fredag 11. oktober 2013

Deler bare litt deiligheter......i form av dette skjønne hjemmet!
Merkelig nok får jeg umiddelbar lyst til å male litt lyseblått her og der,kjøkkenet er bare så fint i den fargen!!!!
Men...å male vårt kjøkken er et stykke ned på listen - her er tusen andre ting å gjøre før det blir viet videre oppmerksomhet!
Men oppi hodet kan det jo likevel få ligge inne til grubling ;)


Jeg må innrømme jeg ble meget smigret i går da jeg fikk mail fra en virkelig anerkjent og stor interiørjournalist med både bøker og blad på reportoaret sitt som ville ha med vårt hjem i et nummer av et visst blad.Vi snakker det store ytlandet!Worldwide liksom,dån - er det rart man blir smigret?!Samtidig som jeg gapskratter inni meg selv (for det har jeg funnet ut går an) og tenker at her må det være en særdeles stor misforståelse på ferde!Kanskje har personen sett noen fine bilder herifra...spesielt kjøkkenet ble faktisk nevnt,men de fine bildene er ikke representativt for resten av heimen akkuraten!!!
Jeg er vel ikke den neste som tar bilder av det man selv er mest fornøyd med og det som er ryddig og som sømer seg på bilder?
Joda,jeg er fornøyd med masse,og vi har mye fint.Men det er mye som gjenstår før det det egner seg på trykk skal jeg love.
Det merkeligste av alt oppi den bisarre forespørselen er at jeg faktisk fikk en til fra en annen journalist tidligere i uken,også med myyye særdeles bra i portfolioen sin!Begge desse forespørslene er virkelig store og ittno´knussel og jeg lurer meg på om noen må drive pøbel med meg,eller så har journalistene sluppet opp for hjem.Sistnevnet tror jeg ikke stemmer,ser jo så utrolig mye fint rundt omkring hos alle dere medbloggere rundtomkringsen :)


 Jeg får takke høflig nei til begge damene og være mer enn fornøyd med at jeg i det hele tatt har blitt vurdert - moro det!
Så får jeg/vi her i huset fortsette litt etter litt med å forvandle alt vi har oppi hodet og så kanskje en vakker dag kan man vurdere å takke ja.Intet mål i seg selv.Jeg elsker interiør og å styre på i heimen,men foretrekker nok helst andre sine hjem i blader og på nettet.Deilig med inspirasjon og idèer...slik jeg for eksempel får av dette vakre og gjennomførte hjemmet!!! Nydelige skjønne og romanstiske tekstiler i dette hjemmet,merker jeg får lyst å bruke mer sånt hjemme når jeg ser på bildene! 


Gjennomført romantisk i alle rom,men badet tar vel kaka?Her kunne vi ha trivdes ;)8 kommentarer:

 1. For noen herlige og inspirerende bilder! Ja, der ville vi nok ha storkost oss ;-) Helt nydelig!

  Så gøy med forespørsler om å være med i interiørblader ;-) Grattis! Kjempeartig! Og jeg er helt sikker på at du har det mer enn fint nok. Ser veldig koselig ut hos deg ;-)

  På trekningen av min Give Away på onsdag var du en av vinnerne ;-) Gratulerer! Fint hvis du legger igjen mailadressen din hos meg - så jeg får tatt kontakt med deg ;-)

  Ha en strålende fredag og en fantastisk helg!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Å TULLEMOR
  KLART DU SKULLE TAKKET JA
  DU HAR DET JO SÅ HERLIGT
  HÅPER VIRKELIG FLERE TAR KONTAKT
  OG DA SVARER DU JA
  NYT DAGEN SJØNNE TOVE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Oj oj.... Så kjenner jeg jo nesten en kjendis utenom Blippen vår da!
  Gurimalla så gøy Tove❤❤❤
  En vakker dag kommer nok ditt herlige hjem og lovelye du i et flott blad!
  Du må nå være kry altså!

  Ha en herlig helg søtnosen ❤❤❤
  Very busy
  And importan klem fra moi ❤❤❤

  SvarSlett
 4. Du eg må fortelle deg om når eg fekk ein slik forespørsel,jada alt virka flott og bra og eg takka ja.
  Eg var veldig spent om dei kom for hørte ikkje så masse,men så fekk eg Mail om dato og eg ordna og fiksa og kjøpte inn og venta spent med ein uro for at dei ikkje kanskje kom.
  Dei skulle komme 8 på morgenen men dei dukka ikkje opp,dei sa ring som ikkje stemte og sa dei hadde kjørt feil,hallo ein kjøre ikkje feil på E 39 og havner i Stavanger når du skal imot Bergen..eg opplevde det så skuffendes og useriøst at eg hadde ikkje takka ja igjen,så masse løgn om at dei ikkje hadde dekning og at dei plutselig ikkje skulle til Bergen å ta bilder av hus...og alle som visst om dette,føle nesten at folk trudde eg hadde funnet på det:((
  Men smigrende å få forespørsel:)

  Nyt helga!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Så kult å bli spurt da.

  Med eget hus så tror jeg det er litt sånn at man aldri blir helt ferdig. Det er alltid noe man vil forandre på, male litt, flytte om litt og sånt. Men, det er vel litt av det som er gøy.

  En strålende helg ønskes deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så kjempe artig å bli spurt om dette:)
  Og det er vel fortjent for du har virkelig et nydelig hjem:)
  Herlig inspirasjons bilder du viser, likte godt kjøkkenet:) her tar jeg nok med meg noen tips:)
  Ha en strålende helg vennen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. great article , i find a good collection of salon in this blog => http://www.salons-marocain.blogspot.com

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)