mandag 17. juni 2013

DIY Ukeplanlegger...
...do it yourself og do it yourself,Fru Blom - man må vel innrømme at man har tatt en Ingrid de Luxe og fjuska litt mye,men idèen kan du nå få likevel,om ikke klesklypene er selvgjorte.De fant jeg på Nille faktisk,kunne jo ikke motstå noe så skjønt!
De var planlagt å bruke på min kommende kles-snor,men så plutselig kom det for meg at de måtte være glimrende å bruke til en ukesplanlegger...på kalenderen er det jo aldri nok plass!!!


Skjønne klesklyper kan man jo enkelt lage selv,enten ved å male dem eller lime fint papir etc utenpå :)
Selv har jeg tenkt tanken mang en gang,men med mine opphovna og sårete eksemfingre er selv en skolisse vanskelig å knyte,så slikt pøtearbeid får avvente,og nå var jeg jo heldig som tilfeldigvis gikk meg på desse - elsker slike gå-seg-på-tilfeldigheter :)


Det merkes at det nærmer seg skoleferie...ukeplanen er plutselig mye tommere og skal sant sies måtte jeg lyve på meg en og annen aktivitet i anledning bildetakingen..skal for eksempel ikke til frisøren (selv om jeg burde!),ikke skal jeg spise lunsj på Devold,meg bekjent ihvertfall!Loppis?Ja takk gjerne,men vet ikke om noen enda...hihi,noe måtte jeg jo finne på - hadde blitt et trist bilde med bare tomme dager!!!


Ny uke,ny dag,nye muligheter.Selv om det ikke står så mye på timeplanen så fyker dagen unna likevel!Både denne og alle andre!

Ønsker dere alle en god uke :)
4 kommentarer:

 1. GOD MORGEN :))
  Å DETTA VAR KOSELIGT
  OG LURT
  FÅR SOL HER I DAG HÅPER DET SAMME FOR DEG
  NYT DAGEN SØTE TOVE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Så god ide å bruke disse fine klypene til ukeplanlegger!!
  Kjempekoselig var den:)
  Nydelige tapeter du viser:)
  Sikkert ikke så lett å velge. Jeg falt også for den som var grå, men du må jo ta hensyn til det andre også som er rundt!:)
  Ha en flott sommerkveld:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 3. Nå skal jeg kjøpe klyper. De var såååå fine:)

  SvarSlett
 4. Så smart, Tove! :) Sjarmerende og koselig:)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)