mandag 6. mai 2013

Å neeeeei...


...tenkte jeg inni meg da vekkerklokken ringte i dag tidlig.Vanligvis synes jeg igrunnen det er veldig kjekt å komme seg opp om morgenen og begynne på dagen,men når det har vært minimalt med søvn er man ikke fullt så giret.Og når den søvnen og drømmen man nettopp har blitt revet brutalt ut av var så deilig som den jeg hadde i morgentimene i dag...da ville jeg bare lukke øynene og drømme videre!!Det merkeligste er at jeg husker alt så klart..pleier vanligvis ikke huske noe som helst jeg!

Men denne drømmen var så virkelig,og med god rot i virkelighetsdrømmene mine så kanskje det er derfor husken virket?


Jeg hadde nemlig en aldeles deilig liten butikkdrøm!!!!!

 Jeg drømte at huset vi bodde i såg litt annerledes ut,og hadde et lite tilbygg på siden med en dør som hadde vært stengt i lengre tid.En dag fant jeg ut at jeg skulle åpne den opp for å se hva som skjulte seg bak den!Jeg ser enda for meg synet som møtte meg i drømmene,men det var litt av en åpenbaring skal jeg love!!!


 


Gulvene var fulle av høy,spon,rusk og rask,men innimellom kunne man skimte konturene av gamle skatter!Jeg husker reaksjonen min,jeg var himmelfallen og fra meg av begeistring over funnet.Og såg umiddelbart mulighetene..dette lokalet var jo helt perfekt for butikken jeg hadde drømt om så lenge!Jeg satte igang å forvandle rommet fra gråstein til gull.
Ryktene florerte,og av alle ting på denne jordså kom Ellen Marie F (en tidligere klassevennine) innom og ville advare meg mot å starte denne butikken alle snakket sånn om!
Merkelig hvem og hva som kan dukke opp i drømmene av og til altså,jeg må bare le :D


Jeg fikk forklart Ellen planene mine og da var alt bare velstand og jeg fortsatte i samme stil :)Butikken ble helt sånn som jeg hadde drømt om i virkeligheten og jeg storkoste meg i den...helt til alarmen gikk og tennene måte bites sammen,standhaftigheten og viljestyrken hentes fram dypt fra det innerste i meg og virkeligheten slo til...


 

...som så ofte før var det også denne gangen veldig greit å snakke med seg selv,siden glosene som kom ut ikke var av det fineste slaget eller egnet for mindreårige;P


 Så her sitter jeg og lengter tilbake til drømmen min...


 ...og lurer på om det var et tegn???


Butikk har jeg jo hatt lyst å starte lenge nå,men da jeg var klar sa plutselig kroppen stopp,og har sine begrensinger...


...og man helst skulle vært millionær for å starte sitt eget,slik man kan ha ansatte til å hjelpe seg.


Norsk Tippng har ikke ringt denne helgen heller så millionær er jeg langt i fra.Men,det jeg ihvertfall har er faktisk en dør,ved siden av huset vårt.Tre etasjer med uthus rett og slett.Tror dere ikke at jeg går der og fantaserer rett som det er? For slik kroppen min er nå så er det vanskelig å se for seg at man kan fungere i en vanlig jobb.Heller ikke har man lyst å leve på NAV.Det ideelle må være en jobb jeg kan gjøre hjemmefra,når det passer meg og den tullete kroppen min og kunne klare å forsørge seg selv,og ikke minst få jobbe med det man virkelig elsker...En butikk med litt utradisjonelle åpningstider for eksempel?
Noen timer for dagen....eller kvelden,søndagsåpent?Nettbutikk?
Sosiale medier er gull verdt for butikker nå for tiden,og jeg ser mange muligheter for å vise seg frem der,og med en omreisende samboer har jeg også bringemuligheter Sunnmøre rundt!Kontaktnettet mitt er stort,og jeg når ut til mange via både FB og blogg.Men så tenker jeg at det er en fordel å være i sentrum,ha utstillingsvindu som jeg synes er så viktig,og ikke minst gøy.Og i tillegg så brenner jeg for vår lille bygd som stadig er i forandring og som jeg ser så mange muligheter for!
Mange flinke damer har allerede prøvd lykken med sine spesielle butikker og fått det til,og det er så flott.Jeg tenker o flere,jo bedre.Men der får man leieutgifter,kanskje ikke ideellt slik tingene er nå for meg - dess mindre risk dess bedre.Man kan jo starte i det små...hjemme?Tankene surrer!


Jeg tror jeg får satse på at neste kapittel i drømmen kommer følgende natt,og se om jeg får noe klarhet i saken...

forhåpentligvis blir drømmen like deilig :)

pictures from pinterest8 kommentarer:

 1. SÅ HERLIG DRØMM
  SÅNN HOLDER JEG OGSÅ PÅ
  TROR NÅKK MINE ÅPNINGSTIDER OGSÅ MÅTTE BLITT SÅNN:)
  HERLIG ER DU SOM DELER DETTE
  HÅPER DRØMMEN GÅR I OPPFYLELSE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Drømmer er viktig og kven veit om dei ein dag går i oppfyllelse:)det var utrulig herlige bilder med masse vakre ting❤

  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Glad mandag!
  Gleder meg til del to av drømmen:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner godt at det ikke var lett å våkne opp fra en slik vakker drøm :) hehe Nydelige bilder du deler. Klem fra Lite hi.

  SvarSlett
 5. Tack för att du delade med dig av din dröm!
  Hoppas den går i uppfyllelse en dag!
  Men förhoppningsvis med andra öppetider!! hahaha

  Kram Tina

  SvarSlett
 6. Ps. Underbara inspirationsbilder!! :)

  SvarSlett
 7. Å det er så herlig her inne hos deg Tove!
  Herlig å lese og herlige bilder.....ja,DU er jammen herlig du!

  Jeg drømmer mye for tiden siden jeg ligger mest på ryggen pga gipsen.....ja så ufattelig mye rart man kan surre sammen i de drømmene.....herligalondon altså!

  Å men tenk da om du kunne åpnet butikk en vakker dag.....er jo lov å drømme.....drømmer kan bli virkelig!
  Vel, nå sovner jeg her jeg sitter halvdopet med piller...ho,ho... Best jeg kommer meg i seng før jeg må ligge på sofaen i natt!
  God natt min skatt i morgon kjem eg att med ein blomstrete hatt!!! Hi,hi pillene virker :))))
  God klem fra Camilla

  SvarSlett
 8. Disse bildene satte nok igang drømmeren i flere....så lekre! Det er gøy å gå med en drøm, og har du allerede lokalet går det vel an å begynne i det små?? Du kan jo ha en kombinasjon av brukt og nytt, så behøver man ikke være millionær for å starte opp.Du får ta noen gode runder i tankeboksen, og får du mad mannen på det så er man 2 om det og da går alt så mye lettere =) Selv drifter jeg nettbutikker, og det er nok mer jobb enn man skulle tro, men det er gøy også!Jeg skulle gjerne hatt en liten fysisk butikk ved huset mitt - med de morsomste åpningstider...f.eks "Åpningstider: plutselig", hihi.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)