fredag 16. august 2013

Oh la la
...sa kjerringa høyt og tok seg selv i å ha begynt å snakke med seg selv - men når man ser slike hjem som dette her,ja da kommer lydene poppende ut av munnen helt av seg selv skal jeg love!!!
Og akkurat nå var det bare deilig å sitte ved pc´n og kose seg med nettopp andres hjem,før jeg gyver løs på fredagsvasken om noen få strakser.Først skal jeg iføre meg Evas drakt og smøre meg godt inn med kortison...det viser seg etter to lysbehandlinger at jeg ikke tåler lysbehandling og er dermed full av kløe og utslett igjen.Med andre ord er det en perfekt anledning til  styre innendørs i heimen,aldri så godt det ikke er galt for noe sier bare jeg.Så snart jeg har gomlet i meg skiven min her nå så skal jeg sette i gang,og i dag kjenner jeg en velkjent følelse komme snikende...den gode,gamle ommøbleringsfølelsen!!!!Noe må flyttes på.Vet ikke hva,vet ikke hvor..men det finner man ut etterhvert som vasken skrider frem,plutselig detter en idé nedi skallen :)
Flere enn meg som pleier å få slike innfall eller ?

Men dere...hallelujah for et hjem bildene viser!!!!!Dånefaktoren er på høyeste nivå,dette er virkelig et av de vakreste av de vakre!!!!Samtidig så er det ikke bare vakkert,men tøft med teglsteinene på kjøkkenet,morsomt med litt "koko" lampeskjermer her og der.Blir man ikke inspirert så vet ikke jeg...merker jeg må komme i gang her fortere enn svint,gjøre det beste ut av det man selv har!

 På med turbo´n!7 kommentarer:

 1. Romantisk og detaljert;) så deilig! Jeg er i gang hjemme med å blande antikviteter inn med Marokkanske pices. Utrolig moro og vanskelig!!!

  Det er godt å høre at du også må flytte på noe:):)

  Klem

  SvarSlett
 2. Herlige bilder.

  Her burde fredagsvasken være godt i gang, men i dag har vi en SÅNN dag. En sånn dag der alt går på tverke, ungene krangler verre enn verst, melken er sur, brødet hardt, tomt for te osv (er vel ikke bare jeg som har sånne dager???)
  Så jeg rømmer til blogglandia for litt trøst, mens jeg vurderer å gi ungene vekk på Finn...igjen...

  Jaja, det blir vel bedre

  Fin fredag til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei snuppa!
  Ja dette var noe det!!!!
  Herligalondon der skulle vi ha bodd hæææ.....?
  Hadde sikkert hatt råd til vaskehjelp og...hi,hi,ja det var bare dånefint og jeg er allerede tom for luktesalt...knegg...

  Så blir du ikke alibaba nå da med solen....håper kremen gjør susen!!!!
  Riktig god helg!
  Smask:)))))

  SvarSlett
 4. OY DETTE VAR LEKKRE BILDER JA
  FÅR LYST Å STELLE OG STULLE NÅR EN SER SÅNT
  FORBASKA PROBLEM DU HAR
  STAKKAR DEG
  NÅ MÅ DI SNART KLARE Å HJELPE DEG<3
  NYT FRDASKVELDEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Ja tack, jag flyttar in direkt. Den
  köksbänken skulle jag vilja ha och
  så vacker matsal!
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)