onsdag 4. september 2013

Jippi......ble det ropt fra gangen i går,da ungene kom hjem fra skolen.Jippi-ropingen hadde nok en helt klar sammenheng mellom duften som slo i mot dem,den deilige lukten av nybakte skoleboller!Martine hadde mast i dagesvis om ikke jeg kunne bake,men fingrene har vært litt sånn trassige så jeg har vært dum mamma og sagt nei,men i går kjørte jeg i gang Kitchen Aid´en og lot den gjøre verste jobben,så da gikk det ganske bra lell!Lykken var stor og når de da måtte vente helt til leksene var unnagjort før de fikk smake,var visst uutholdelig tortur av barna sine!


Og midt i all leksegjøring,trening meg her og trening meg der og oppi det hele et foreldremøte så ble plutselig dagen borte vekk.
Synes jeg sto i det ene øyeblikket og koste meg på kjøkkenet i fred og fordragelighet,og i neste øyeblikk var det bare å henge med på karusellen!Noen som kjenner seg igjen? :)
Sånn går no dagan´ - så derfor synes jeg det er koslig å overraske ungene med for eksempel noe ekstra godt å spise eller noe gøy å gjøre innimellom.Nå skal jeg straks avsted og hente Linus,Martine har en time lenger i dag og etter det skal hun og klassevenninen Johanne sitte igjen og gjøre lekser før de klokken 3 skal ha sin aller første klarinett-time!Det blir så spennende - gleder meg til frøkena avgir rapport senere,og egentlig hadde jeg jo mest lyst å vært der selv.Synes det er veldig flott hun vil spille i korps,- her på øya sliter de med å få nok aspiranter og hvis man skal tenke noen år frem i tid og for eksempel 17.mai uten korps....nei,det er utenkelig!!!I vår familie har vi også stolte tradisjoner innen korps,og oldeforeldrene til Martine startet faktisk korpset her,så også derfor synes jeg det er litt festlig at hun nå begynner hun også.Siden det blir en så lang dag på Martine i dag lurer jeg meg litt på om hun ikke har litt lite mat med seg,så jeg tenkte jeg skulle stikke inn til desse unge damene med skoleboller og litt frukt og overraske dem.
Kanskje du har lyst å overraske noen med skoleboller en dag-
oppskriften deler jeg ihvertfall gjerne.Den har jeg selv funnet på nettet et eller annet sted for lenge siden,og vi synes desse er gode så bare prøv du også.Litt usunt,men det går vel an....

innimellom?

(Det skjønne forkleet er forresten fra My Cinnamon Girl)


7 kommentarer:

 1. Så koselig ! :) Skjønner godt at barn roper jippi til skoleboller, det hadde nok jeg også gjort! :) Bare hyggelig om du vil dele oppskriften!

  Stor klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Så kjempe koselig å bli møtt med sånt når man kommer fra skolen:)
  Kan tenke meg det var stor smil om munnen ja:)
  Flink du er som baker sånne herligheter:)
  Kjempe koselig å lese om dagene dine:)
  Ønsker deg en fortsatt herlig dag:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Å nå fikk jeg gode minner fra min egen barndom der kardemomme duften slo i mot oss som kom hjem sulten fra skolen.....å ja,det er så koselig å glede gutta med bakst...gjerne på en hverdag!
  Tenk vi er 7 søsken og mamma som var hjemme og hadde middag klar uansett når vi kom....nå ble jeg nesten litt nostalgisk her...hi,hi.
  Vel.....koselig bilde av boller,fat,forkle og deg??? Hi,hi skulle nå gjerne ha sett hele deg da vettu:)))
  Her er nydelig vær nå og det er så kjekt!
  Foten er ......så sånn er det!
  Ellers alt vel :)))
  vi blippes snuppa,

  Knus på dig:)

  SvarSlett
 4. Åååå disse så deilige ut!!
  Skoleboller er bare utrolig deilig! Må kanskje bake noen snart?
  Husker også så godt barndomsminner da jeg kom hjem fra skolen og min mor hadde
  bakt noe ekstra godt!!:) Viktig med slike hyggelige overraskelser i hverdagen:)
  Tar du en tur innom bloggen min kan du være med på min giveaway!!:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Åååå så snill du er,så herlig å komme heim fra skulen og bli møtt med god bolleduft,her er det alltid middag når dei kommer he,så sultne som dei er,skulle vært litt flinkere til å bake men for det er jo så godt:)

  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Bollene ser himmelske ut. Ikke rart ungene ble glade.
  Kanskje jeg skal tørre å prøve sånne boller til mine???

  Takk for oppskrift.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)