torsdag 2. mai 2013

Verre...før det blir bedre!


Så glad jeg er for at ting som regel blir til det bedre når de liksom ikke har vært helt på topp.Ting er nemlig langt i fra topp når ungene klarer å slite ledningen som går fra mac-boks til tv...og jeg har vært uten muliget til å blogge på altfor mange dager,sånn i egne øyne ihvertfall!Kanskje like greit,fingrene mine ser ikke ut av eksem,og jeg klarer knapt komme borti noe som helst med fingrene mine for tiden.Fysjom som det klør - får noia!
I går var formiddagen preget av svimmelhet,og de siste dagene har det verkt alskens plasser.I dag har Erna sparket fra seg så det monner,og jeg har i tillegg gått på allergitabletter for utslett og kløe i ansikt og på hals som har gjort meg enda trøttere..som om ikke jeg var trøtt nok fra før.I dag ville heller ikke det ene kneet bevege seg så veldig mye,og ihvertfall ikke bøyes opp og ned,nåde om jeg våget!!!På med bandasje..hjelper litt :)
Interiørtilstanden føles liksom heller ikke helt optimalt......8  skjønne små kattenøster piler rundt omkring og siden vi har litt panikk for hvordan det skulle gått om de fikk fri ferdsel i alle rommene her så har jeg måttet ty til midlertidige,særdeles uelegante løsninger.Sånna man miter litt motet av.Det er liksom ikke så festlig å pynte og dille i en krok når det er sånn stelt.


 Hadde vel uansett ikke kunnet gjort så mye med helsetilstanden nå om dagen,men det er jo en god trøst at det hele er midlertidig!Nå er de skjønne kattepusene halvveis til gi-bort alder og faktisk har vi allerede gitt bort de fleste av nurkene!


De har virkeig blitt superskjønne nå som pelsen har begynt å komme og de er litt rundere i formene,og det skal bli trist å si farvel når den tid kommer.Enn så lenge gir de mye latter desse små trollene som spretter klumsete rundt som noen tullebukker hele gjengen og skal undersøke det meste.

Og midt i all galskapen man tidvis føler man omgir seg med så kom eeeendelig en bra nyhet - nemlig at klokken jeg kjøpte for en tid tilbake endelig var ankommet Ålebyen og var klar for henting!
Det var litt av en pakkenellik som dere ser,men under kasser og papp og stoff av varierende skjønnhetsgrad åpenbarte den nydelige Mora klokken seg!Endelig!Hvor mange år har jeg drømt om en sånn?
Og nå stod den her.Men i desse problemenes tid måtte det selvfølgelig være et problem med klokken også.Den var altfor fin!
For jeg har selvfølgelig planer om å male den!Huff...føler meg som en synder av dimensjoner ved å ødelegge nydligheten - men det er jo det jeg har sett for meg og drømt om!!!Iik!
I dag har jeg og ungene vært på et aldri så lite loppemarked også,- bygdas gamle skole skulle selge diverse kart,plansjer,møbler og utstyr til inntekt for leikeapparat etc til nye-skolen.Det ble en og annen lite loppe som fikk bli med hjem...som den ivrigste loppelusa på mils omkrets stod selvfølgelig jeg først ( og en lang stund mutters alene) i køen og møtte opp godt over en time før det hele gikk av stabelen.Erna våknet til live og sparket i siden så det ljomte etter så jeg hadde nok ikke kunne stått så mye lengre,men da dørene åpnet seg var det bare å hinke seg opp igjennom trappene og hive seg over utvalget.Vel verdt ventingen i hufsetufseværet som ikke akkurat minner mye om vår,men jeg har så til de grader brukt opp syte-dosen min nå så jeg skal slettes ikke syte over snøen som daler ned!Mai er Mai og lunefull,men favorittmåneden min..siden jeg ble født i Mai er det vel derfor jeg også er så svingende og lunefull,haha ;)
Loppene som ble med hjem får du nok se en annen dag - 
nå er ny ledning på plass og jeg kan endelig blogge igjen!!!!

O lykke...


10 kommentarer:

 1. Uffda, kanskje er det disse små kattepusene du reagerer sånn på. Nydelige små dotter er de i alle fall, så får det nå være at man må sette opp provisoriske løsninger en periode. God natt :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Nice Clock and soooooo Sweet Kitten lovly.Nina

  SvarSlett
 3. jeg vet godt hva du sliter med, når det kommer til eksem på hendene...IKKE GODT!!!

  den klokken var bare så flott, heldig deg!

  God bedring :-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Nydelig klokke og kattepuser :-) masse god bedring med svimmelhet og eksem! Her snør det også i dag. Fin fredag til deg!

  SvarSlett
 5. ♥Å Tove❤
  Blir alltid i godt humør av å besøke deg....jammen er du herlig!
  Og på en litt dårlig dag med verk i ankelen og SNØSTORM ute passer det fint å lese litt om hverdagen din😄
  Så flott klokke du har snopt deg og de skjønne pusene er jo bare til å spise opp!,
  Ja her skulle jeg få besøk av storesøster og mamma i dag men pga SNØSTORM kan de ikke kjøre på sommerdekk.....å kjenner jeg er LITT småsur....de skulle bake boller å greier...
  Pytt,for sitte på en film og spise litt sjokolade eller is fra boks slik som på amerikanske filmer...hi,hi.
  Håper du får en flott helg og gi Erna et spenn tilbake fra meg!

  ❤❤❤
  Varm klem Camilla

  SvarSlett
 6. awww, those kittens are sooo adorable

  SvarSlett
 7. Ny klokke? Ser veldig fin ut. :)
  Herlighet for noen skjønne kattunger du har hjemme. Heldiggris! Savner å ha katt. Har egentlig lyst til å ha en ny katt i huset, men vet ikke hvordan det vil bli med Hakk-i-hæl-Herman, hunden vår. Har du noen råd?

  Nyt helgen, du gode!

  SvarSlett
 8. Hei Tove
  Hørtes ikke bra ut med eksemet :/
  Blir spennende å se klokka når du har malt den, er det hvit du har tenkt ?
  Du spurte om gulvmalingen.Jeg hadde svart på en tidligere kommentar, men du var sikkert ikke innom å tittet.Det er på Obs bygg de har den :-):-)
  Suuuper bra maling :-)
  God helg, kos deg med kattepusene

  SvarSlett
 9. Å DU GODE TOVEMOR!
  FOR NOEN HERLIGE NØSTER
  KLOKKA KNALLFIN
  Å DET BLIR DEN NÅKK DA DU ER FERDIG MED DEN OGSÅ
  HÅPER JEG KOMMER MEG PÅ LOPPEMARKED I MORGEN
  HÅPER EKSEMEN KOMMER SEG SNART
  NYT HELGEN DU SKJØNNE
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 10. Så søde små katte.
  Min mand og børn plager også om at få kat igen.
  Vores blev jo pludselig væk og kom ikke igen.
  Skulle gerne have haft en af dine.
  En rigtig fint ur.
  Glæder mig til at se den efter din kærlige behandling.
  God bedring til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)