onsdag 8. mai 2013

Med bedende blikk....


...kom to overopphetede barn hjem fra skolen i dag.Det var kun en ting som kunne hjelpe mot heteslaget,og det var å bade i Vassetvatnet kunne de opplyse!Enn så kjønne de bedende blikkene var så måtte naturligvis ho mor i heimen sette foten ned (som vanlig) og være gledesdreper!Det er jo derfor mødre er til ;)

 Blikkene skiftet raskt fra bedende til uforstående og med et snev av hat - hvorfor i alle dager kunne de ikke få bade? 


Blikkene ble slett ikke mindre hatefulle da jeg kunne meddele at nå - NU (med strengestemma) - skulle rommene ferdigryddes!De hadde bare holdt på i to dager så langt,og det var kun småtteri som gjenstod men det skulle jammen ryddes det også!


Motviljen til tross,så skjønte de visst at det var alvor.Med halen mellom beina tuslet de seg ned til hver sitt rom. Glad jeg ikke vet hva de tenkte for seg selv....men jeg har vel en viss idé ;)


Så nå måtte jeg benytte meg,mens det enda gikk an å gå over gulvet til Linus uten fare for å trakke på legobiter som man med årene har funnet ut ikke er så veldig god å trakke på!
Linus sitt rom er et sammensurium i ordets rette betydning.Her er virkelig en god blanding,og mor her lar nok sine skrotnisse-tendenser gå utover den stakkars sønnen sin også.Bruktfunn og skatter sniker seg inn også her,og det må vel med rette sies at det stundom har blandet mottagelse.Så jeg prøver å inngå kompromiss med den unge herremannen som så absolutt begynner å få sine egne meininger må vite,og enn så lenge har det gått bra.De siste funnene her inne ble erhvervet på gamle Langevåg Skolen sitt loppemarked for en ukes tid siden,og det kan ihvertfall ikke jeg fatte og forstå ikke er morsomt å ha på rommet sitt?Det gamle,om enn vel brune bordet til gamle lærer Maaseide for eksempel,får gjøre midlertidig nytte som skrivepult.Vil egentlig ha et større bord,i andre farger og med litt andre ben,men å finne det tar visst lengre tid enn jeg tenkte så da slo vi til og kjøpte dette for en hundrings.
Den gamle kulerammen er fra samme plass og den falt mer i smak syntes pjokken heldigvis.I tillegg fikk vi fingrene i en gammel koffert og telefon,en kul skoleplansje av en litt skummel men tøff slange og jaggu endte vi ikke opp med et gammelt Norgeskart også.Det har enda ikke funnet sin plass i heimen,tenkte først at det kunne vært tøft på kontoret,men hvem vet..kanskje skal vi henge det opp på Linus sitt rom?Synes bare det kan bli litt mye kart, i og med at det er kart på tapeten på den ene veggen også...vi kan jo mistenkes for å drive geografi-terror-tvangs-innlæring på gutefanten???En gammel krakk kom også i hus,og Kaptein Sorte Krok eller hva han nå heter som mamsen kjøpte i London fikk visst sitte på den.Senga er en gammel erhvervelse.
Erhvervelser er nesten det gøyeste som finnes,så da er det vel ikke så rart de ender opp i alle husets rom?
Med Linus sin skjerv av gamle funn og fanteri tenkte jeg å melde min deltagelse på NIB´s utfordring Vis oss dine bruktkupp/Bruktduellen!!!!!Som skapt for meg :)
Her er det bruktfunn høyt og lavt!Og det er det visst flere som har,der er sååå mange festlige innlegg denne gangen.Helt fri for pompom´er og washi-tape tror jeg - *blunker*

Lenge leve bruktfunn !

(tenk da dere,etter dagens hendelser ble jeg enda mer populær da jeg kunne by på dagens middag...fiskekaker.Blæææ ,NOT!)

9 kommentarer:

 1. Hihi! Så mykje kjekke lopper han har fått på rommet sitt! :-) og du, det var bare juksebobler i glasset mitt så det blir sannsynlegvis ikkje dansing på bordet denne kvelden! Skulle gjerne hatt eit slik skulekart når eg tenker meg om, eg får bli flinkare å reise på loppemarked. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hihih :) Av og til må man bare ta upopulære avgjørelser. Kjempefint barnerom med mange fine skatter! Lykke til i bruktduellen!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 3. Kjempeflott gutterom! Er ikke bestandig like ryddig her heller, nei. Her bruker de å SI at de skal rydde,men etter to minutter har de funnet en kjekk leke og så er leken igang...;)

  SvarSlett
 4. Å, den kuleramma var skikkelig tøff! Skoleplansjen skulle jeg også gjerne hatt... Ja, her hadde du jammen gjort mange gode bruktfunn!

  Hedda

  SvarSlett
 5. Utrolig flott rom:)
  Kos deg med fridagen(e)

  Klem Nina

  SvarSlett
 6. Flott rom.
  Mammaer skal være upopulære innimellom, eller ofte om du spør mine barn.
  Bruktfunn er det masse av på rommene til mine barn også, og ellers i huset.

  Ha en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 7. Gjenbruk er jo miljøvern, så man kan ha god samvittighet for alt brukt man finner og tar med hjem! :)
  Dessuten kan man gi andre ting man ikke trenger lenger til loppemarked! Simsalabim, så har man nesten reddet verden!

  SvarSlett
 8. Den tiden är här förbi, min äldste son ska gifta sig i oktober.
  Men nu får man tjata på mannen istället.
  Önskar dej en trevlig helg!!!
  Kram Ulla

  SvarSlett
 9. For et harlig sammensurium av brukte skatter!
  NydeligFlott :-)
  Ønsker deg en fantastisk helg
  og lykke til i bruktduellen!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)