fredag 22. mars 2013

Sanselig... ...ihvertfall ustanselig var jeg da jeg forleden knipset litt bilder fra en ommøblert stue,pyntet til sosialt samvær - du har nok kanskje sett bildene før,men jeg deler dem en gang til da jeg både var superfornøyd med resultatet og så tenkte jeg å freiste lykken hos Franciska Munck Johansen som er ute etter nye sanselige rom til sin kommende bok som jeg vet det er veldig maaaange flere enn jeg som gleder seg mye til! :)


Det ble som dere ikke kan unngå å legge merke til,knipset fra alle vinkler,i de snåleste stillinger fra fotografen som fikk testet hvor myk hun er (eller ikke er ;) 


Man kan jo få assosiasjoner til Se og Hørs "Finn Fem Feil" på vitse-sidene...men det håper jeg selvsagt er den eneste sammenligningen til Se og Hør jeg finner ;)


Dette er egentlig helt typisk meg,når jeg er fornøyd med noe og er veldig engasjert med fornøydheten min så blir det vanskelig å eliminere bilder!Men var det ikke noen som sa "Too much of a good thing is never enough"? Henger meg på den!


Det samme kan vel sies om bordet,som er overdådig dekket.Her kom tingene på før jeg visste ordet av det...plukket litt her og plukket litt der og vips....så var det klart :)Solen var også i det glade hjørnet og sendte solstråler som velsignet bordet !Hallelujah!


Benken som egentlig har stått på kjøkkenet fikk også bli med på moroa og har siden blitt værende,kjempekoslig ved spisebordet på stua også!


Sofaene ble også dradd frem og tilbake og fikk nye plasseringer,-
de også har blitt værende på sine nye plasser og alle er nøgde! Den nydelige gamle potten min som jeg er utrolig glad i fikk komme ut fra et skap og blle midtpunkt - velfortjent sådan.Lekker med tulipaner og gåsunger oppi.Krukken ser egentlig mye eldre ut enn den er...jeg kjøpte faktisk flere krukker i denne serien,til og med en som ser ut som en tissepotte,da jeg var å beslkte min kjære vennine Trude på Stord en gang!Så siden det er litt trudeluttminner med krukke-serien blir de også ekstra kjære :)Gamle spiseskjeer med initialene til tippoldeforeldre er kjekke å bruke eller bare ha liggende til pynt (egentlig Linus sine men mamsen passer med glede på dem til han er blitt stor )  
Kopper med forskjellig mønster gir en uhøytidelig stemning!
Den nye sofakroken hvor spisestuen egentlig stod før ble herlig synes jeg,sofaen passet merkelig nok veldig godt til fjuskebibliotek-tapeten min fra Andrew Martin!den turkise gamle døren som plutselig ble til et bord kvikker opp!
Så jeg synes ihvertfall dette rommet har blitt enda mer sanselig og kanskje synes flere det,Franciska for eksempel?
Lykken prøves herved i alle fulle fall!
Flere nydelige bidrag kan du se på bloggen hennes her !5 kommentarer:

 1. Du slette tid så mange flotte bilder! Jeg er helt imponert! Nydelige farver, her er det bare å ønske deg massevis av lykke til med sanselig utfordring! Ha en strålende fredagskveld du flinke! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. ich liebe ihre dekoration und die wunderschönen harmonischen farben!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlett
 3. Wow wow dette var som henta ut fra et inspirasjonsmagasin for ein leverandør av et merket,nydelig har du det og så masse flott:))
  Dette må gå videre for det var flott til dei grader!

  Ønsker deg ei nydelig påske!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Just LOVE your blog!!!
  Å dån så mange herlige bilder!
  Takk for STOR inspirasjon og gledelig påske.


  God klem
  Camilla.

  SvarSlett
 5. Åh FOR noen aldeles nydelige og stemningsfulle bilder!! Ja et eller flere av disse må da komme med i boken, kan ikke skjønne annet! ;))

  Ha en riktig fin påske! :0)

  Klem, Ann.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)