onsdag 26. juni 2013

Uten å dra den for langt...


...så ser jeg en viss likhet.Mellom meg selv og ho trulta på bildet.Så hun får duge...jeg er nemlig nesten like avkledd,og nesten like rødhåret.Der slutter dessverre likheten!!Om jeg sitter på stolen her pittelitt lenger er det ikke sikkert at jeg har hår på hodet en gang.Siter i morgenkåpen og prøver å forfriske fargen på topplokket,og fant ut at jeg kunne skrive noen ord mens jeg venter.Det har jo blitt noen dager siden sist - ikke vært helt i toppform,i går sparket Erna høyresiden min fra seg så det suste,og som om ikke det var nok så skulle jeg visst være svimmel hele dagen også.Men i dag er det bedre og det kjennes godt...jeg har til og med lekt gartner!
Og endelig kan jeg sette meg tilfreds tilbake og vite at det kommer peoner i hagen!Hvorfor ikke før,spør jeg meg selv nå i ettertid???Har vel egentlig ikke visst hvor jeg skulle plante peoner enda,bare alltid visst at det er selvfølgelig et must.Men her en dag blinket det i lyspæra og plutselig så falt liksom alt på plass,og herved er peonbedet på plass:)
Det har blitt surfet side opp og side nett på det o så store nettet,og jeg ser den ene peonen finere enn den andre - vakkert!
Foreløbig ar jeg plantet noen silkepeoner,men vil også ha meg en trepeon etterhvert også...nå gjenstår det å finne plassen til denMen det var ikke bare fordi at det bare var peoner som stod oppi hodet mitt at jeg ville skrive om blomster i dag.
Jeg ville bare "gi" en bukett til alle dere som kommenterer så fint,koslig,morsomt og herlig hos meg!!!!Dere skulle sett meg her jeg sitter og knegger høyt for meg selv,eller sukker av hjertevarme og glede!Dere er så herlige og jeg er så glade for hver og en av dere som legger igjen et lite spor,så
tusen,tusen takk fra hele mitt hjerte!

Gode venner er blomster i livets hage!


Og venner...det er nettopp det dere på et vis blir etterhvert.
Jeg føler jeg blir mer og mer kjent med flere av dere,og av og til er det nesten så man vil hive seg på tråden og plapre i vei,kanskje spesielt når man får en herlig kommentar eller man leser noe hos de man besøker!Blogging gir felleskap,
fargerikt og herlig,akkurat slik som blomster!
Takk for at du setter farge på mine dager!

pictures pinterest


8 kommentarer:

 1. Hei Tove!!
  Du er bare sååå herlig!!
  Nå ser jeg deg for meg med det deilige fargestoffet i håret ditt:)Tenker du blir fin jeg!!
  Ja det er mange som blogger om peoner. Har ikke i hagen selv og vet ikke hvor jeg skal plassere de. Men jeg finner sikkert en løsning en vakker dag!!
  Blogging er utrolig gøy!! Jeg føler det på samme måte som deg. Det er så hyggelig når noen vil skrive noen ord på bloggen og da blir man liksom litt mer kjent med de. Her treffer vi alle aldre, forskjellige interiørstiler og ikke minst forskjellige personer! Veldig spennende!!:)
  Tror jeg vil gi deg også en fin bukett med peoner fordi du er den du er:)
  Så håper jeg du blir bedre snart:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Åååå du er vel skjønn,er det ikkje herlig med alle nye bekjentskaper ein får gjennom bloggen,så koselig og ekstra kjekkt når ein treffer dei og:)
  Eg var på jobb idag og så kom det inn ei som bur her og som blogger,kjempekoselig å sjå personen bak bloggen❤
  Ønsker deg ein fin fin kveld!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. jeg vil også ligne på denne damen , men langt derifra...har ikke rødt hår engang ;-)
  men morgenkåpe er jeg god på ...blir kalt fru. hefner ;-)

  jeg har også pioner, men den står i knupp....og om den fortsatt står etter dette regnværet, så blir jeg glad!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Hihi :)))) du är ju för go och härlig, blev många skratt det :) ha de, klem VIOLA

  SvarSlett
 5. Peoner er så flotte blomster - fikk to stauder i våres, og det er blomsterknupp på dem, så jeg venter og venter....

  Og så fint du beskriver bloggvennskapet - er jo akkurat slik.


  Klems fra Inger

  SvarSlett
 6. Tusen takk for nydelig bukett!!!!!
  Jeg kunne jo myrdet for blomster jeg vettu......knegg knegg.....
  Å for et herliiiiig innlegg fra deg nok en gang!
  Og jeg fikk nydelige lyserosa ( bombe).... I gave av en venninne jeg hadde pyntet ROSA dåpsbord for,de har stått noen år nå og endelig blir det mer en 2 blomster på de O- lykke!

  Gikk sååå fint på kontrollen i går.... Om 2 uker er det slutt på slalomstøvel og krykker.....??? Wææææ blir spennende,må faktisk øve meg på å gå igjen på en helt annen måte....
  Og når foten får muskler igjen skal Camilla kjøre bil aleine med FULL guff på musikk og kjøre FOOOORT...ho,ho om jeg blir tatt i radar skal jeg bare blunke med øyevippene.....ho,ho,ho....
  Nå kommer rampen frem i orntlige Camilla!!!!

  Her er huset fullt av søte roser fra min tante sin hage og jeg ble helt vill vettu.....krykker og slalomstøvel gikk nesten vegg imellom......mine søstre trodde jeg var blitt helt crazy og min kusine tok saken og klatret opp i buskene kl 23.00 for å plukke til Camilla med blomsterdilla!!!
  Happy ending altså!
  Her har vaskemaskinen streiket i dag og den må ha service ....ventemusikken på service telefonen er hvertfall crazy !!!!
  Håper formen er tipp topp og IKKE hils Erna fra meg!


  God klem

  SvarSlett
 7. Jeg vil også ha peoner i hagen!
  Har en, men den blomstrer ikke. Kanskje det er for skyggefullt og vått der?
  Må peoner ha mye sol?

  SvarSlett
 8. Hey hey....var så lenge siden sist....måtte bare inn igjen å se på min nydelige bukett.....hi,hi....
  Snart natta her....eller jeg tror jeg skal lese litt 1800 og blomkål romantisk dill.....jeg MÅ ha levd på et slott eller noe .......hi,hi....


  God natt min blogge skatt Blipp.....

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)