søndag 7. juli 2013

Hva gjør man ikke....


...når man har lyst på en Vespa?

 

Forspiser seg på Pizza Originale for eksempel?
 Denne kjerringa ser nemlig for seg at å suse litt frem og tilbake på et sånt kjøretøy må være supergøy og så stilig!Faktisk har jeg drømt om en i lengre tid,men må erkjenne at en Vespa står laaangt nedpå listen over prioriterte ting på budsjettet!Derfor var jeg ikke vanskelig å be da jeg gikk forbi pizzafrysedisken i butikken her forleden...endelig skulle Linus få sitt ønske oppfylt etter å ha blitt påvirket av altfor mye tv-reklame:ho mor investerte i en pizza originale!!
Ene og alene fordi man der hadde muligheten til å vinne en Vespa!
Og pizzaen skulle vi nok få bukt med den også,siden det ikke alltid desse fingrene mine er med på å lage mat så er det greit å ha sånt på lur i fryseren!
Nå var jeg ikke så veldig optimistisk,for det skulle vel noe til for at man skulle være den heldige vinneren,men det gikk vel an å prøve,tenkte jeg.Og her en dag skulle pizzaen prøvesmakes,og mens den stod og godgjorde seg i stekeovnen skulle jeg prøve lykken.Koden ble funnet på esken og tastet inn på Stabburet sine sider...men ikke svarten om den ville virke.Så synes jeg også at det var en smule vanskelig å tolke enkelte av bokstavene,så Linus ble innkalt som tolk og vi prøvde på nytt.Neeeida.Det er i slike tilfeller tålmodigheten settes på prøve og man merker man blir hissigere og hissigere for hvert forsøk!Grrrr...bannord av stadig styggere varianter kom ut av meg,men det hjalp lite for den koden var umulig!I stridens hete sendte jeg bilde av koden og mail til Stabburet og forklarte stoda,og tenkte i mitt stille sinn at de sikkert har ferie og den mailen får jeg vel svar på om fire uker!
Nesten det verste av alt var at jeg faktisk noe motvillig måtte erkjenne at pizzaen var ganske god,sånn i ferdigpizza-sammenheng vel og merke.Og faktisk veldig praktisk at det var to små pizzaer inni,akkurat passelig porsjoner til ungene :)Men tenk da,nesten morgen fant jeg mail fra Stabburet!De forklarte meg hva jeg hadde lest feil,og ikke nok med det,jeg fikk et par nye koder å bruke i tillegg!!!!For en service!!!!Nå må jeg trekke tilbake både alle de vederstyggelige bannordene og mitt never-ever-kjøpe-OriginalePizza-mer forbud !Faktisk skal jeg  nok kjøpe noen flere å ha på lur jeg,og så får jeg enda flere sjanser i tillegg....får bare prøve lykken videre og med en veldig god porsjon flaks kan det jo hende jeg sees susende på en Vespa om litt (for et skue)? Håpe,håpe ;)

5 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha, du Tove du Tove :o) Vet du hva... jeg håper du vinner denne Vespaen! Herlig er den og pizzaen er jo god så jeg sier bare: Lykke til i massevis! Håper du har vinnerlykke! God og herlig søndag til deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Å ja DET hadde vært noe det!
  Du på Vespa med Blippen bakpå....ho,ho,ho...

  Herlig lesning her jeg sitter med kaffekoppen før alle plikter kaller!
  I morgen tidlig kl 0800 tar guttaboys og meg hurtigbåten til Gulen i Sogn !
  Vi skal på " landet" . Darlingen blir igjen hjemme og kommer etter til helgen.
  Min svigerinne med fam har DET landstedet......sukk og dån......og etter noen dager skal vi til min svigermor på hennes hytte.
  Vi skal fiske og på bazar.......gutta gleder seg SÅ!
  Jeg skremmer vekk fisken med hyl og skrik.......skikkelig fjols på landet jeg....hi,hi.....
  Så nå må du ha det så godt så lenge.....det er dårlig med nett dekning der inne,men plutselig er jeg tilbake da vettu!
  Ikke grin ikke kvin.......du er jo så fin!
  Savner deg allerede........

  Klemmmmmer for HEILE veka!

  SvarSlett
 3. for 2 uker siden kom min sønn inn på jobben min og sa jeg måtte komme ut å se på noe......han vet hva mor liker :-)
  der ute stod det en nydelig vespa...jeg ble i ekstase, og måtte prøve sitte på den, jeg var forelsket!
  Det var en skoleveninne av han som eide den, og jeg skal melde meg intr når hun skal selge den :-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Hadde ikke hatt noe imot en sånn en selv...
  Krysser det som krysses kan og håper du er den heldige vinner!!

  Klem

  SvarSlett
 5. Den håper jeg virkelig du vinner!!:)Tenk så herlig å bare suse avsted på det lekre kjøretøyet!!
  Krysser alt jeg har for deg!!:)
  Kos deg videre med sommeren:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)