onsdag 19. juni 2013

Måtte ha noe fint......å forsvinne inn i!


Siste døgnet har bare bestått av kløe,kløe og atter kløe så nå er jeg trøtt,utslitt,har skallebank og klør i grunnen enda!!!Føler meg som ei skikkelig sjuske,- hårete under armene og på beina fordi jeg ikke klarer å barbere meg,crocs på føttene fordi jeg ikke klarer å knyte skoene,og løse,ledige plagg siden jeg ikke klarer å ha på meg klær...og egentlig går mest rundt i morgenkåpen.Fæle hender og flekkete hals og kinn som er røde og brenner...helt til jeg tar på salve og glinser verre enn et juletre full som jeg er av krem!Husets tilstand snakker vi ikke om.Det er en grunn til at jeg drømmer meg vekk i andres hjem for å si det slik,haha!!!Meeen...det er håp i hengende snøre - i natt når jeg lå og vridde meg og vanligvis pleier besøke alle kjære bloggevenner så tok jeg å leste litt om elveblest.Og dignostiserte meg selv med det...har hatt brennende utslett også på kroppen siste par mnd.Og bestemte meg for at det første jeg skulle gjøre når jeg våknet var å ringe lege.Done!
Nye medisiner og betennelsesdempende tabletter har kommet i hus og skal nok utprøves utover dagen.Allergitablettene skal jeg ta til kvelden for de blir jeg visst trøtt av (trøttere enn jeg allerede er,hjelp!!) og betennelsesdempende er visst sterke for magen så jeg tror jeg avventer dem litt også,for jeg vet vel sånn omtrentlig nøyaktig hva som hender når jeg tar tabletter som er sterke for magen...da blir det opp og ned på do!Og..siden det allerede er en dritt-dag tror jeg jeg avventer litt til før det blir enda mer bedritent,haha!:) Galgenhumor lyt ein ha,sa kjerringa!

Noe annet jeg hadde bestemt meg for når jeg stod opp i dag var at jeg skulle gjøre ingenting,la huden på fingrene heles.Faktisk absolutt null og niks...ungene måtte til og med smøre matpakka selv - gjett om de benyttet seg og smurte Sjokade på skivene sine,luringene ;) Selv tenkte jeg at jeg skulle kjøre meg en tur og gå litt i butikker...men slik ble det ikke.Fikk legetime forholdsvis tidlig,men måtte vente litt før jeg kom inn.Så fikk legen en nødsamtale mens jeg satt der,og ho stakkars lege-trulta måtte rykke ut...med meg som sjåfør.Hun var ikke kjent her og siden langevågen er et konglomerat av veier så måtte jeg jo bare hjelpe henne...så fikk jeg i det minste gjort litt nytte for meg i dag!Men det innebar mer venting,mens hun reddet liv satt jeg der og gapte langt og lenge .
Tilbake på legekontoret var det min tur igjen,respeter ble skrevet og blodprøver tatt og så bar det videre på apoteket=mer venting.Så nå har plutselig formiddagen gått..til nesten bare venting.Men den som venter på noe godt...???
Har nettopp hentet Linus,og nå er det å vente en time til før Martine skal hentes.Da tror jeg vi tar den butikkrunden min..
og en lettvint middag på et eller annet spisested!
La meg slippe kø og mer venting,haha!

 Orker ikke sitte hjemme å gjøre ingenting...da blir jeg koko for det er sååååå mye jeg har lyst å gjøre kan dere tro!!!Tenk å ha fått en dag eller to uten eksem,uten verk i kroppen,uten stiv rygg og proppfull av energi,helst med dobbelt sett hender!!Det var noe å drøme seg vekk i det!Meg...som blekksprut med en rakett i rompen!Man får vel ha troen på at det skjer...en vakker dag :)
 Kom nettopp på at jeg tar med ungene til byen,tror der er tre fire store Cruisebåter i dag...et flott syn,kose oss!!!!!

 Det hjelper å stikke av fra virkeligheten av og til...det seg være i drømmer,på bilder som her eller ved rett å slett å stikke av!Og det er nettoppakkurat det jeg skal konsentrere meg om i dag!7 kommentarer:

 1. Å nå ble jeg glad❤..,,, glad for at du har vært hos legen og kanskje noe kan hjelpe stakkars deg..., ja. , for jeg får veldig vondt av at du skal ha det slik! Og du skiver jo bare så underholdene oppi alt da..... Du er bare helt herlig med eller uten kløe og eksem!!!
  Håper dere koser dere i byen .
  Jeg måtte slenge meg på sofaen etter bolle baking og formiddagsbesøk der jeg fikk rosa peoner av en venninne . Jeey !!!!
  Håper du får en klø og do fri aften..... Ho ho ho.... Den var vel goo ??
  Smask❤

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du har behov for å drømme deg vekk i disse nydelige interiørbildene!:)
  Stakkars deg, dette hørtes grusomt ut!!
  Håper at du vil bli bedre snart:)
  Kos dere masse i byen!!:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 3. Mye fint å se på disse bildene!!
  Jeg håper formen din snart blir bedre.

  Klem

  SvarSlett
 4. Søde Tove håber du for det bedre, fik bare und med at læs om hvordan du har haft det ! God bedring og håber Duncan nyde dagen !, kram Diana

  SvarSlett
 5. Huff og huff. Det hørtes jo helt forferdelig ut! Gooood bedring til deg! Håper medisinen fungerer som bare det!

  Nydelige bilder, forresten.

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 6. Usj og usj!! Så godt at du kom deg til legen da!!
  Nydelige bilder! Men må nok skuffe deg med at en dag er nok ikke nok for deg så ivrig som du virker!! ;) vi satser på flere!? :)) god bedringsklem fra meg!

  SvarSlett
 7. uff Tove! Riktig god bedring ønskes deg!! Godt man kan drømme seg bort i nydelige bilder når formen ikke er på topp til noe særlig prosjekter i sitt eget hjem.

  gode klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)