torsdag 15. august 2013

Hva man tenker å gjøre... ...og hva man faktisk gjør - ja det kan være to vidt forskjellige ting viser det seg!!!Slik som i dag...ungene dro avsted på hytta sammen med snille mormor og morfar,og jeg dro på lysbehandling på sykehuset.Det var i grunnen ganske så deilig å være helt alene i bilen,uten krangling i baksetet,og sitte i sine egne tanker.Og tenkte gjorde jeg.På alt jeg skulle gjøre når jeg kom hjem igjen,for dagen var ennå ung og mye kunne bli gjort!


Som en pliktoppfyllende og god kjerring og mor tenkte jeg på husvask,klesvask,baking,rydding,jobbe i hagen,rydde loft,rydde uthus,hente mer steiner til bedet...ja det var igrunnen ikke noe å si på ambisjonene,man trodde visst man kunne rekke over alt når man for en gangs skyld hadde frie tøyler og fred i heimen!
---
Men hva som faktisk skjedde i virkeligheten var en helt annen.
Istedet for å benytte seg av muligheten landet kjerringa på et pledd uti hagen og tenkte i grunnen videre på alle prosjektene hun skulle gjøre....men som ikke ble gjort et eneste et av!!!! Hun ordnet seg en behagelig plass sånn i halvskyggen siden solen ikke tåles,fant noe å knaske på,drikke på,lese i.Latmannsliv!
Pisty kom diltende etter,ville se hva som skjedde,ha selskap :)


En viss kattepus var enda mer selskapssyk og entret likesågodt matmors plass og syntes den var som skapt for han!Så nå sitter den gode mor/kjerring her og henger med nebbet...
hvor ble denne dagen av?Omtrent ikke en eneste vettug ting har skjedd....bortsett fra å tenke da.

Til helgen kanskje?


5 kommentarer:

 1. Hærlig! Helt supert å kunne bare nyte og kose seg- det er noe vi alle skulle vært flinkere til. Det er nok av ting som skulle vært gjort, men av og til er et pusterom det aller viktigste. Fornuftig du :)

  SvarSlett
 2. Å bare nyte slaraffenlivet er sååå godt iblant.
  ;-) kos deg videre du.
  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Ha ha ha du er vel skjønn!!!
  De nydeligste bilder du deler med oss og måtte smile og le av pusen som tok plassen din....og herlige Pisty.....

  Tusen takk Tove for din skjønne hilsen i dag.....måtte le høyt oppi alt og så for meg reklamen ja og ikke minst foreningen Blipper som sipper.......you make my day Tove!!!!
  Så kjekt med humor og du som virkelig har nok med deg selv....

  Nå har jeg akkurat lagt inn nytt innlegg fra min søster sitt Hollywood hus...hi,hi.
  Ha en flott kveld fortsatt min venn.

  God klem!

  SvarSlett
 4. For et herlig innlegg...hi...hi...(kjenner meg igjen ;-) - og for noen vakre bilder! Det så ut som en fantastisk plass å ligge og tenke ;-) Synes dagen din hørtes helt nydelig ut, jeg ;-) Å ja....til helgen, kanskje ;-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 5. HELLE DUSSAN SÅ HERLIGE BILDER
  SÅ BRA MED EN TENKE DAG
  I FRED OG RO
  DET TRENGER VI ALLE
  NYT HELGEN DU SPRUDLENDE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)