onsdag 3. april 2013

Vårfornemmelser.......får jeg i fleng,både av sola som stråler så fint og ungene som er ute i trampo´n og hopper.Bare veier og grønne skudd på trærne.
Men hva gir meg vårfornemmelser inne????


Utfordringen til NIB denne måneden som har tema Vårfornemmeler har gitt meg noe å gruble på...jeg mangler ikke idèer akkurat,men vil jo helst vente på den jeg synes er såååå god at det bare må fotograferes med det samme,alt man holder i hendene slippes!
Det er jo da det er gøy,man blir så giret at alt annet blir satt til side og må trekke kølappe i den lange rekken av ting som skal og må gjøres!


Enn så lenge synes jeg desse bildene fra svenske Expressen var så deilige og vårlige og sprudlende og friske at de kan få gjøre denne dagen eeenda litt mer vårlig - 
kanskje er ikke du like heldig som meg og har sol ?
Jeg inbiller meg at alle har sol for tiden jeg - men uansett så tror jeg ikke noen synes desse bildene blir feil ;)


 Artig å lage lappeteppe av tapeter,her er virkelig de skjønneste farger og mønstre brukt!Selv fikk jeg en a-ha opplevelse for et par dager siden...jeg tittet gjennom et gammelt Boligdøm og kom over kjøkkenet til Tone Finnanger (Damen bak Tilda-dukkene etc),og jeg husket så godt reportasjen fra sommerhjemmet hennes som jeg bare synte var omtrent det deiligste på denne jord.Hun hadde brukt en slags mintgrønn på kjøkkenet som jeg også tror jeg vil bruke ihvertfall på panelet,så skal jeg male kjøkkenskapene hvite.Nå er de litt for gule synes jeg.Så ikke bare gubler jeg på Nib-utfordringen,jeg eksperimenterer litt med kjøkkenforandringer oppi hodet også!Man må jo ha noe å gruble på...og gøy er det! :)


Det gjelder bare å finne den helt riktige tapeten til prosjektet!
At tapetverden er stooor og fantastisk,er ihvertfall brennsikkert


Viktigst er det likevel for meg å finne tapet til gang og tv-skap,- prosjekter som er påbegynt men står stille siden jeg ikke har fått tak i de helt perfekte.Så da får det bare være så lenge.Muligens bestiller jeg fra usa,men først skal jeg se om jeg kommer over noe i London.Grå toile er målet :)


Men vet dere hva,når jeg likevel ser desse fargeglade tapetene her så får jeg lyst å klaske opp den ene etter den andre både her og der.Skulle hatt et gedigent hus,og enda gedignere lommebok,så hadde man kanskje fått utløp for lystene?


Har en mistanke om at den som har hatt opp tapetene her,og resten av stylingen for den del,har storkost seg :)


Og egentlig så storkoser jeg meg jeg også,bare ved å se på bildene.Så da er vel alle fornøyd?

Herlige vårfornemmelser !


5 kommentarer:

 1. Virkelig herlige farger og mønstre! Blir glad av å se på :) Eg og venter på inspirasjonen, og har så mange andre prosjekter i luften, så får gruble litt på denne utfordringen;)

  SvarSlett
 2. SÅ MASSE FINE FARGER
  PLANEN FOR KJØKKENET HØRES
  PERFEKT UT
  HELDIGE DU SO SKAL TIL LONDON
  KOS DEG MAX
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Rigtig fine og dejlige billeder.
  Lige til at blive i godt humør af at kigge på.
  Glæder mig til at se fortsættelsen af dine hjemlige projekter,
  når du engang er færdig.
  Jeg er lige startet op med at se tv programmerne herlige hjem fra Norge,
  som du tidligere sendte mig et link til. Tak for det.
  Elsker sådanne programmer med dejlig inspiration til hjemmet.
  Rigtig god dag til dig søde Tove.
  Klem Lonni

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir man noensinne ferdig Lonni,hihi ;)
   Flott at du koser deg med Herlige Hjem!Mye fint se!
   Toveklem.)

   Slett
 4. Åh, herlige bilder ja! Og artig hilsen du la igjen hos meg, hihi. Koselig du likte nyhetene. Jeg har så lyst å ha noe å bruke dem til selv også, så jeg må finne på noe lurt...Konfirmasjon blir det definitivt ikke her i gården, men en fest for småjentene og guttene i vennekretsen fikk jeg lyst å invitere til. Er jo kos å gjøre litt stas på dem uten at det er noen annen anledning enn at vi er glad i småtrollene =)Kos deg med dagen, håper solen skinner hos deg!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)