søndag 12. mai 2013

Uti havgapet...


...med frisk vind,deilig sol,herlig natur,spennende kupert landskap med rester fra krigsåra,fjører og sandstrender var et helt perfekt sted for famiien vår med både store og små,to og firbeinte på dagens søndagstur!!!


Molnes på Vigra er rett og slett ett eldorado for ungene,som syns det var s kjekt å få klatre litt opetter fjell og knauser,for så å titte inn i bunkersene om der kunne være nokke spennende....hodeskaller ble nevnt,men til alt hell får vi vel si,så fant de ingen sådanne!


Linus tar en liten "I´m sexy and I now it" helt oppe på toppen,- som han gjør de fleste andre steder.Blir han aldri ferdig med den sangen,for ikke å snakke om dansen?


Kjekt å kjøre en liten time,få litt forandring,og komme til slike deilige steder.Vi er sannelig heldige som har så mange flotte plasser rundt omkring oss her vi bor!Det frister så mye mer for ungene også å bli med ut når nye plasser skal utforskes,og jammen gjør det ganske godt for oss litt større også synes hvertfall jeg


Hundene er også fornøyde,nye lukter,nye hunder....Gammelt kulturlandskap - på desse ble klippfisken tørket i hine,hårde dager!!!


Gjengen min ...ut på tur,aldri sur ;)


En værslitt,skjønn gammel benk...


Og eeeendelig kom vi til sandstranden ungene hadde blitt lovet,her skulle de helt klart løpe barbent i sanden og kose seg!Og Talisa syns i grunnen det passet bra så hun fikk slenge seg litt nedpå og hvile litt :)martine og Linus begynte etterhvert å kokkelere,desse to elsker å leke-lage mat og her var det visst kamskjell som stod på menyen!
Det er heldigvis ikke noe som står på fantasimessig,og bra er det.Det er slik unger skal styre på spør du meg!!


Og denne gutten hadde ikke bare stjerner på genseren men også i blikket da jeg fortalte han etter endt tur at hit skal vi jammen å det ta oss en tur en annen dag,ha med oss mat og drikke og bruke hele dagen.Kanskje skulle han få ta med en kompis,så kan de leke krig oppi ruinene...det er nemlig litt spennende for tiden,og selv om krig i grunn og bunn ikke er noe gøy og man ikke burde oppmuntre til det,så lekte vi jo Cowboy og Indianer og krig vi også når vi var små,-  og det har vel gått ganske greit for oss i voksent liv så jeg tror ikke det er skadelig,om det blir lekt på et uskyldig måte....eller eller?
Og blir det enda varmere i luften (og sjøen) kan ungene bade og kose seg enda mer!Anbefaler alle andre i nærområdet til å ta seg en tur hit...
forandring fryder !


3 kommentarer:

 1. GOOOOD morgen skjønne!
  Å for noen NYDELIGE bilder fra en koselig tur....så koselig med sånne dager.
  Du beskriver alt så levende og det er lett å se at det er god stemning !
  Ungene bare elsker jo å kose seg på slike steder,og hundene....sukk så utrolig flotte!
  Her BØTTER regnet ned nå og jeg skal snart gjøre meg klar til å reise til sykehuset for siste stingene skal taes.
  Men først litt latte og blogg kos!

  Ha en vidunderlig dag!
  Klemmer i bøtter og spann....ho,ho....

  SvarSlett
 2. Så dejligt med en tur ud.
  Savner den flotte natur som Norge byder på.
  Fine billeder du viser af familien.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 3. Alltid deilig med ein tur ut og så koselige bilder:)
  No har eg nett vært på klubb men måtte takke for den flotte dressen som kom i posten idag,Milla elsker vossetasser og ho var storfornøyd❤strålte av lykke!

  God natt;)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)