onsdag 17. april 2013

Noen besvimer av Justin Bieber...


...sitt store idol,mens jeg fikk puste og balansevansker når jeg entret butikken til et av mine "idol"!Ikke digger jeg dama på grunn av hverken utseende eller sanger...men heeeeerreguuuud som jeg digger,elsker og forguder det hun presterer på interiørfronten...

Rachel Ashwell:I Love You!

Så når vi var i London forrige uke,tronet hennes butikk i Portobello/Notting Hill øverst på min liste over hva jeg virkelig bare måtte se under besøket!Jeg firte på kravene når det gjaldt det meste annet,men jeg forklarte dattera at her var det rett og slett ingen vei utenom - denne butikken skulle besøkes!!!


Som sagt,så gjort.Etter litt virring frem og tilbake i gatene og stadige spørsmål til engelskmennene som ikke hadde peiling på at det i det hele tatt eksisterte en butikk med Rachel Who ? fant vi endelig frem!Jeg hadde ikke fått mer enn tåspissene innenfor dørene før jeg følte meg som beruset,svimmel og iførte meg det saligste smil ever.Forsyne meg ble dattera like salig og moren ante håp for den unge frøkena som ikke var sen om å proklamere til den mannlige selgeren at "my mom loves this shop"!:)


Butikken er ikke store greierne,men på den annen side sett så hadde det medført helsemessige problemer om den hadde vært så mye større...jeg hadde mer enn nok med å studere det som var i de to etasjene som var!Innimellom snikte jeg frem kameraet og knipset ubeskjedent...noen bilder fra dette paradiset av en butikk måtte jeg ha med hjem,slik jeg kan drømme meg tilbake !
(Hvilket jeg gjør allerede,hihi)


Her kunne Martine visst ha flyttet inn i følge henne selv,og jeg tror jeg med letthet kunne fulgt med på lasset.Til faren fortalte hun at vi hadde vært på en shappyshippy butikk vi skulle flytte inn i....Shabby Chic heter det frøken!!!


Men aller,aller helst skulle jeg jo selvsagt ha ønskt at noe av "inventaret" her kunne flytte hjem til meg istedetfor!


Til og med gulvet hadde jeg lyst til å rive opp!!!


Men skal sannheten sies...så ble jeg nok grepet og preget av å endelig helt på ekte få tusle rundt i en Rachel Ashwell butikk!
Forelskelsen og forfjamselen gjorde at all fornuft forsvant momentant,og jeg klarte rett og slett ikke summe meg og bestemme meg for hva jeg skulle kjøpe.Lettere rødmende i kinnene sitter jeg tilbake i hjemlandet og bare kjøpte en av bøkene hennes!!!!


Hvordan er det mulig???????


Tror dere jeg angrende ser på bildene mine og tenker at den...eller den...eller den!!!!
Skulle ha kjøpt,skulle ha kjøpt!!!!!


Denne skjønne lille lysekronen for eksempel...et elendig bilde men helt fantastisk i virkeligheten.Hallelujah...lysekroneutvalget var det ikke noe å si på det dinglet og glitret alle steder så er det rart man ble svimmel og ikke helt seg selv? 
Kanskje skulle man hoppet oppi her og lagt seg ned og summet seg litt...det ser ihvertfall fristende ut!Underetasjen hadde tidligere vært en brudekjolebutikk,men nå hadde R A også tatt over der nede.Med andre ord enda flere deiligheter å bli svimmel av!!!!


Alt er så gjennomført og lekkert men på en så uhøytdelig måte,avskallede møbler og gammeldagse stoff i den herligste symbiose.Jeg lengter allerede tilbake.Jeg skal tilbake.
Neste gang hopper jeg oppi den senga og summer meg,slik jeg kan komme hjem med litt mer enn en bok,om enn boka var fantastisk ;)
Nå derimot skal jeg entre min egen seng og håpe på deilige drømmer om for eksempel R A butikken...hadde en grusom natt i natt på grunn av verk og dagen i dag har ikke vært bedre - så wish me luck med natten og de søte drømmene :)

11 kommentarer:

 1. TI HI SMILER OG LER
  KJENNER IGJEN FØLELSEN
  DU ER BARE HERLIG TOVE
  SÅÅÅÅ MASSE FLOTT
  FORSTÅR GODT DU BLE HELT SATT UT
  FORTRYLLENDE DAG TIL DEG SKJØNNE VENN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. OJ, SÅ MORSOMT Å SE DE BILDENE.
  mye lekkert der da.... og du, tusen takk for lang og trivelig kommentar. beundrer din skrivelyst og skriveglede. så koselig du tar deg tid.
  ha en fin vårdag. våren er beste tiden...
  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, mye der som gjerne kunne flyttet inn hos meg :)

  Ha en finfin dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig gøy å se!!Neste gang jeg skal til London skal jeg absolutt få tatt meg en tur innom denne butikken. Lommeboken roper nei, men med så mange flotte ting kan man ikke la være. Kjenner meg igjen med valgets kval Tove!! En mang en gang har jeg kommet hjem uten noe og angret som bare av det!

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Hihi, morsomt innlegg :) Du skriver så godt! Skjønner godt at du forelsket deg i denne skjønne butikken! :) Er ikke så lett å få med seg så mye hjem når man ikke reiser med bil ( og henger ).

  Ha en drømmende dag ;)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 6. Wow, sååååå mye lekkert! Skjønner godt at det var vanskelig å bestemme seg :)
  Sånn blir det med meg også, når det rett og slett er for mye å velge mellom ;)

  God helg:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 7. Fortsår veldig godt du ble svimmel av å gå inn i denne butikken, så utrolig mye fint!

  :)) Du har iallefall noe å glede deg til neste gang du besøker butikken da, da kan du ta meg deg noe mer hjem! ;))

  Utrolig flott blogg, så jeg legger meg til som følger her hos deg! :))

  Nyt helgen! :))

  Klem Evy

  SvarSlett
 8. Hihi du er så flink til å skrive og for noken bilder,fantastisk flott:))hadde likt meg inni den butikken eg og så absolutt,ein drøm!
  Har veldig lyst på ein tur til London men får sjå!

  God natt!

  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. Thanks for the tour - it was the next best thing to having a wander through myself!

  Melissah from Country Style Chic

  SvarSlett
 10. Så morsomt å følge deg på turen din gjennom butikken, den skal jeg sannelig besøke ved neste anledning, skal ha historien din i bakhodet da :o) Håper du får en herlig kveld og natt med drømmer om alle disse herlighetene :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 11. just stunning.
  have a wonderful day

  hugs Stína

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)