mandag 9. september 2013

Feil bruk...


...av mursteiner har jeg tenkt sånn cirka 75 ganger i helgen!
Gubben og jeg har hentet steiner til det uendelige hullet under altanen som skal fylles,og vi har funnet oss en god haug med mursteiner som vi plukker med oss og hiver oppi,siden de er litt lettere enn gråstein.Men...jeg synes nå i grunn og bunn det er litt for gale å hive all den flotte mursteinen oppi "hullet vårt" 
- det kan jo være såååå tøft med en liten mursteinsvegg i heimen!


Det trenger slett ikke være store veggen...bare en liten brannmur for eksempel blir akk så sjarmerende med mur/teglstein :)


Så når vi en gang,forhåpentligvis i løpet en dag eller to,blir ferdig med å fylle hullet, så lurer jeg jammen på om jeg skal ta med meg noen ekstra å ha på lur.Kanskje jeg en gang finner en passende vegg?


Se så lekkert med denne fargevarianten da!


Ellers kunne jeg godt tenkt meg å ta en av mursteinene og dasket i knolten på den eller de idiotene som har vært og lurt seg inn i båten vår...vi skulle benytte oss i det fantastiske været i går og ta oss en liten båttur,men hva finner Gubben inni nøkkelhullet når han skal starte båten?Først trodde han at han hadde knekt nøkkelen sin men når han tenkte seg om hadde han jo ikke engang fått satt den i,for inni hullet satt det nemlig en annen liten metallbit...restene fra noen som har prøvd å starte båten vår,uten hell.Men selv om de ikke klarte å starte båten så har de klart å ødelegge slik vi ikke får startet den heller.Veldig festlig.Så ja,jeg er fæl men jeg får faktisk lyst å banke vettet inni de fjolsene som gjør slike ting!Flere av båtene rundt om på småbåthavnene i bygda har vært ute for hærverk og tyveri også :(


Ellers har vi sørget for at mange av naboene rundt oss får fart på forbrenningen i helgen - om noen skulle ha følelsen av å ha hatt en murstein i magen tror jeg vi har løst det problemet,siden vi har plukket plommer til den store gullmedalje og delt ut!Vi vet alle hva som skjer når man har stort plommeinntak...da blir doen neste stopp!Men nå er plommene så farlig god at det er vanskelig å begrense seg,så det blir nok mange med det problemet!


Jaja der ble det jammen et par turer rundt grøten også for det var jo murstein på veggene jeg egentlig skulle uttrykke min begeistring for...
...men bildene taler vel for seg selv?
images pinterest

5 kommentarer:

 1. Så fine vægge du viser os i dag.
  Vi har faktisk en murstensvæg i køkkenet som er pudset og malet over. Desværre er den gul og det synes jeg ikke om. Ellers kan jeg utrolig godt lide de vægge du viser.
  Så irriterende med båden. Men godt at de ikke fik med sig båden. Håber i kan få den lavet igen, så der bliver flere bådture til jer.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder altså!!!!
  Syns jeg ser deg trippe avgårde med en tung veske med murstein på lur.....
  Skulle pepret bøllefrøet med plommer ,umodne selvsagt!
  Så irriterende da.....
  Håper du får en fin fin uke med eller uten mageknip.....hi,hi.

  Plommeblipp og klem:)))))

  SvarSlett
 3. It is great !!..so tough !!!...have a nice week my dear Tove...love Ria...x !

  SvarSlett
 4. Nydelig og vakker inspirasjon:)
  Liker selv veldig godt en vegg med murstein, så det er noe jeg ønsker meg:)
  Ble veldig fint mediene malte:)
  Synd med båten .....
  Herlig lesning som alltid:)
  Ønsker deg en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Åååååå så mange fine bilder igjen Tove!!....Blir aldri metta av mur ;) og no drøymer eg meg vekk!!...
  Ha ein fin dag!!
  Klem -Anja-

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)