mandag 14. oktober 2013

Enkelte dager...


 ...er det best å unngå speilet.I dag kommer jeg til å være stiv i blikket og ansiktet ellers resten av dagen!!! Ikke noe å flane på med andre ord,og jeg tror ikke hverken sminke eller andre ellers kjekke hjelpemidler kan gjøre særlig nytte for seg !


Litt sånn mandagsmorra -blues....noe jeg egentlig ikke er plaget med.Men så var det denne nattesøvnen da som ikke helt blir som den skal,og dermed blei denne morra´n heller ikke som den skulle!Klokka er snart 12 og jeg har nettopp spist frokost...slike tilstander liker jeg ikke,tvert imot!!!!


Men sånn blei det,og siden jeg er så sur for det så kan jeg jo like gjerne kaste vekk litt mer tid og blogge litt i tillegg!
Følte meg så kreativ og inspirert sånn omtrent fra 03-06.30 i natt,var på Pinterest og blogger og kjente hvordan jeg gledde meg til å stå opp og styre selv...ungene på skolen og fred i heimen og fryd og gammen.Oh yeah - særlig!!!!Men det kommer seg nok!


Bare "litt" sein på avtrekker´n!


Men det er nok bare å bite tenna sammen og tvinge skrotten og hjernen i gang på et vis og se om jeg kan få gjort noe både fornuftig og ufornuftig denne dagen også.Det er jo en fantastisk høstdag i dag igjen,slik det har vært hele helgen.Men jeg har ikke hatt tid til å nyte.Lørdagen ble det sammen med samboer hentet stener til det ooo så store hullet som ikke er ooo så stort lenger og vi ser enden på det strevet heldigvis!I går var det rene fe-sjået her til gards med x antall besøkende fra kjekke framandfolk som ville komme og se på kattungene,og til alt hell og lykke har de fått nye eiere alle i hop!Så flott!!!
Ekstra flott syntes jeg da jeg stod opp idag,og oppdaget en lykt som hadde falt ned og knust...ikke av seg selv,må vite.Grrr...


Men man kan vel ikke forvente annet...det står jo noe overalt her,minimalistisk er det ihvertfall ikke!
Det er igrunnen høyst merkverdig at det ikke er mer svinn....men det skulle jeg vel aldri har skrevet for de skal jo bo her et par uker til og mye kan enda skje,huff - snakk om sola så skin ho vet dere!!!!!

Siden jeg merker et sterkt sug mot lyseblått og myke farger,og har så lyst å ha mer av det i heimen,men synes det blir litt feil alt mens gulvene her er så mørke,så koser jeg meg her med litt lyseblått fra Pinterest.Tenk,i går hadde jeg 20200 følgere.Crazy!


Men nok er nå nok og jeg får komme meg i gang med det som faktisk er lyseblått i huset,nemlig soverommet.En perfekt dag å lufte dyner og tepper og skifte sengetøy og styre litt....
...så sover man kanskje godt kommende natt?

7 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG SØTA:))
  SÅ BRA PUSENE FÅR NYE HEIMA
  HÅPER DAGEN DIN BLIR LYSEBLÅ
  FOR NOEN FORTRYLLEND BILDR
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg :) Du har en vakker blogg, og fargene og interiøret er nydelig. Flott skrevet ikke minst.
  Ønsker deg en fin dag!

  Hilsen Ann-Christin som Takker for titten :-)

  SvarSlett
 3. Så bra alle pusene har fått nye hjem.
  Flotte bilder du viser også.
  Håper natten blir snillere med deg :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Så dejligt at alle kattene har fået nye hjem.
  Det må være godt at vide.
  Sådan kan dagene nogen gange snu og blive noget helt andet end man regnede med.
  Ønsker dig en god dag.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 5. Fine bilder viser du i alle fall! Håper dagen din ble fin likevel ;) Ha en fin uke! Klem Mirjam

  SvarSlett
 6. Koselige bilder og nydelig farge :o) så godt at alle kattepusene har fått nye hjem! Håper du får sove godt i natt så kan du være veldig kreativ i morgen da :o) Sov godt! Klem fra Nina

  SvarSlett
 7. God morgen prinsessen!
  Har du sovet godt nå da?????
  Ingen ert under madrassen hi,hi...
  Så nydelige lyseblå bilder.....
  Tenk at alle søte små pelsdottene har fått nytt hjem.....da kan du snart kjøpe pyntesand igjen :)))
  Her er nedtelling til freddan.....sikker på at jeg kommer til å " glede" på meg kviser,munnsår og migrene......hi,hi typisk meg....blir så glad at jeg får hodepine!
  Vel,ha en flott dag.....jeg skal på lunch hos venninner i dag og må handle og alt mulig før mor forlater bygningen :)))) hva skulle gutta gjort uten oss...hi,hi....

  Kos deg !
  Smask og Blipp :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)