torsdag 22. august 2013

Ville bare si...


..at det er kjekt å være savnet!Selv om jeg ikke har vært savnet såå lenge da...men nettopp derfor er det ekstra kjekt at noen legger merke til at det ikke har skjedd så mye her på noen dager!
Men her er det liv (rai-rai)!Har bare ikke hatt hud fremme på fingertuppene og derfor er det vanskelig åå være borti noe som helst....det har jo grodd seg til lenger nede på fingrene men frempå tuppene er det skralt enda.Så jeg prøver å gi dem ro og fred for å se om det hjelper.Er straks på vei på Sykehuset igjen( tre ganger i uken) for lysbehandling...men om det hjelper??Tja...



Nok om det.Det har jo også for meg som med mange andre vært travle dager med skolestart,fotballstart,håndballstart og alt det derre der.Neste uke skal visst trulta i huset begynne å spille klarinett også - men så lenge hun har lyst så skal hun få prøve!
Med skolestart følger det jo også hvert år med voldsomme pengeutlegg...tusenlappene flagrer som aldri før og man må som regel ha nytt både ditt og datt.Så også her,så det har blitt en del butikker også i det siste.Spesielt Linus har plutselig strekt seg voldsomt og trengte seg nytt av det meste!Nå er det vinterdresser som mangler...de får vi håpe de ikke trenger på leeenge enda!Faktisk,så blir visst været bra i noen dager fremover og det passer meg utmerket.Hagen trenger mer oppmerksomhet og i helgen må vi klargjøre til støping under verandaen og til tørkestativ,platt og vinterhage- det gledes!!!


 Men nå har ihvertfall alt det andre begynt å gå seg til igjen,og jeg skal nok komme tilbake i gammelt gjenge og bombardere dere med innlegg om alt det rare som dukker opp inni skallen her :)
Synes det er så kjekt å se de flotte leserstatistikkene og at det stadig kommer nye følgere også - dere er hjertelig velkommen alle som en og jeg blir så glad!Håper dere vil trives her hos meg!!!Jeg har allerede begynt å tenkte på ny give-away...er så veldig kjekt å få lov til å sette pris på dere så heng med i svingene så skal du se det plutselig dukker opp noe spennende!!!
Det har også vært noen dager uten kommentering hos andre men i kveld skal jeg ha meg en god runde samme søren hvordan fingrene er.Tenkte det egentlig i går,men etter jeg fikk gjort det viktigste som selvfølgelig var å finne en vinner til Rose Cheeks give-away´en så var toget gått for min del,og resten av kvelden ble tilbrakt foran tv´n og hele tre opptak av Skjulte Skatter.
Gjett om jeg koste meg!!!!!Så utrolig kjekt det programmet er...


...og det er blogglandia også :)

For once I also feel obligated to write a few words in English,- I just want to welcome each and everyone of my new followers !
I really appreciate you all for taking time to visit me and of course for your lovely comments as well!I appreciate it a lot:)



picture interest

3 kommentarer:

  1. KLART DU BLIR SAVNET HER INNE
    MED DINE SÅ HERLIGE INNLEGG
    OG DITT GODE HUMØR
    HAR IKKJE VERT INNPÅ JEG HELLER
    HER SLITER VI MED HODEVERK OG KVALME...
    LYKKE TIL MED BEHANDLINGEN I DEG
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  2. Klart du blir savnet!!
    Mye nytt som skal kjøpes her også. De vokser som bare det.

    Lykke til med behandlingen, håper det virker.
    Klem

    SvarSlett
  3. Å så kjekt å høre fra deg og at det ikke var kutt mellom oss....ho,ho,ho.....
    Hjelpes meg da....høres IKKE noe godt ut med fingrene dine.....Du er nå en SOL du uansett med eller uten hud.....
    MÅ jo alltid innom deg å sjekke hur det går!
    I morgen skal jeg hente skoene mine....jeeey...så får vi håpe da.....

    Nå har jeg akkurat vært på fotballkamp med Victor og det var GØY!!! Jeg klarte å gå bort til banen uten krykker....så nå er det offisielt GOOD bye til krykkejenny:)))))

    Nydelig vær her.
    Vi blippes snuppa!

    Knus på dig!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.