. november 2013

Tanken var......å jobbe knallhardt i dag,og få gjort ting jeg har tenkt på i lengre tider.Det begynte bra,men trass i et iherdig forsøk på å være en arbeidsmaskin ble det en eller annen gang feil i koblingen mellom hjernen og kroppen,og bom stopp ble det visst!!!
Nei det er visst ikke bare,bare å være maskin heller..så nå må jeg visst gi etter for mennesket i meg og ta en liten pause!!
Psyke seg opp før man tar neste "drosjejobb" og kjører Linus´en på fotballtrening...tenkte å ta med meg dogsa i samme slengen og gå tur mens han er på trening.Merker jeg må grave laaangt inni meg for å finne viljestyrke til det - men som med de fleste andre ting er det verst før man kommer i gang.En flott høstdag er det ute og turen blir nok frisk og god - sier jeg til meg selv ;)
Men inni meg tenker jeg av og til at jeg har full forståelse for de som ikke har ungene sine på noen idrett/aktivitet etter skoletid - det må være deilig å slippe all kjøringen hit og dit - helger som blir "spolert" av kamper langt ute i periferien,ting som skal bakes,kioskvakter og ting som skal kjøpes eller selges!
Men så sier jeg med strengere stemme til meg selv,som skviser syte-stemmen langt nedi systemet:så heldige vi er som har friske og aktive unger som vil være med på ting - det skulle bare mangle at vi støtter opp og bidrar og hjelper til så godt vi kan!!! :)
Det eneste jeg i grunn og bunn mangler....

..er energien til ungene!!!3 kommentarer:

 1. JA JAMMEN ER VI HELDIGE
  SKULLE HATT EN HUND SOM
  FIKK MEG UT PÅ TUR JEG OGSÅ
  NYT KVELDEN SØTE TOVE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Først: For et skjønt bilde du har tatt....så koselig....fikk nesten lyst til å vaske opp!
  Ja vi skulle hatt litt av energien til ungene...
  I dette øyeblikk PØSER det ute og er 5 grader...huff for et innekosevær....SÅ glad for at Casper kom seg hjem fra trening før det braket løs og Victor sin trening avlyst....
  Darlingen og moi har akkurat vært å handlet litt mat...stor sett jeg som gjør slikt på dagtid,men i dag orket jeg ikke!!! Så det så!
  Nå koser vi oss med levende lys og venter på at Ingen grenser skal starte på tv 2....
  Ha det så godt så lenge snuppeluppen og ta livet med RO!!!

  God klem fra Bergen i kveld.

  SvarSlett
 3. når dem er ferdig med fritidsaktiveter, så er det "fest" /venner dem skal kjøres til....blir liksom aldri ferdig.....nå kjører vi datteren på jobben...hun er 18 år, og ikke intr å ta lappen...grrrrr!!!
  Ha en fin kveld!

  klem tone

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)