mandag 26. august 2013

Du har kanskje sett den før...

 ...men i dag måtte jeg bare ta bilder av hageporten min igjen.Selv om det egentlig var den flotte Klematisen jeg skulle ta bilder av da...så sniker hageporten seg med likevel!!!Er det ikke slik det er med ting vi er glade i - vi får nesten ikke nok?
Og like glad er jeg i Klematisen og like glad blir jeg hvert år den blomstrer og lyser opp med sin flotte farge!Det ryktes at jeg skal få en avlegger av en annen type Klematis fra mine foreldre..
en lys rosa som ihvertfall hos dem har klatret langt oppetter husveggen og blomstret fantastisk hvert år så lenge jeg kan huske
- og var det opp til meg tror jeg jeg kunne hatt en Klematis av hvert slag som finnes...de er så fine alle sammen!Mon tro om det går an å blande sammen en tidligblomstrende og sentblomstrende - det kunne vel vært litt morsomt tenker jeg?Iallefullefall er det i dag opp med flagget her til gards,siden min flinke Pappa har begynt på prosessen med å støpe under altanen her!!!(Det er forresten han som har laget den nydelige porten også,heldige meg)
- nå ser jeg lys i enden av tunnelen (verdens lengste føles det ut som ) og skimter Vinterhage,Boblebadforflytning og hage på stell inkludert klatreplanter i det fjerne.Det som du ser på bildene at jeg allerede har er ugress,- så sløvt å ikke luke vekk før bildetaking!Men vet dere hva...her er ugress,og her er støv.
Vil igrunnen ikke ha noen av delene,og selv om jeg kriger en evig kamp mot begge styggedommene har de nok kommet for å bli....men det blir heldigvis mindre og mindre av ihvertfall ugresset !Herlig med deilige sensommerdager og blomsterflor :)

7 kommentarer:

 1. For en utrolig nydelig portdu har:)
  Skjønner godt at den sniker seg med ja:)
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Å så vakkert! De nydelige bildene får meg til å tenke på frustrerte fruer og Bree Van De Camp ! Ser for med deg bak porten med en kurv med de nydeligste cupcaks❤❤❤

  Nå er det jakten på kjærligheten her.... Meg og guttaboys sitter klar!
  Klem klem ❤

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder av både Hortensian og porten,utrulig vakkert:))
  Her sitter eg og lurer på kva som skjer,har fått to merkelige meldinger inn på telefonsvareren min,Høyres ut som noken damer på østlandet som har naboproblem,Hihi har sjekka opp nummeret og sendte m til begge to om feil nummer:)
  Ho siste var ganske sur,måtte slutte med dette tullet;)bør eg ta det personlig?haha

  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. E da mulig,klematisenmeinte eg:)

   Slett
 4. Så utrolig flink pappa du har!!
  Den hageporten var bare fantastisk fin!!!:)
  Ugress, det kommer bare det:)
  For en nydelig Klematis du har!! Jeg har litt problemer med å få de til:) Det er nok litt værhardt hos meg:)
  Ønsker deg en kjempefin kveld:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 5. Skjønner jo godt at du må få den vakre porten med på bildene...den fremhever hagestemningen, ja helt opp på Madicken-nivå faktisk....helt SKJØNT!

  Stooor klem!!

  SvarSlett
 6. Tror det er den vakreste hageporten jeg har sett på lenge, vakre klematis og!
  Ha ei fin uke! :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)