lørdag 16. mars 2013

Sitter og funderer..


.....og tenker ved første øyekast når jeg ser på denne leiigheten som har lagt ute for salg på Finn,at dette var dritlekkert!!!!



Gjennomført,med en rød grå tråd fra rom til rom.....men hadde det vært "lettere" med lysere vegger - og hadde ikke alt det andre fine kommet bedre frem da?Eller eventuelt omvendt,lysere møbler?



Lekre og klassiske møbler har de her ihvertfall,det ene ser mer fristende ut enn det andre å synke nedi og nyte livet...




I dette rommet har de tonet ned gråfargen på veggene litt og jammen ble det mye lysere !Er du sånn som meg - hjernen begynner umiddelbart å arbeide når jeg ser et hus eller et interiør...jeg tenker sånn og sånn vile jeg gjort det.En sjelden gang kommer man borti det heeeelt perfekte,men som oftest ser man et eller annet man vil forandre på....





Men jeg hadde helt klart ikke forandret mye her.Synes de lilla lin-trekkene på spisestolene er helt nydelige!Og hva med den døren....hihi,gjør du som meg når du ser slikt da?Ønsker at du bare kunne hoppe inn i bildet og røske døren med meg?
Ikke bare er jeg overmåtelig nysgjerrig av meg og snuser inni andres hjem,jeg vil gjerne forsyne meg av inventaret også!
Makan til frekkas ;)


Oh la la så lekkert med grått kjøkken!Jeg tror det eneste jeg vil forandre her er gulvet,som jeg personlig synes stjeler for mye!



Nydelig farge på de panelerte veggene,og liftgardinene også!




Hvem kan vel la være å drømme om all denne deilige skap-plassen som leder inn mot soverommet?? Eller den deilige,lekre sengen??



Skyvedører inn til adet,med en aldri så "liten" kosestol å krype oppi!



Og som vi ser er badet akkurat like lekkert som alt annet - 
som forventet :) 



Hjemmets andre soverom og bad holdes i samme fargetoner!


En deilig liten lufteveranda er en liten,men god prikk over i´en - man kan vel ikke alltid forvente så mye større verandaer i gamle bygårder i byene.Men muligheten til å slå opp dører og sitte ut er hvertfall gull verdt,og bidrar sammen med resten av denne luksuriøse,gjennomfrte leiligheten til en ganske så stiv pris!Heldige er de som får bo her ihvertfall!



5 kommentarer:

  1. Jeg synes det var fint de øverste bildene,men tenker slik som deg at det ble litt for mørkt både på vegger og møbler.Jeg liker det lysere og lettere.Mange flotte bilder du viser.Den lufte balkongen likte jeg mega godt ♥

    Klem Bentemor

    SvarSlett
  2. Åh! Det var en lekker leilighet!!!

    SvarSlett
  3. DRØMME DRØMME
    HER KUNNE JE FLYTTET RETT INN<3
    NYT KVEWLDEN SKJØNNE BLOGGVENN
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  4. Tusen takk for koelige kommentarer Tove!
    Ja denne leiligheten vra DRITLEKKER, her kunne jeg flyttet rett inn ja.
    Ønsker deg en fin søndag, klem Nicco

    SvarSlett
  5. Kjempeflott leilighet.

    Fin søndag til deg.
    Klem

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.