mandag 3. juni 2013

Spennende netter...


 ...idet flotte været som var forrige uke kom vi her i huset på at vi skulle kjøpe telt slik ungene skulle få prøve å overnatte ute.Ungene la til penger selv,og mor spyttet i resten.Hadde ikke før kommet hjem og skulle begynne å slå opp teltet før det begynte å regne....det var ikke noe typisk eller?Men Martine og Linus var så spente på overnattingsprosjektet at litt vann fra oven skulle ikke hindre de to "friluftsmenneskene" fra planen!!!I teltet skulle de ligge,basta bom!Det var heldigvis ikke noe hokus pokus å få opp teltet,og soveposer,puter og pledd kom på plass.Naturligvis måtte det soves med nye solbriller og fjuske-pusekatt-briller,viktig å holde på imaget i alle situasjoner ;)


Det var litt spanandes for ho mor også dette overnattings-styret...skal sant sies forventet jeg vel at de kom inn etter noen timer og krøp oppi sengen vår,våte,forfrosne,vettaskremte av alle rare lydene man plutselig hører om natten!
Men både jeg og papsen her ga gode godnattklemmer og lot det stå til,ungene var overlykkelige og overspente!


Jeg hadde store planer om å skremme dem litt i løpet av natten,men denne skrotten sovnet visst før den planen ble att ut i live,og det er kanskje like greit?
Jeg våknet lørdagsmorgenen i 8tiden,da stod ungene ved sengen og var så kry at det nesten lyste av dem.Gjett hvem som hadde sovet ute heeeele natten?Og for ikke å snakke om,gjett hvem som hadde sovet i sengen sin hele natten - jeg!Like sensasjonelt det synes jeg,som vanligvis våkner mange ganger natten igjennom!
Tror vi var like fornøyde alle tre!!!Suksessen ble gjentatt neste natt...det regnet og regnet men ikke en dråpe kom inn.
Valuta for pengene!Dette blir garantert ikke siste gangen det overnattes i telt her til gards...
tipper de kommer hjem og maser snart ;)

4 kommentarer:

 1. Så koselig og å ligge i telt er jo kjempekjekkt på denne tida og så flott at dei sov godt heile natta igjennom:)
  Kjekkt med valuta for pengene!

  Ønsker deg ein fin ny dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så morsomt og spennende både for mor og barn :o) På tide at noe gikk rette veien for deg!! Ha en herlig og god dag, får håpe på flere gode teltnetter! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Så koselig for ungene. Å sove i telt er jo superkult. Minsten her var bare baby første gangen hun ble dratt med på telting (med mor og far selvsagt)

  Så deilig for deg å få sove skikkelig, håper det fortsetter sånn.

  Fin dag til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 4. Å så koselig da.....og DET herlige bildet med søskenkjærlighet og alt......
  Blir nok gode minner når de blir voksen dette!
  Håper formen din er fin❤❤❤

  Flott uke da Skjønning !

  Klem klem C

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)