tirsdag 16. april 2013

Et lite glimt......var alt som skulle til!

Hadde fem små minutter på meg til å kjøpe meg en bukse på lørdag,før butikken jeg skulle til å stenge.Det er selvfølgelig da,når man er stivest i både blikk og masken og stresser som bare det at jeg ser noe i sidesynet som bare roper Tooooove!!I vinduet på Åhlèns stod nemlig desse grønne stolene utstilt og jeg visste med en gang at desse rett og slett jeg ha!
Det var et glimrende eksempel på kjærlighet ved første blikk dere...men selvfølgelig var det noe styr og stell med damen foran meg i køen på Vero Moda som gjorde at å komme innenfor dørene på Åhlèns før de stengte ble en umulighet.Så her sitter jeg litt sånn småforelsket og tenker at de slett ikke får lov å selge alle stolene i grønt før jeg har kommet meg avsted og fått meg et par!Så utrolig deilig det er nå som det begynner å komme inn vår og sommer...det skaper kriblerier i kroppen må vite og jeg merker at nå er det rett og slett tett før det braker løs her med planter i krukker og kar utenfor dørene.Og med et par grønne stoler og et bord...blir det ikke mer perfekt :)


3 kommentarer:

 1. Så fine!! Får håpe du klarer å skaffe et sett senere!

  Ha en fin dag!
  Klem fra Karen

  SvarSlett
 2. Har du sett! Kjempesøte hagemøbler !:) De blir nok kjempefine hos deg! Skal krysse fingrene for at det er igjen grønne stoler til deg også! Herlig med vår og sommer i sikte!! :) Hurra!

  Ha en super kveld.
  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
 3. Skjønner godt hva du mener, har suglet en del på de grønne jeg også! ;) Så er nok ein stor fare for at de blir med meg hjem! :))

  Ha en flott helg! :))

  Klem Evy

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)