fredag 2. august 2013

Leselyst... ...i dag har Martine vært og lånt et nytt lass med bøker - både hun og Limus er så flinke å lese og kose seg med bøker på senga,
og da er det veldig flott at vi har et så flott tilbud som biblioteket er...helt gratis attpåtil!! I dag ble det faktisk så mange bøker at både jeg og Gubben måtte hjelpe å bære,men da var der også mange kjekke lydbøker vi kan ha med oss i bilen på tur! Og når vi kom hjem var det pakke i postkassen til frøkena attpåtil,jubelen sto i taket da det var de nydelige klærne fra Rose Cheeks og jenta kunne ikke få prøvd på seg raskt nok !!!
Men så var det jo bare så fint at det var ikke så rart eller hur? Tydeligvis ble skumle-bøkene spart til kvelden,her har hun hoppet oppi morens chaiselongue og smiler lurt mens hun leser om Sara på scenen.Er så glad for at ungene mine har fått sansen for å lese,jeg huske selv hvordan jeg las bok etter bok ...helt til ungene kom.Da sovner man jo før man lander på hodeputen!!!Vel og bra er det med alle slags filmer som er så flott laget at det er helt fantastisk,men like vel og bra er det at ungene får bruke fantasien og lærer seg å leve seg inn i bøkene de leser!!!


Hurra for biblioteket!!!

Forresten så er du vel med på give-away´en min der du kan velge to valgfrie plagg fra nettbutikken til Rose Cheeks,som du finner her.Om du ser øverst på siden her så finner du link til give-away´en om, du enda ikke har meldt deg på.Rose Cheeks har klær til både mor og datter forresten!Jeg og ikke minst Martine ble kjempefornøyd med hennes klær,og det er i grunnen godt gjort - du skal få se mer en  annen dag :)4 kommentarer:

 1. Koselige bilder:)
  Ja, bibilotek er godt å ha:) og det ser ut som hun virkelig storkoser seg:)
  Ønsker deg en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder av skjønne Martine ❤
  Rammen rund er jo bare helt nydelig også, får sånn engelsk herskapelig følelse og DET kan vi jo like!!!

  Det er nok jeg som ikke har linket det jeg skulle på nib..... Er bare helt smøgrønn på data jeg.... Ho ho!
  Men snill det er jeg ... Ha ha!

  God tur i dag snuppa og take care❤
  Smask

  SvarSlett
 3. HALLO TOVEMOR:)
  SÅ FLOTTE BILDER
  SOM FRA ETT SLOTT
  TRINE PLEIER Å BLIME MEG PÅ JOBB
  DA GÅR HUN BORT PÅ BIBLOTEKET Å LESER OG LÅNER MED DEG BØKER
  NYT HELGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Bøker er undervurdert. Er helt avhengig av å ha en god bok på sengekanten selv. Datteren din er ei vakker jente, og det er såvisst leseplassen hennes også :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)