onsdag 2. oktober 2013

Årets hjem...


..ja lurer på hvor mange flere enn meg som sitter foran tv'n og koser seg med å titte inn til kandidatene til årets hjem?
Alt som har med hus og hage og hjem og interiør slukes rått her ihvertfall,selv om jeg må innrømme de fleste hjemmene som har blitt vist hittil er laaaangt fra min smak.Men det er likevel alltid spennende å se hvordan folk har det,og se mangfoldet.
Det er jo tross alt bra vi er forskjellige!!!


Var det opp til meg,skulle årets hjem aller helst være noe lignende dette!Dette hjemmet er faktisk intet mindre enn det utrolig vakre hjemmet til Guà - innehaveren av Mor Augustas Garage i Sverige!


Det koslige huset hennes ligger nå ute for salg - hmm,jeg lurer virkelig på hvilke planer den kreative damen har for fremtiden????


Uansett kommer vel hun sannsynligvis til å ta med seg alle de sjarmerende tingene hun har samlet i huset sitt,og som er med på å gjøre det så helt fantastisk spesielt og personlig :)
Når huset tømmes er det nok fint,men.....


Uansett får vi bare nyte bildene mens vi kan - hjemmet hennes har jo blitt avbildet i utallige blader tidligere,men nå er det slutt -
ihvertfall i akkurat dette huset.Hvorenn hun flytter med sin familie så blir det nok ikke noe A4 i det hjemmet heller tipper jeg :)


 Jeg håper vi snart kan få se noe lignende i Årets Hjem også...
vet det finnes mange gode kandidater rundtomkring :)


Heldigvis kan jeg som heller liker noe mer i denne stilen besøke alle de flotte bloggene deres rundtomkring og få kose meg med bildene dere legger ut.Ikke så verst det heller da :)


Selv hadde jeg store forhåpninger om å få legge ut noen egne bilder i dag,- skal love dere dagen i dag begynte aldeles fantastisk på mange måter...og en av de tingene må jeg rett og slett vente med til morgendagen før dere får se hva er som gjør meg så glad:)
Set må få seg et strøk til med maling skjønner dere...nå må bare det fantastiske fineværet holde seg en dag til så skal det bli!!!!
Er så glad at det kribler fra topp til tå inni meg bare ved tanken :)
Skal bare få meg meg Boligjakten nå på tv3 så skal jeg legge meg på ladding,man får håpe på en god natt søvn slik man våkner tidlig og kan fortsette på prosjektet - som det riktignok er min snille pappa som har gjort mesteparten med men jeg får heldigvis bidra litt :)
Glimt fra den mest sjarmerende garasjen jeg kan tenke meg!!!Denne butikken har jeg hatt lyst å besøke så leeeenge...håper Guà starter på nytt der hun ender opp!!!!! Kjekt med butikker som kjører sin egen stil og ikke henger på karusellen med trender som forandrer seg !
De er også kjekke - men dette blir bare så mye mer spesielt :)


Og de gulvene da dere....dån!

5 kommentarer:

 1. Er såfenigrmed deg:) hjemmet til Gua må bare være verdenst vakrest:) her kunne jeg helt klart tenkt meg å bo:)
  Sitter som deg klistret til TV og sluker alt med interiør:) men som deg ingen av hjemmene som er vist så langt er helt meg:)
  Er nok ganske like dg i smak:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Lekkert ja! Helt etter min drøm, jeg tror jeg bare kjøper det med alt innhold og flytter det hit til Trøndelag jeg :o) Med en gang altså... Så koselig å sitte og titte på slike bilder :o) og ja, jeg har også fått med meg programmet i dag, men falt ikke for noen av dem jeg. Ha en strålende kveld! Spent på hva du holder på med egentlig :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. SÅ ENIG MED DEG
  UPERSONLIGE HJEM
  MEN MÅ SJÅ ALLT SOM ER JA
  FOR EIN HEIM DU VISER HER
  NÅ ER JEG SPENT PÅ HVA DU HOLDER PÅ MED
  HÅPER DU FÅR SÅVE GODT
  NATTA KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 4. Helt nydelig.
  Her skulle jeg gjerne kunnet bo.

  Klem

  SvarSlett
 5. Her synes jeg også der var så fint.
  Dog slet ikke en stil jeg har her hjemme.
  Stilen skal jo også passe til selve huset.
  Jeg ser og læser også alt hvad der har med interiør at gøre.
  Det er så dejligt at blive inspireret.
  Så fin en trøje til din dreng.
  Hvad er det lige med ræve i Norge for tiden?
  Hører om det ofte men ved ikke hvad det kommer sig af.
  Her i Dk er der ingen ræve der hitter.
  God og dejlig dag til dig kære Tove.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)