søndag 26. mai 2013

Sommer og sommer fru Blom...


...vi har vel ikke akkurat vært utsatt for noen akutt fare for heteslag her på Sunnmøre,men ikke har det regnet og ikke har det snødd og da er det jo nesten sommer,eller hur ?
Vi har ihvertfall hatt fiin-fine dager i helgen synes jeg,-heldigvis får en vel si,siden helgen har blitt tilbrakt ute for det meste.I går var vi på Fotballfestival på pittelille Hundeidvik,men for et stort og fantastisk arrangement!!!!Fikk sommerfølelsen iallefullefall,selv om det var grått lenge.


På formiddagen i dag ble det mer fotball for Gubben og kidsa som dro på fotballbanen og trente mens jeg luftet dogsa - når vi kom hjem begynte ungene p bygge seg hytta og drog frem alskens rekved de fant rundt huset - og jaggu meg begynte de å male spetakkelet også!Gult,oransj,brunt!Hva gjr vel det,så lenge ungene storkoste seg og styrte på og fikk prøve seg som snekkere :)
Fargerikt kan jo forresten være ganske så festlig - se på desse herlige bildene for eksempel :)


 Her mangler det heller ikke på sommerfølelsen - 
tapeten på eggene er bare helt vidunderlig :)


Og måten denne jenten spreller med beia på,får meg til å tro at hun hopper til sengs lykkelig og glad og fornøyd med dagen!
Slik håper jeg det var for våre to i dag også...vi avrundet ettermiddagen/kvelden med en flott tur ut på fjorden,havet var blikkstille og jaggu nappet ikke fisken også!Og hvem ble storfiskeren?Ho mor...selvfølgelig ;)
Så da ble det fersk fisk til store og små katters glede!
Helgen har gått unna så altfor fort...hva i huleste skjedde med alt jeg skulle gjøre???Så mye som både trengs å bli gjort og som jeg har lyst å gjøre...har blitt forhindret nå lenge grunnet de helsikes eksemfingrene,men håper på å få komme meg i sving snart.
Gleder meg veldig til å vise et og annet spennende!Pizzatrynet er heldigvis litt mer normalisert nå,men kjenner det klør godt så best å peise på med kortisonsalve!Om ikke det gikk helt etter planen og lystene mine i helgen så sier jeg meg likevel strålende fornøyd og så får vi se hvordan formen er og hva vi får gjort i morgen!Ny dag og nye muligheter..jeg går nok til sengs like optimistisk som vanlig med tanke på morgendagen...

det gjelder å ha troen :)
6 kommentarer:

 1. Tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg! :) Blir så glad når noen synes det jeg selger er fint! For det synes jo JEG OG! :D

  Herlig koselige bilder du viser! Må le litt av kidsa og dogsa, sikker på att du ikke har gubbsa å da? ;D Da hadde jeg måtte le HØYT! ;)

  Ha en fin kveld!
  Klem fra meg!

  (Vil foresten bare tipse deg om at teksten på headeren din er litt vanskelig å lese pga fargene. Måtte mye litt ekstra ;) )

  SvarSlett
 2. Høres ut som en flott dag! Søndag og sommertid er herlig. Og så gøy når barna får bygge ting selv :-) Håper vi også får gang på båten denne sommeren, det mangler noen koblinger før den er klar til sjøsetting. Fin mandag til deg!

  SvarSlett
 3. God morgen til deg! Jeg så hyggelig at du har hatt en fin dag med gubben,kidsa og dogsa:) Hihi

  Ha en strålende dag!

  Nina

  SvarSlett
 4. HALLLLLO TOVEMOR:))
  HELGEN DERES HØRTES HELT FORTRYLLENDE UT
  Å MÅTTE DENNE EKSEMEN DI BARE PLUTSELIG BLI BORTE
  KRYSSER FINGRER OG TÆR JEG!
  NYT DAGE DU POSETIVE GODE TOVE:)
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Det høres ut som en superdeilig helg.
  Helgen min bare forsvant. Vet ikke helt hva den ble brukt til, men rast unna har den :)

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. For en herlig helg dere har hatt :o) Det er så deilig når ungene koser seg og trives :o) Ønsker deg god bedring med denne eksemen,tenk om det hadde vært en superkrem å få tak i.... God klem til deg fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)